Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 24, 2011

Kat site boleh pulak garang-garang, tapi kenapa kat meja makan blushing kemalu-maluan?

Ray of Light


Itu la GB!

*

Mana taknya....GB sorang je fomfuan yang tetibe kene makan nasi dengan tujuh orang contractor dan engineer, lelaki semuanya. Apo laei...terkulat-kulat la nak memamam!

Tapi yang lawak...mungkin disebabkan GB  ada kat situ, depa makan dengan tidak pelahap sama sekali. Padahal memasing penat dan lapar. Sebab yang GB tau orang laki ni kalau makan memang banyak dan laju! Lauk boleh tak abis...nasi pun tak abis! GB syak kalau GB takde time tu mesti depa sental suma sampai licin dah! Kesian pulak kat diorang....hahaha!!!

Oh, lupa nak kabo. Semalam GB ke Kemamang lagi. Hitam sudah! Mandi susu jugak nampaknya nanti kang...

(Kes terkulat-kulat nak makan ni berlaku kat Kemamang ler...ihiks!)

P/S: Anyway, thanks bebanyak kat kengkawan yang sudi baca dan komen kat entri lelaki dah kawin yang kacak tu. Hangat! Hangat! Hahaha!!!

66 comments:

  1. suke kemamang nampak..hahah..

    zie nk komen kat entri kat bwh tu pg tadi,aih,tenet mengalahkan siput lah pulak...

    ReplyDelete
  2. GBob bkn ker pelahap...kalau 7 org tu x der mesti dah licin....dorg tu hormat GBob tu sbb x habis mkn..kan Gbob tgh diet...x membazir tu x habis mkn..amalan syaitonirrojim tu... x suka2...

    p/s:nak EE rekomen aka kenen2..hahaha..baekk punyerrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  3. gb

    lama akak x singgah sini..x sempat...apapun bab previous entry mmg hangat!!

    agaknya lelaki dah kawin xdelah hensem mana..tp mungkin disebabkan diorg dah stabil..ada keta..ada rumah..ada pangkat..so added value disitu..hehehe

    ReplyDelete
  4. acecececececeee

    ko pon mestti control kan GB?

    ehehhehe

    ReplyDelete
  5. Subhanallah syantiknya gambo pemandangan tu.....

    Ate bole bygkan cam mane GB mamam... sgt kontrol ayu.

    ReplyDelete
  6. - wahhh...dlm 7 org tu xde ke yg sangkut 1? hehe

    ReplyDelete
  7. GB..masa muda2 dulu..memang acik malu anagt nak makan kalau ada lelaki..kalau la kena kes macam GB ni..mau telan air liur je..

    ReplyDelete
  8. GB--
    karang kalau kak ada masa..
    nak syer tentang cara makan lelaki yang belum berkahwin dan sudah berkahwin..

    sedang menilai lelaki di citarasa rinduan..
    hahhahaha

    ReplyDelete
  9. GB.. saya sangat suka gambar tersebut.. saya namakan sindrom heven! hihi

    ReplyDelete
  10. dulu jat sgan2 gak tau GB.tp skrg xde maknenya.dapat makanan semua snyap.laju je telan msuk perut.kunyah pn x.haha

    ReplyDelete
  11. Ko sama ngan Jatt sekuntum bunga yang lain semua kumbang . lelaki ada yang control macho gak, baru akak tahu.

    ReplyDelete
  12. rasanya bilik cik GB nampak jer view ni kompom cikGB huru hara berhentikan kereta ...yer tak...keh3

    ReplyDelete
  13. hitam? mandi bunga eh mandi susu? hmmm baik Lu mandi klorox je hahahha

    ReplyDelete
  14. Tapi kebanyakan bloggers yang kami pernah jumpa macam tu GB, di blog banyak mulut, jumpa di luar banyak diam. [",]
    tak pelik kot... :D

    ReplyDelete
  15. diorang malu sebab GB hitam kot?

    lalala

    ReplyDelete
  16. bangga nampak makan dengan 7 lelaki
    haha

    ReplyDelete
  17. jap2..cerita apa ntah yg dgn 7 org kerdil tu??snow white ke cinderella ntah...hahaha

    ReplyDelete
  18. gB...
    ikut fengalaman akak yang dah 20 tahun kawen ni ken...
    bila lelaki berubah menjadi femalu cenggitu..
    1.. sebabnya ialah fomfuan yang makan bersama-sama mereka adalah tersangat ayu...
    sebabnya..
    jika fomfuan tu jenis lasak macam jantan..depa tak kisah.. depa tefuk dan tamfar jer.. ini sebab fomfuan tu tersangatlah ayu... depa jadi femalu...
    Go..go...girl..!!!!

    ReplyDelete
  19. takde ke yang tersangkut GB?makanan kat kemaman best..

