Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, May 26, 2011

BZGB

Parking lot, Pasir Penambang, Tanjung Karang, Selangor


*GB BZ*


P/S: Kawan-kawan pun bizi jugak kan?                                                                                                                                              

28 comments:

  1. lama gila tak dapat 1st kat blog kamu GB~~

    *lenkali datang kole selangor sila koba tahu!haha~~

    ReplyDelete
  2. Tajok BZ...

    Gambar tenang...

    ??

    ReplyDelete
  3. ai bz sgt..huhu..lame tak jenguk sini:)

    ReplyDelete
  4. hah..ni sorang lagi tulish terbalik2.. =)


    takpe..nampak benor bz nye...sebz parking lot di muara..saat nelayan keluar mencari rejeki... =)

    ReplyDelete
  5. salam adinda GB...

    huh! lama benar rasanya x melawat rumah kengkawan...mcm kata GB kt title n3..BZ...akak sangggaatt BZ..hu...hu...

    ReplyDelete
  6. ni mcm kat kawasan husband cik ina selalu memancing aja..

    ReplyDelete
  7. bila ler aku nak g sana tgk ikan fresh

    haha

    ReplyDelete
  8. Mula2 tak faham tajuk.

    Apa pun memang cantik lot parking di Kuala Selangor tu. Tenang dan mendamaikan.

    ReplyDelete
  9. tak bizi tapi baru pulih dong.
    tak sihat dua tiga hari ni.


    selamat menempuh kebizian !

    ReplyDelete
  10. aik...macam biasa tengok aje tempat ni ..



    hujung minggu ni kReen pergi !
    lauk bo-liao..

    ReplyDelete
  11. ya akak..zie bizi menganggur ni,banyak betul masalah negara nak kena fikir..ekekke

    ReplyDelete
  12. sya pun bz gak ni...
    tapi kalau nak jenguk2 blog gb, selalu sya ada masa lapang...huhu

    ReplyDelete
  13. salam..
    saja nak BZ body
    kat sini boleh kan?
    :)

    ReplyDelete
  14. aduh......
    tajuk entry mmg dah tau.. GB buzy..
    selamat malam sayangku

    ReplyDelete
  15. dpt gi mancing naik bot mesti best... hahaha

    ReplyDelete
  16. berapa ekor dapat mase mancing?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D