Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, May 11, 2011

Baca la sendiri~


P/S: Tau le ni bukan blog ilmiah pun. Tapi jangan le cari benda bukan-bukan kat sini. Mengong!


28 comments:

  1. kehkehkeh... nak buat kawan dlm hantu kak limah? Adik ipar manis dan sedap?....

    kehkehkeh... Aku la yg search tuuuu..


    takde lah... bukan aku... bukan aku.. huhu..

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. kak limah??
    kak ayu kot yang google..
    selamat malam GB

    ReplyDelete
  3. kahkahkahhhhhh

    memang mengongggg

    ReplyDelete
  4. ngeh ngeh ngeh~ sungguh! miahahaha~ nasib baik. for the time being blog hajar, xde yg x senonoh. :)

    ReplyDelete
  5. hehehe.. tak bleh blah yg nak cari kawan dlm hantu kak limah tu..

    ReplyDelete
  6. what ,bunga dada ker bunga telur?hihihihi..EE yang search semua tu

























    pengakuan tipu saya .hikhik.

    ReplyDelete
  7. hahaha.rasa nk gelak guling2..

    adik ipar manis dan sedap?

    apekah?

    ReplyDelete
  8. bwahahaha~
    nak kene pegi balik sekolah depa2 ni...tak senonoh!

    ReplyDelete
  9. yg bunga dada tu menimbulkan curosity saya k

    hehe

    ReplyDelete
  10. macam2 benda orang cari .. sampaikan gadis belum kawin jadi pengapit pun nak kena hukum !

    ReplyDelete
  11. Pelik plak bacanya....ahakz....

    kira blog iilmiah lah ni...ahakz....

    patut rasa bangga tu...

    ReplyDelete
  12. kahkahkah!! macamana laa boleh end up kat blog GB kan!

    ReplyDelete
  13. sapa pulak yang nak kawan ngan hantu kak limah tu GB?

    ReplyDelete
  14. "nak buat kawan dalam hantu kak limah"
    erk??

    ReplyDelete
  15. wow adek angkat

    gua sudah ada jawapan untuk post "bukan semua bunga Gb tau namanya.. bunga keembong nama bunga dalam gambo tersebut di ulang
    bunga keembong

    ReplyDelete
  16. peliknyerrrrrrr.. xpe GB.. ape2 pn GB tetap pemes hehehehee

    ReplyDelete
  17. fiddeomar.blogspot.com

    klasik tu....

    ReplyDelete
  18. hahaha mcm2.

    ada orang search 'kaki rozita che wan' dan 'isteri rogol kawan suami' dlm blog akak smalam hahaha

    ReplyDelete
  19. macam pelik ja keyword diorang.hehe

    ReplyDelete
  20. Aisey...macam2 la kan? apa la yg dorang duk pikir dlm kepala dorang smpai leh google mcm tu he he he

    ReplyDelete
  21. yang pelik tu ...

    camne dia leh pikir ayat2 cam gitu...hehe

    ReplyDelete
  22. haha..mayb saja je kot main2...xkan la kreatif sgt pai bule bina ayat tuh...pelik2....

    ReplyDelete
  23. gadis bunga ada bisnes buat bunga dada untuk kenduri kawin kah?

    ReplyDelete
  24. fiddeomar tu siapa...
    kalau kenal..kim salam ya...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D