Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, May 7, 2011

Entri tertunggak: Dr Singa bagi Victoria's Secret kat GB?



Yep. Victoria's Secret yang ini. Bukan Victoria's Secret yang itu.

Sempena apa? Birthday GB kot.... Ngee~

*

The verdict?

I can't get enuff of it. Bau gula. Bau blueberry muffin. Nyum! Thanks akak!

P/S: By the time entry ni published, GB dah pakai hampir separuh. Ok, time untuk berjimat!

73 comments:

  1. peeh... sure baunya harum..
    kak ayu nak gak!!!
    hahahah

    ReplyDelete
  2. wah harum --> komen seorang yang x pakai minyak wangi

    ReplyDelete
  3. wow.. bestnya... GB... Selamat Hari ibu utk bonda GB ya :)

    ReplyDelete
  4. benda mahal tu, pakai sikit2

    walaupun dapat free

    huhu

    ReplyDelete
  5. jgnkan minyak wangi... bedak talkum pun tak pernah ada org bagi...

    harharharhar..

    ReplyDelete
  6. wow!bestnya dpt victoria tu..patutlah cam bau wangi je pg ni..

    akak menjak x keje ni pakai bedak johnson aje..huhu

    ReplyDelete
  7. yg ini best.payah nak jumpa kat sini Victoria's Secret..(bukan yg "itu"..hahaha) yg kaler ungu pon best....

    ReplyDelete
  8. gB, perfume saya hat 8 tahun dulu gefren (skang dah jadi bini) bagi dok ada suku lagi tak abih2.
    #suka satu perfume tu bau mango, tp takdak org nak bagi...

    ReplyDelete
  9. Bedak 'kutikura' paling bes!

    ReplyDelete
  10. pttlah masuk blog ni bau harummm jer..heheh

    ReplyDelete
  11. weee, beshnya dapat perfume segala. besh2

    ReplyDelete
  12. kihkihkih
    chun dok ingat g string dah tadi
    tak kenai kalu, sila tanya uncle gedek..

    ReplyDelete
  13. Ini tak patut. Saya jumpa DrSinga dia belanja minum aje.

    Kalau dapat Victoria Secret boleh simpan.

    Air lepas beberapa jam diminum dah kena keluarkan hehehe

    ReplyDelete
  14. best la dapat perfume
    best

    ReplyDelete
  15. Salam..

    Best la dye dpt prsent. :)

    ReplyDelete
  16. rasa macam muffin bergerak eh ???
    ")

    ReplyDelete
  17. pasni GB kena tukar nama la cmtu.. jadi Gadis Bunga Harum

    ReplyDelete
  18. Best nyer,murah rezki u :-)

    ReplyDelete
  19. Gb, nak sikit boleh.. nak test keharuman baunya.. tetete

    ReplyDelete
  20. meh sembur sini sikit meh..hekhekhek

    ReplyDelete
  21. bertuahnya badan..untung GB taw...

    ReplyDelete
  22. hehehe....sampai 1/2 dah digunakan..

    tul tu..masa tuk berjimat... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    NASI AYAM UNTUK IBU

    ReplyDelete
  23. sy pun pernah guna jugak perfume ni.pun org yg kasi.bau dia mmg best tp xtahan lama.

    ReplyDelete
  24. hanya tau VS tu hanya jual lingerie..kui3x

    ReplyDelete
  25. kite dah allergik dgn perfume!
    jimat encik apek, takyah belikan kita perfume lagik.. haha.. (ye ke jimat???? ;p)

    ReplyDelete
  26. baru 1st time dengar...

    mesti dari luar dunia...opps

    luar negara gitu...bertuah gb tau

    jelesss kak ati :)

    ReplyDelete
  27. @MaizaC'Joe

    selamat hari ibu untuk bonda maiza juga ya. :D

    ReplyDelete
  28. @Abang Jonni

    takut kalau bagi ko taruk kat muka...heheh~

    ReplyDelete
  29. @anitaare

    bedak jonhson pun ada nama mat saleh gak..heheh~

    ReplyDelete
  30. @zie

    betul. lepas ni kene la beli sendiri. heheh~

    ReplyDelete
  31. @cek chun

    g string tak bes pakai la. hahaha!!!

    ReplyDelete
  32. @Yunus Badawi

    bahaya bagi vctoria sikret kat YB. nanti bau mcm pompuan. heheh~

    ReplyDelete
  33. @adol ihsan

    salam...mesti gumbira. org memberi kita merasa~

    ReplyDelete
  34. @DrSinga

    takuttt je kalau2 kene kejar dek lebah. heheh~

    ReplyDelete
  35. @cik fiza
    kalau gadis bunga harum dah jadi GBH. tak sedap lah. hahaha!

    ReplyDelete
  36. @Tihara

    alhamdulillah...kawan2 blogger semua baik-baik. :D

    ReplyDelete
  37. @MataHati @ MH

    boleh. tapi lepas tu kene la terima kalau badan bau mcm bluberi muffin. heheh~

    ReplyDelete
  38. @nabilah_2908

    tuh la. abis kalu pasni kene la beli sendiri. huhu~

    ReplyDelete
  39. @Azira Mohamad

    tu pasal la nak dkt separuh botol gb pakai. asyik sembur je..huhu~

    ReplyDelete
  40. @makdara TERdiva

    kalau lingeri bukan dr singa la yg bagi. hahaha!!!

    ReplyDelete
  41. @h4ni3

    jimat ke? musykil jap. hahhaah!!!!

    ReplyDelete
  42. @Ati Masrif

    ai menumpang belas kasihan org sebab takde husben. kak ati lagi bertuah tau! heheh~

    ReplyDelete
  43. Happy belated birthday..wahh VS kot ehhe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D