Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, June 5, 2011

Kenapa GB suka bila boleh balik Kedah?

Belakang rumah Pakcik GB kat Batu 9, Kota Sarang Semut. Dulu arwah tok wan (atuk) GB pun duk kat situ. :)







:)








P/S: Tengah hari ni nak balik Subang. Harap tak gerak pada waktu yang salah. Heheh~

24 comments:

  1. dtg lokasi penggambaran hantu kak limah balik rumah..sama cantik dgn tmpt ni.....kat kuala kangsar...

    ReplyDelete
  2. alahai tenangnya rasa.

    jat pun suka g kedah.alangkah bgusnya kalau 3 jam da boleh smpai.huhu.ni dr kuantan nk drive ke kedah jauhnya.huhu

    ReplyDelete
  3. eh...eh...lawa lah kawasan ni....ada ikan ke dlm sungai tu....ke tali air tu...??

    ReplyDelete
  4. pemandangan yang cantik..
    hati2 dijalan raya..semoga selamat sampai..

    ReplyDelete
  5. Bestnya jumpa bendangggggg!!

    tinginnya nak turun situ.

    Selamat kembali ke kota.

    Kerja Hari Minggu, Mujur Ada yang Sudi Menunggu...

    ReplyDelete
  6. Sangat suka pemandangan mcm ni tenang je...

    ReplyDelete
  7. bawak joran ngan umpan.... mancing.....


    mmmmm...

    best...

    ReplyDelete
  8. canteknya GB...pemandangan tu..kampung sy kat johor mcm bandar jd x penah nampak view mcm neh..boleh GB bwk sy balik kampung GB?

    ReplyDelete
  9. semoga perjalanan GB selamat hendaknya ya

    ReplyDelete
  10. untung GB ada kampung kehijau hijauan. cantik. ada rezeki nak jelajah sana la. lagi bagus kalau dapat terus duk sana :)

    ReplyDelete
  11. nice relection on the tali air!

    ReplyDelete
  12. Cantik tempat tu. Tak jauh dari stesen minyak Shell yg saya terlibat membinanya kira2 8 tahun lepas.

    ReplyDelete
  13. kat kedah ada laksa kedah..
    tu yang best..hehhe

    ReplyDelete
  14. cantiknya ....GB bestnyer kampung

    ReplyDelete
  15. sebab kampung adalah tmpt paling tenang utk kita :) hope u had a great time back in kampung ;)

    p/s: lama x balik kedah juga ni :D

    ReplyDelete
  16. untuk kali yang ke -10 nya...

    saya nak ikut balik kampunggg!!!!!!!!

    ReplyDelete
  17. Melayari sisiran HIGHWAY sepanjang perjalanan Gurun-Alor Setar, tatkala Keretapi Sinaran Malam atau Ekspress Langkawi bersaing di sebelah, adalah perasaan yang tidak dapat di gambarkan.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D