Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 10, 2011

Sometimes, I move faster than my blog update. But this month I move even faster.

Sungai Ular, Cherating, Pahang



Semalam GB ke Kemaman. Site meeting, site visit.

Beli keropok lekor. Singgah menembak di pantai dekat Kampung Sungai Ular masa on the way balik. Burned. Tapi heaven!

*

Dan esok GB akan ke Pantai Remis dan Tanjung Karang. Ahadnya pula ke Ulu Yam. Pagi-pagi butanya kena pegi site dulu atas permintaan klien. (Duh~). After Ulu Yam, kalau sempat rasa macam nak menyerang rumah nenek Ziyyad dan Zayyan di Nilai. Itu pun kalau tak pancit lah. Heheh~

P/S: Nampaknya lelaki-lelaki di Kemaman manis-manis belaka....ngeeee~

32 comments:

  1. Hati itu dah kena ketuk atau hati itu dah jatuh di Kemaman GB? Huh.... cerita bgus tu. Kakak suka.

    ReplyDelete
  2. @Kakzakie

    takdelah akak...cuma terperasan masa driving. mereka di sana mmg sweet2. hihi~

    masa meeting yang bengis aje yang ada. hihi~

    ReplyDelete
  3. kenapa akak tak datang siniii..dungun ngan kemaman dua jam je..

    ReplyDelete
  4. @Zie

    kalau akak tak keje harini, akak mesti dah jelajah terengganu. termasuklah dungun. :D

    ReplyDelete
  5. manis dimuka, manis dimulut ... awat tak berkenalan sorang dua...? hehe..


    bersedialah wahai jejaka pantai remis dan tanjung karang... ;))

    ReplyDelete
  6. wah!!! kemain lagi kan kak GB. lelaki kemaman manis-manis bagai pulak dah. eheemm.. ada apa2 ke?? cecite..cecite... :)

    psssttt: kak GB!!! rindulah. :)

    ReplyDelete
  7. seronoknye buat kerja sambil cuci mata.. :D

    ReplyDelete
  8. owh cant wait for our gathering soooooooooonnnnnnnn!

    hati2 di jalan raya ok!

    ReplyDelete
  9. Kalau ke rumah nenek ZZ tu, sampaikan salam kakcik pada daddy ZZ, ya?

    Lelaki pun manis, ke? ;-)

    ReplyDelete
  10. saya doakan stamina GB pada hari Ahad ni di kemuncak maksimum! So that dari Ulu Yam, boleh terus turun ke Nilai! :)

    ReplyDelete
  11. mai pantai remis buat apa? teringin nak jumpa, tp mesti esok blk umah mertua.. sob3x

    ReplyDelete
  12. GB dah jatuh hati dengan orang kemaman ke??...gelap² skit orang sana GB....xpe janji boleh jaga hati GB

    ReplyDelete
  13. keropok lekor kemaman adalah yang terbaik!he~~

    ReplyDelete
  14. Jangan cari yang manis-manis...

    cari yang sasa...!

    ReplyDelete
  15. hai..sy dh kembali..:)

    lelaki sana memang manis-manislah GB..gambar sgt cantek..suka sgtt..

    ReplyDelete
  16. dasar perempuan












    yg suka skodeng lelaki2 manis...

    esok pon EE nak berpicnic...nak g Taman Tasik Taiping(lokasi penggambaran filem sepi)...x nak g ker?SILA PERGI,ayat arahan ni sbb mmg santek....... Zoo Taiping perhaps....pastu berkelah kat air terjun....

    ReplyDelete
  17. sibuknye, dah jadi wakil rakyat kah??

    hehe

    ReplyDelete
  18. Jejaka kat sini memang manis2....
    Tapi hati2, takut manis ada makna lain plak...

    ReplyDelete
  19. Salam,

    - wahh GB, manis2? ehemm...hehehe

    ReplyDelete
  20. selalu lepak sini dulu sebelum terus ke KT...

    ReplyDelete
  21. GB, ikut cakap uncle gedek, cari yang sasa.kat sana banyak lelaki yang suka lepak kedai kopi.

    ReplyDelete
  22. Manis bahaya GB nanti ada banyak semut datang..feningggg GB nanti ;).

    ReplyDelete
  23. mesti best tempat ni...tapi air lautnya ganas...

    ReplyDelete
  24. GB,asal dtg ke kemaman tak bgth? dekat sangat dah tu dgn tempat sy..kalau tak boleh jumpa2 dulu..minum air makan satar dan otok2 dekat kemaman tuh..next time nk dtg bgth tau!!!

    ReplyDelete
  25. aik aik aik....ayat last tuuuuu.....lain macam ja bunyi diaaaaa.....hhehehehehehe.....

    ReplyDelete
  26. GB....kemaman tu kg CE lerr...x singgah bandar chukai ker?? Tapi sg ular tu dlm negeri pahang lg...sempadan terengganu..ekekeke

    ReplyDelete
  27. pas tu singgah bukit mahkota, sebelah nilai 3....jumpa jebat...ambil puding....ahakz

    ReplyDelete
  28. Sungai Ular, hehehe kat situlah saya bersekolah TADIKA & sekolah rendah, berUPSR juga disitu.

    mesti ada lalu MARDI Sg. Baging on the way ke Kemaman kan ? dulu saya dok sana lah ...

    ReplyDelete
  29. Aiseh....kenangan di Kuantan la GB, kenangannnnn....

    ReplyDelete
  30. kalau dh manis,tak de yang tersangkut ke GB?? hehehee

    ReplyDelete
  31. kenapa x adjust satu..manis2 lagi

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D