Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, May 28, 2011

Errr....GB nak jadi...GB nak jadi...GB nak jadi...errr....hihihi~

Cuphea hyssopifolia Alba

GB nak jadi Maklong!!!

*

Adik GB yang kawin bulan 3 haritu baru bagitau berita gembira ni kat kitorang. Patut la senyum lebar adik GB dengan wifenye tu. Berseri-seri muka semua orang. Muka mak ayah pun bersinar-sinar sebab seronok nak timang cucu...heheh.

P/S: Nak cari baju baby, nak fikir nama baby, nak apa lagi ek? Nak apa lagi ek? Ops lupa, bukan GB yang pregnant. Hihihi~

34 comments:

  1. Kalau GBob pegnant,ternganga semua org...mana ayahnya?hikhik...simpang malaikat 44 yer GBob...

    ReplyDelete
  2. EE: ish, dah tentu laaa bukan GB.... hahaha!

    ReplyDelete
  3. tp GBob dah tercium bau nasik minyak mcm dlm mimpi Gbob tu..mimpi dlm mimpi.hahahaha

    ReplyDelete
  4. Oooooo...ingatkan apaa laa tadi!!
    Tahniahhhh...mesti jadi maklong Vogue gituu;)

    ReplyDelete
  5. GB... tak lama lagi lah tu.. hehehe..

    jodoh itu ada..

    ReplyDelete
  6. bestnya nak dapat babyyyy..errkk..anak saudara...

    tahniah utk pasangan n kak GB jugee...

    ReplyDelete
  7. GB..tahniah..akan jadi mak long..seronok dapat anak sedara ..

    ReplyDelete
  8. @Eyrique Ettiqazz

    awak tertido masa tengah masak nasi minyak ke? :D

    ReplyDelete
  9. @Zie

    thx dear.

    tapi akak mana ada pasangan lagi lah! :D

    ReplyDelete
  10. @Acik Erna

    tuh la. cucu pertama dalam family GB. :D

    ReplyDelete
  11. wahhh...lepas ni kita orang rakan2 blogger panggil ko mak long aaa.....ahakz....buleh..?

    ReplyDelete
  12. Tahniah GB jd maklong..seronoknye nti men ng baby cute :)

    ReplyDelete
  13. tahniah GB..
    wah!!!!!!!!!!!!!1

    mak long, kamu pula yang excited ya

    ReplyDelete
  14. jgn riso beb, bulan 12 nanti ko plak pregnant!

    ReplyDelete
  15. gb,
    kena cari ayahnya dulu beb.
    pastu baru leh cari nama, cari baju segala :D

    ReplyDelete
  16. baju baby?

    Baju pengantin bila...?

    ReplyDelete
  17. sabar dulu maklong GB awal lagi tu nak beli brang baby tgu 6month nnt... anyway tahniah...

    ReplyDelete
  18. tahniah ya, future mak long hehehehhe..nnti jaga anak buah tue bebaik tau

    ReplyDelete
  19. nie sapa yg tak sabar nie??
    nampak maklong nya lak yang lebih2..hehehee

    ReplyDelete
  20. Tahniah kpd adik GB dan wife dia serta bakal mak long ni. Juga kpd bakal nenek.

    Bunting pelamin ke?

    ReplyDelete
  21. bertuahlah baby tu nnt ada mak long yang masih single..mesti mak long manjakan baby sgt² nnt..hehe

    ReplyDelete
  22. teringat pula masa kak ati dulu
    bila nk dpt anak..kak n abg belum
    kahwin lagi...depa semua manjakan
    anak sulong...hehe

    lani gb pula rasakan pengalaman itu

    tahniah gb :)

    ReplyDelete
  23. adik perempuan saya dah selamat bertunang semalam...si abang???Ops..lari topik

    ReplyDelete
  24. ooo meriah la nanti..leh jd model photoshoot auntynyer hihi...salam kenai...sinnggah n follow :)

    ReplyDelete
  25. adik nik pun excited lebey.. =)

    ReplyDelete
  26. meh datang scan kat klenet mehhh...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D