Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, May 14, 2011

Blogspot, will we get our comments back?



P/S: Sometimes we are better arranged for silence.

37 comments:

  1. owh mmg ilang yer. ingatkan kte hilang ingatan, rasa cam ada komen, tapi tetiba takde heeee..

    ReplyDelete
  2. Dugaan berblogging tu...

    Entri saya dapat semula tetapi komen komen rakan blogger saya telah di colek Blogger.com

    Blogspot Bermasalah & Entri Hilang

    ReplyDelete
  3. Knape ek jadi gini.gabra juga

    ReplyDelete
  4. sy punya bkn setakat komen dgn entri sekali dia 'makan'..keciwa..:(

    ReplyDelete
  5. untuk entri yg sebelum ni pun...komen2 sy hilang terus....

    semalam...entri hilang...hari ni entri ada..komen tkde...

    tp bagi saya..dh cukup bagus...entri tak hilang... :)

    ReplyDelete
  6. Rizal iGossip

    >>>aritu ada problem kan? geram tol ngn blogspot hahha

    ReplyDelete
  7. aku rase dia ilang kejap jea kot

    ReplyDelete
  8. eh,hilang ke???xtaw plak sbb pkai intense debate

    ReplyDelete
  9. aku bernasib baik
    post siap awal tp x nak post khamis... jumaat dah tergendala

    ReplyDelete
  10. kan bagus klu blogger ada notification cam fb... :P

    ReplyDelete
  11. hahaha..my comments hilang jugak

    ReplyDelete
  12. komen memang semua hilang, oh blogspot!

    ReplyDelete
  13. tunggu je orang yang komen itu hari datang komen balik.. :)

    ReplyDelete
  14. samalah GB!jat dah la baru bukak blog.tetibe boleh hilang lak comment.huhu

    ReplyDelete
  15. Jawapan saya: “I dont think so.”

    Mujur my blog tak popular, lalu komen pun tak banyak sangat.

    Kesal juga hilang, tapi mujur entri muncul semula.

    ReplyDelete
  16. har har har....my comments x byk cam GBob...ade EE kesah,lain la GBob..


    gmbr atas tu cantik ya amat...betul ni x tipu...x de nak lompat2 dah...

    ReplyDelete
  17. salam..
    mesti jawab dek si Blogger..

    "alah pakai kita punya servis pun free..nak berkira 2-3 komen yang hilang"..he he

    **la la la..jangan maree..

    ReplyDelete
  18. kak ati pun tak sempat baca komen
    yang ke 40 dan 41 ...

    ntah sapelah yg mai komen tu ...

    ReplyDelete
  19. br je bule log in blog..b4 this masuk blog sendiri by link blog kat fb...tiba2 dpt surat cinta dr blogspot..bla bla bla..ceq xpaham kot..hihihihi

    ReplyDelete
  20. temporary je kan..
    pasni ada la tuh. :)

    ReplyDelete
  21. Salam di awal pagi, sambil study sambil menyinggah ke rumah sahabat =)

    cantik gambar dalam blog ni =)

    ReplyDelete
  22. mrk nak buat karangan bahasa melayu dengan semua komen kita kot huhhhhh

    ReplyDelete
  23. erk.. ya ka.. Maiza blom check.. tapi apa yg Maiza dpt tau.. mereka ckp "semua ini berpunca dari blogger sendiri" apa tu.. tak faham...

    ReplyDelete
  24. Dah lama tak menjenguk blogspot, busy je ngan hal lain, uhuk uhuk. Banyak hutang komen nak kena bayar termasuk kat blog GB ni...

    ReplyDelete
  25. blogger.com is under maintainence last time.

    sabo je lah ok:) happy blogging for now!:)

    ReplyDelete
  26. sabor jerlah kan....
    selamat malam gadis bunga

    ReplyDelete
  27. Komen la benda yang paling penting kan?

    Gets things going...!

    ReplyDelete
  28. Selamat Hari Guru GB...hahaha. Ate tak menggong cam blogspot. Walau ucap Hari Guru buat GB yang bukan guru secara rasmi tetapi bagi Ate setiap kita adalah guru...guru dalam kehidupan.

    ReplyDelete
  29. sama.
    nak komen2 yg hilang.

    ahah

    morning GB!

    ReplyDelete
  30. errr..tak perasan pulak...nantinik tgk niknye ilang ke tak

    ReplyDelete
  31. datang menziarah cik gadisbunga di pagi isnin

    ReplyDelete
  32. blog mmg ada problem lately ni ... sabar ye ... tak per, sesibuk mcm mana saya sekali pun, saya akan singgah sini & leave a comment ... thats for sure ;) have a great day!

    ReplyDelete
  33. mana menghilang ni.. kawe dah rindu banget nak baca coretan terbaru ni..

    ReplyDelete
  34. gb

    akak punya hilang komen jek.. dugaan betul !!

    ReplyDelete
  35. Setuju!!! satu hari saya yakin blog nie pasti jadi terkenal.
    .. awak memang terbaik dalam idea dan penulisan...
    tahniah

    my web page - Buat Duit Di Rumah

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D