Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, March 21, 2011

(Updated) Sape nak bahulu, tinggalkan alamat kat kotak komen. GB nak post. Selagi stok masih ada.

Ni bukan baulunye ye kengkawan...hu~



Tapi kalau kawan-kawan duduk dekat-dekat area Taman Desa, PJ, Kampung Subang, Shah Alam, Bangsar, better GB bagi by hand sebab dah dekat. Then tinggalkan address, phone number and delivery options kat kotak komen. Don't worry, untuk entry ni GB dah turn on comment moderation.

P/S: No delivery charges. Sementara stok masih ada. Cepat kengkawan!

P/S 2: Kawan-kawan yang dah bagi alamat atau email address, GB takkan publish comment for privacy and security reasons. Thanks.

42 comments:

  1. boleh sampai ke SP ke? he he

    ReplyDelete
  2. semoga rezeki gb bertambah murah !

    ReplyDelete
  3. saya mau2..sekolah Bintang, IPoh..ok??

    ReplyDelete
  4. org jauh boleh dapat tak? hehe just kidding... okay, tolong letak gambar bahulu pulak kay utk entry lps ni. dpt tgk pun dah cukup! :)

    ReplyDelete
  5. @norh

    boleh babe. bahulu ni tahan 2 minggu (bak kata org yg buat tu. huhu~)

    ReplyDelete
  6. @farasakura

    tak sayang..ini bahulu kenduri kawen...bukan untuk dijual.. nak ke?

    ReplyDelete
  7. @al-lavendari

    amin...saje nak kongsi apa yang ada. uncle nak tak? meh bagi address meh. :)

    ReplyDelete
  8. @IMANSHAH

    iman, kalau saya tulis mcm tu je boleh ke sampai? kalau boleh saya nak post la ni. hu~

    ReplyDelete
  9. @MasZuber

    beli dik..murrahhh murrahhh...huhu~

    ReplyDelete
  10. @Farhanah Mokthar

    betul.tak tipu. selagi ada stok ni. kalau nak bagi la alamat. :)

    ReplyDelete
  11. @- GC -

    bagi address babe. dah la haritu kat teluk intan ko tak sampai. hu~

    ReplyDelete
  12. @kayla

    hihi, boleh tu mmg boleh kak. cuma takut trafik jem di udara. ok, demi akak saya akan taruk gambo nanti. :)

    ReplyDelete
  13. Wah bagusnya GB....erkkk daerah Hulu Langat tak der dalam list ke dik..?

    ReplyDelete
  14. GB..betul ke nak bagi..bahulu dengan telur sekali ye..he he..akak nak jugak..he he..tapi malu la..

    ReplyDelete
  15. gB, ai nak kek pengantin...buleh?? hehehe

    ReplyDelete
  16. GB, boleh hantar ke jb? huhu
    (padahal nak je, boleh la kan? kan?)

    ReplyDelete
  17. Biar betol...

    kerja penat ni....?

    ReplyDelete
  18. Bahulu made by GB ke?
    GB tak nak pos saya yg dok kat Brunei ni?? hehe....

    ReplyDelete
  19. @Cikgu Nurin

    saya boleh hantar kat area yg dalam kawasan saya lalu lalang je. :)

    ReplyDelete
  20. @kak Erna

    telur takde dah kak. tinggal bahulu je. hihi~

    ReplyDelete
  21. @Elyn

    kek pengantin dah abis semalam. ai sempat rasa 2 3 4 5 suap. hihihi~

    ReplyDelete
  22. @gedek!

    tu la. sementara masih ada stok je. kalau dah habis tak dapat dah la..hihi~

    ReplyDelete
  23. @Didz

    tak sayang...GB mana reti buat bahulu. :)

    ReplyDelete
  24. nak kek perantin!!

    ( gedik kann..?? !! hehehe.. )

    ReplyDelete
  25. @Wanita Bertudung Hijau

    taman desa kat mana? ai opis kat taman desa ni. :)

    ReplyDelete
  26. gB,
    nti email address k..nak send poskad dari sana.
    btw nama adik ipar gB sama la dgn nama adik ai... :)

    ReplyDelete
  27. waaahh..
    stok ada lagi ker nieh??
    nak rasa gak baulu..dah lama tak makan..huhuhu

    ReplyDelete
  28. ala....nk jugakkkk

    tak aci..

    kak ati baru online hari ni

    huwaaaaaaaa.......

    ReplyDelete
  29. @fatt

    orait bebeh! tnegkiu so much!!! ai suke hihihi~

    ReplyDelete
  30. @Ahmad Syarif

    laa...lambat sudah. dah bungkus pun baulu2 tu. huhu~

    ReplyDelete
  31. @Ati Masrif

    alamak kak ati..next round ye. hihihi~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D