Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, June 29, 2011

Sesaja nak update untuk abiskan stok gambar...boleh?




Bayang bulan atas bumbung kereta.

Yang satu lagi tu lampu jalan lah~


P/S: Tolong ingatkan GB pasal entri untuk esok boleh? Pasal boss yang over-caring. Tengkiu. :D

18 comments:

  1. saya suke tengok bulan...lalala

    ReplyDelete
  2. jat suka bntang.dpt tgk bntang penuh kat langit,excited dia pelik skit.

    ReplyDelete
  3. GB.. RINDU..
    singgah sebentar mlepaskan windu.. mujur bulan tu jauh..
    kalau tak boleh kak ayu gapai.. hehehe

    ReplyDelete
  4. ada kamera smue boleh jadikan?????sukati nak amik gmbo apa...

    salam...jom tgk apa yg ada kat blog saya...nak mintak tolong sikittttt jek..TQ!!!

    ReplyDelete
  5. GB..boleh sangat sebab gambar pun cantik..
    tak ingatkan pun GB..mesti ingat n3 untuk esok tu..

    ReplyDelete
  6. baru nak kata bulan ada dua.. eh bukan ada empatlah.. hahaha...

    ReplyDelete
  7. GB mmg terrer menembak. Teruskan usaha.

    ReplyDelete
  8. salam
    akhirnya gua berjaya buat post untuk lu..awak

    ReplyDelete
  9. klu bln kat situ..dah lama peluk2 bulan..hehee~

    ReplyDelete
  10. gambar makwe makwe takde ke dalam stok Lu?

    ReplyDelete
  11. Masa uncle subjek fotografi dulu , ada satu assignment tajok dia 'out of focus'

    ReplyDelete
  12. i like pemandangan macam ni.

    ReplyDelete
  13. GB berjalan tak bawak kamera tak boleh ke? :D

    ReplyDelete
  14. ska tgk bulan tu, cntik.. setia memancarkan cahaya

    suka gak blog nie.. bru 1st time singgah kot, terus jatuh hti tgk gmbar2 ni..

    ReplyDelete
  15. ska tgk bulan tu, cntik.. setia memancarkan cahaya

    suka gak blog nie.. bru 1st time singgah kot, terus jatuh hti tgk gmbar2 ni..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D