Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, April 12, 2011

Main-main






Nak makan di tempat yang boleh nampak bende alah ni, can ah?



P/S: Bizi tapi nak update, boleh? :D

54 comments:

  1. can can can..katne tu akak? Mid valley ke?

    ReplyDelete
  2. kat mana tu? ape special sgt south entrance tu? hehe

    ReplyDelete
  3. south enterance mane...

    tak pernah dengar pong :)

    ReplyDelete
  4. menu apa? brapa ribu RM pulak ni?

    ReplyDelete
  5. selatan masuk ikut mana plak??

    ReplyDelete
  6. Pandainya gB ambik gambo... syanteklaaa.. :)

    ReplyDelete
  7. saya tunggu awak kat North Entrance eh!

    ReplyDelete
  8. tak nak anta komen tapi terkomen hehehehehehe

    ReplyDelete
  9. nanti dah jumpa tempat ni... gitaula... hehehehe

    ReplyDelete
  10. waaah..berjiwa 'south' sungguh..heeee

    ReplyDelete
  11. jom jom!
    lapo nih.. dah 11.44am dah.

    ;)

    ReplyDelete
  12. salam GB...

    klu nk nmpk perkataan tu kena la mkn kt kedai yg opposite dgn nye..he..he..(gurau jer..)...silakan GB..selagi selera itu ada...selagi rezeki milik kita... & selagi kita x lupa nikmatnya...buatlah apa yg boleh m'bahagiakan diri sendiri...

    ReplyDelete
  13. kat mane tue. semlama aku pi midvelli, tak prasan plak..

    ReplyDelete
  14. awak letak kereta kat luar tu kan? Tak nak bayar duit parking. Itu sebab nak duduk tempat yg nampak kalau ada bandaraya datang hehehe

    ReplyDelete
  15. Salam..

    nak ikut jugak.. lapor perut ni haa..

    :)

    ReplyDelete
  16. @h4ni3

    spesel sbb boleh cuci mata puas2. :D

    ReplyDelete
  17. @Ati Masrif

    yg ni mmg takde dalam map kak. ngeee~

    ReplyDelete
  18. @norh

    haha. yg kat sini ribu rupiah je. p

    ReplyDelete
  19. @anitaare

    banyak jalan boleh masuk ni. salah jalan boleh u turn. hu~

    ReplyDelete
  20. @DrSinga

    kene pusing cari dulu kat mana. heheh~

    ReplyDelete
  21. @PynGees

    sbnrnya mmg pun kak. kedainya bukan la opposite, tapi kat sebelah signage tu. hu~

    ReplyDelete
  22. @MasZuber

    sebab mmg bukan kat midveli pun. hu~

    ReplyDelete
  23. @Yunus Badawi

    time tu saya park kat bawah. kalau saya tau saya parking je tepi jalan. hehe~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D