    ReplyDelete
  20. @Zie

    selagi projek kat bukit kuang tu tak siap...selagi tu la kene dok outstesen ke sana...hihi~

    ReplyDelete
  21. @Eyrique Ettiqazz

    tuh la. kalau sorang tu kompem dah licin! hahaha!!

    psstt...amvoii...nak kenen dgn saper yg baek punyerrr tu...? heheh~

    ReplyDelete
  22. @littlehumblelynn

    yes...logik...logik...

    org yang ada pencapaian hidup lebih yakin dan dari situ la yg terpancar kat kehenseman diorang...hihi~

    ReplyDelete
  23. @MasZuber

    dari tak mau kontrol pon terus jadik kontrol jugak sobab den sogannn! hihi~

    ReplyDelete
  24. @Ann Huda (Ate)

    sdgkan GB mamam dgn memember fomfuan pun depa kata gb kontrol hayuuuu.....hihihi~

    ReplyDelete
  25. @AI

    5 kompem not available. 1 lagi tak sure sobab diam aje n 1 lagi ca ya nun alip. heheh~

    ReplyDelete
  26. @Acik Erna

    kalau telan liur je kompem pengsan kelaparan kak. hihihi~

    gb kalau dgn member takdenye malu cenggitu...heheh~

    ReplyDelete
  27. @Citarasa Rinduan

    menarik kak menarik. kat Citarasa Rinduan tu tentu boleh buat banyk ppl watching kan?

    ReplyDelete
  28. @Khairul Hakimin B. Muhammad

    susah nak jumpa kat kl...biasanya masa travel long distance je boleh jumpa sindrom heaven ni. eh?

    ReplyDelete
  29. @zati embong

    kalau dgn member dah lama kenal mmg GB pun entam saja makan! hahaha~~~

    ReplyDelete
  30. @Cik Ina Do do Cheng

    yes akak. depa control macho. adey...pelik sungguh!

    ReplyDelete
  31. @RepublicAku

    tak. time ni i jadik penumpang. yey!!

    ReplyDelete
  32. @JARI YANG TERBARAI

    tak berani gua. kang melelas kulit kurang 3 ribu kang. heheh~

    ReplyDelete
  33. @iniialahaku

    snow white.

    tapi bezanya depa bukan kerdil dan GB bukan snowy. terbalik abis!

    ReplyDelete
  34. @Ibu n Abah

    ihiks. terus GB rasa sangat ayuuu....hihihi!

    ReplyDelete
  35. @Solehah

    yep. makanan sedap!

    depa kebanyakan laki oranglah! dannnn...lepas tau pe'el masing2 kat site, tak nak tersangkut kot....hahaha!!!

    ReplyDelete
  36. haha

    derang pun jd segan nak me|ahap depan GB,,hiks2

    ReplyDelete
  37. Wah cik GB makan diapit 7 lelaki...
    hebak...hebak... hehe

    ReplyDelete
  38. @Zurae

    tak hebakk ahh....makan sorang lagi enjoy!

    ReplyDelete
  39. oh pemalu gak diaorang eh..ingat GB aje yg kemalu-maluan..

    ReplyDelete
  40. hitam-hitam si tampuk manggis; sungguh pun hitam ku pandang manis.

    ;o)

    ReplyDelete
  41. itu semua nak kontrol macho. Tengok pulak GB ni anak dara lagi. Mulalah ada yg nak test market hehehe

    ReplyDelete
  42. Lain kali kalau ke Kemamang lagi belikan saya satar ngeeee

    ReplyDelete
  43. eh mandi susu boleh jadi putih ke?

    Bertahun2 saya mandi air paip tak jadi transparent pun hehehe

    ReplyDelete
  44. depa sian dgn gb kot :)

    kemamang dan orgnya tu mmg tempat
    nostalgia hitam kak ati tau
    tak sukaaaa sgtttt!!!

    ReplyDelete
  45. perempuan kan..biasalah malu2 tu..

    ReplyDelete
  46. nice ROL.. gudjobb cik fidde tewww

    ReplyDelete
  47. @Yunus Badawi

    2 je bujang. yg lain dah kawin. sila jgn nak ngengada test market. heheh~

    ReplyDelete
  48. @Yunus Badawi

    saya dok beli kepok lekor je kat sana...sata biasanya beli kat pasara tani shah alam je.. hihi~

    ReplyDelete
  49. @Yunus Badawi

    cer cek air paip tu...kot2 ada karat. hahaha!!!

    ReplyDelete
  50. @Ati Masrif

    betul2 punye tak suka ye kak? ihihihi~

    ReplyDelete
  51. @PUTUBAMBU

    pompuan tu mmg biasa. yg laki ni ha...

    hahhaa!!!

    ReplyDelete
  52. kt opis ni i sorang je engineer pompuan.. malu segan tu da lama hilang dgn diorang ni...+P

    ReplyDelete
  53. @Husna

    kalau member seopis tu saya tak malu jugak...hihi~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D