Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, April 11, 2011

Ujian nafsu



Nasi goreng spesel kat cafe kat Impian Morib.

Kalau GB berjaya tak cari nasi goreng rupe cenggini lepas post entry ni, insyaAllah lagi 6 bulan GB akan selim macam Maya Karin. 

Ok lah, kalau dapat jadi cam Alicia Keys pun dah kire ok. 

P/S: Korang pulak macam mana? Terbangkit nafsu tak?

39 comments:

  1. haha~ kak GB! belanja lah. hajar jenis kuat mkn. kalau kak GB tak habis, hajar tlg~ teeett..

    ReplyDelete
  2. dup....
    dap...
    dup..
    dap..mujur iman kuat....hahahhahahha
    diet!!

    ReplyDelete
  3. salam kenal gadis bunga...

    nasi goreng itu mmg nampak mengancam tambah2 lagi kuning telor itu...fuhhh meleleh air lior...

    ReplyDelete
  4. oleh sebab uncle baru sahaja makan sebiji durian musang king selepas makan nasi lauk ayam kampung .. maka nafsu tak bangkit melihat gambar itu. harap maaf !

    ReplyDelete
  5. perrggghhh...meleleh...
    nak lak tengah2 malam ni wei...

    ReplyDelete
  6. Ya Allah~~!!! terliur nyeeeeee~!!!grrrr~
    heh heh~ *malu sbb mcm x snonoh*
    haha!

    ReplyDelete
  7. macam nasi goreng kak tini.. hehehe

    ReplyDelete
  8. oh takla..sbb tadi baru mkn nasik goreng..tp yg sebenarnya..laparrrrr sgt lagik..

    ReplyDelete
  9. impian morib yg dalam citer cuti-cuti cinta tu kan?

    ReplyDelete
  10. GB syg..

    ms bc n3nie..jam lg 7 minit kul 1 pg..ingat nk zzzzz dh..tp bila tgk je gmbr ns goreng yg kelihatan maha sedap tu...trus jari ni menekan2 keyboard...nk comment gak...GB WAT I LAPARRRR...Huu..hu...hubby dh tdo..cmne nie???

    ReplyDelete
  11. hanya nasi goweng belacan yg membangkitkan nafsu kReen.
    boley ?



    heheh..

    ReplyDelete
  12. macam mana pun awak saya terima..kenapa nak susah susah..mana nak carik nasik dalam pic ni

    ReplyDelete
  13. Fuh, memang membangkitkan selera!

    ReplyDelete
  14. kuasa gambar..
    mmg pagi2 tgk ni rasa lapooooooooo

    ReplyDelete
  15. ala~~nasi goreng je~~tak gemuk pun~~

    ReplyDelete
  16. sebenarnya kita tak minat rupa nasi yang dah dimangkukkan- rupa je, rasa lain cite, haha... tapi telur tuuuu- serbuuuuu!

    ReplyDelete
  17. eee...tak suka telur yg lembik2 macam tuuuuu.. haha

    ReplyDelete
  18. tau ape yg sgt damned tempting kat situ? it's telur goyang tu..perghh..cube tekan ngan sudu..tengok die meleleh..ohw! GB, saje goda akak yg lom bfast ni..

    ReplyDelete
  19. hotel nie best..bilik dia besar tp dulu ms sy pi karpet takde..la ni tak tau la

    ReplyDelete
  20. hanya kuih bangkit boleh membangkitkan selera uncle...

    ReplyDelete
  21. yolk itu adelah sangat menawan.
    tapi semenjak dua menjak ada cerita
    pasal telur tiruan ni,
    saya control egg intake saya.
    hehehe

    ReplyDelete
  22. tak~
    tapi kalau pree.. terbangkit juga lah

    ReplyDelete
  23. dah 2 mgu x selera makan.

    uhuh.

    ReplyDelete
  24. alahai....telur itu...sngt mengancam... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    PART TIME PAPARAZZI

    ReplyDelete
  25. GB..ada telur tu yang tak selera tu..

    ReplyDelete
  26. memandangkan nasi bukan feveret acu maka nye tak terbangkit nafsu acu..hehehehee....

    ReplyDelete
  27. erk! melaparkan perut di waktu petang!

    ReplyDelete
  28. impian morib? nak gi la esok.. :D

    ReplyDelete
  29. makan makan makan....macam mana ni?? majlis kita dah dekat

    ReplyDelete
  30. xthn tgk...hu.hu.hu...tiba2 lapo.

    ReplyDelete
  31. Pheewit..Kabarnya dah berjaya tak makan nasi goreng bertelur tu ek? Tak lama lagi GB kena tukar nama jadi AB @ Alicia Berbunga.

    ReplyDelete
  32. Pun tengah diet juga...berat dah naik ke angka 6...bahaya...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D