Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, April 1, 2011

Hari Lalala? (MasZuber, LittleHumbleLynn, dan KOG, sila jawab!)

Asystasia gangetica micrantha.
Prof GB cakap cuma kambeng je yang makan pokok ni.

*


Jumaat. Hari yang gembira bagi kebanyakan orang kan? Ye lah, esok kan Sabtu!

Sebab tu agaknya GB perasan ada 3 blog yang bertitle Lalala kat bloglist ni.
Dah tentu le gembira-gembira belaka mood diorang ni sume. Huhu~



*



Ni ha blog-blognye. Better singgah baca sebab setiap lalala nya lain-lain ce citer:



P/S: Musykil gak ni. Ke dah takde idea nak taruk tajuk entri? Keh keh keh! *jangan marah... :D

29 comments:

  1. hehe..kn wat tajuk entry "huk huk huk" arini ari jumaat besok ari sabtu...kereje...hwaaa...masuk hari ahad...kereje jugak...

    p/s kambing tuh mat bunge ke..weeee...

    ReplyDelete
  2. pengaruh rakan sebaya tu!
    hehehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. GB..termasuk la GB ye..mood riang nak bercuti tu..

    ReplyDelete
  5. salam GB..saya je mood tak berapa nak riang,,tapikan datang sini tiba2 jadi riang tengok bunga yang berkembangan...terapi jugak bunga tu ye

    ReplyDelete
  6. kalau catgemot tu chun tau la. i tengok pic kat blog dia pun terus say lalalala

    thanks ye gb, sanggup meredah lautan. i dah buang link to chedet. dan full scan. harap2 tadak ler dah

    ReplyDelete
  7. hati senang maka lagu yang paling best untuk mengungkapkannya adalah.. LALALALALA.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  8. I love the sixth (just because it is one day before the Sabbath).
    Wonderful photo.
    Congratulations!

    ReplyDelete
  9. ooo...kalau tak de idea tulis blog....buat mcm tu je lah erk....ok...goood idea....ahakz

    ReplyDelete
  10. lalalali tali taplom...!kira lalala gak kan...

    ReplyDelete
  11. pemerhatian yang bagus GB!!

    eh.kamu tahu tak nama blog saya & Bujal bunyinya pun lebih kurang sama..:P

    ReplyDelete
  12. instinct kuat antara satu sama lain..haha

    ReplyDelete
  13. lalalala?? takpenah buat tajuk entry macam tu..ada pun HUHUHU

    ReplyDelete
  14. happy betul bila tiba ari jumaat yer.. ;)

    kalau saya buat tajuk huhuhu...ok tak..?

    sbb ari sabtu kena keje.....tk macam org lain..dah start cuti...huhuhu... :P

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    JOM UJI MINDA-JAWAPAN

    ReplyDelete
  15. biasa orang cakap lalalala ni sebab nak ekpress feeling yg happy kan..you are so observant...lalala...

    ReplyDelete
  16. fuh!!
    kena singgah juga ni..
    eheheee

    ReplyDelete
  17. Eh? Ada carlos kat sini? Dia sangat baik hati...!

    ReplyDelete
  18. nak singgah jugaklh, aneh jugak nape xde yg lululu

    ReplyDelete
  19. gb;

    ada yang nak kena cubit nih....hehehe..lalalalala tuh pengaruh lagu..MEET UNCLE HUSSAIN..heheh..tgh happy dpt berehat diwaktu org lain pulun keja..hehee

    ReplyDelete
  20. eekeeekekke GB,

    alalalalla sebab lagu tue corus ade alalalalalaaa..i likeeeeee...

    :)

    thnx for your entry here :))))))

    ReplyDelete
  21. lalalalalla....nk jenguk2 blogger2 2

    ReplyDelete
  22. cis!


    ni yang aku rase nak jeles ni...
    perlu ke aku up entri yg sama skrg??






    hahahaha

    ReplyDelete
  23. salam,

    saya suka masuk blog ni time petang2..sebab ada pic yang nostalgia..
    bunga tu, saya panggil bunga israel sebab pokok dia susah nak mati..kalau racun pun dia cepat tumbuh jadi semak..
    bunga dia kecik2 je kan..

    ReplyDelete
  24. hati berbunga2 mcm gadis bunga kowt ehehe

    latest entry : Best View~

    ReplyDelete
  25. GB..tu maknanya kehappian yg x t'gambar dgn perasaan kot..hanya prkataan yg dpt m'ekspresikannya...(eh..betul ke ayat akak tu??)

    GB, nk tau satu perkara?..smnjk kenal blog GB, tiap kali tgk bunga2an yg cntik mssti t'lintas kt kepala akak nama GB... actually akak ada snap gmbr bunga yg rasanya cantikkk sgt... tunggukan n3 bunga2 an tu..he..he..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D