Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, March 9, 2011

A friend in need is a friend indeed




Beberapa hari ni GB sangat serabut. Tapi GB terharu sebab kawan-kawan kat sini tak jemu bagi nasihat kat GB. Oleh itu, sambil minum kopi tongkat ali ni, GB nak ucapkan 'Terima kasih kawan-kawan'. GB cinta kamu semua.

P/S: I Love You

54 comments:

  1. kena tukaq namer 'gadiscinta' lar fulakks.. ahaks

    ReplyDelete
  2. salam..

    sama2 lah minum kopi tu jgn banyak..tak bagus

    ReplyDelete
  3. @en_me


    eheheh~

    kang kene panggil GC, terus org kompius dgn GC yang satu lagi pulak..hihi~

    ReplyDelete
  4. @IMANSHAH

    heheh~

    secawan je sekali minum. mueheh~

    ReplyDelete
  5. eh dia pegi teater tu lah..
    dgr2 hari terakhir penuh kontroversi..

    Teater Lat pegi tak?
    hehehe

    ReplyDelete
  6. kopi tongkat ali? apakah khasiatnya?

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...

    Sahabat sejati dia 'ada' di waktu kita senang atau susah, waktu kita tawa atau duka, dia tak menyakittkan hati...katanya amat berperi, walau jauh ingat di hati.

    ok...ceria selalu.

    ReplyDelete
  8. @alien

    gb pegi hari jumaat. takde kontroversi. tapi ada review lepas ni, kalau minat nak baca la.

    lat? harus tonton! mau join?

    ReplyDelete
  9. @kucingorengemok

    khasiatnya?

    saya boleh siapkan kerja dan blogwalking tanpa lesu. heheh~

    ReplyDelete
  10. Love u too GB

    (walaupun tak tau ujung pangkal)
    hahahahhahhahahhaa

    ReplyDelete
  11. eee..jelessnya..

    gb masuk situ..
    hebatt yek tempat tu
    bilalah kak ati nk dpt masuk..huwaa

    i lup u too

    ^________^

    ReplyDelete
  12. @bujal X

    mari kite berpelukan di alam maya. erk!

    ReplyDelete
  13. Frust gak ler tak dapat join GB tengok teater TKC tu. Tapi malam tu takda orang nak tuggu anak yg kecil tu.

    Maybe next time la yer dear.

    GB seorang wanita cekal, setakat masalah kecil tu, apalah sangatttt, kan? kan?

    Siapalah Kita Untuk Diagungkan...

    ReplyDelete
  14. @Ros

    ini lah antara sebab kenapa gb tak boleh berjauhan dgn blog lama2. sebab ramai kawan2 yg baik2 di sini. :)

    ReplyDelete
  15. @Queen

    walau nik tak tau hujung pangkal, gb tetap syg kat nik. hu~~

    ReplyDelete
  16. @Ati Masrif

    seat tinggi2 cemtu buat gb gayat kak! hehehe~

    ReplyDelete
  17. @azieazah

    takpe kak. gb memahami. org bujang cam gb ni tak byk komitmen berbanding akak. next time kite plan lagi. :D

    ReplyDelete
  18. GB lambat offer.
    kalau tak boleh ramaikan suasana.
    dah book tiket utk tayangan malam sabtu.. 3 tiket.
    hehehe

    ReplyDelete
  19. @alien

    takpe. pegi dulu.

    dari minggu ni sampai ahad 20hb gb takleh ke mana2 sebab bz hal kawen. nanti dah tgk sila buat review okeh! :D

    ReplyDelete
  20. Jangan banyak sangat berfikir GB.ambil masa.tenangkan fikiran.muhasabah diri...yer

    ReplyDelete
  21. I love you 2, 3, 4 and 5.

    hihi

    ReplyDelete
  22. @amry

    gb akan muhasabah lepas 20hb ni. boleh ke? heheh~

    ReplyDelete
  23. i love you too.
    but i'm not gay.

    ReplyDelete
  24. nape tak minum kopi kacip patimah??? lalalala..

    ReplyDelete
  25. salam

    banyakkan sabar....i love u too....

    ReplyDelete
  26. Best x kopi tuh??
    Dah lama x minum..hau3!

    ReplyDelete
  27. Tongkat Ali?

    Did u mean...Kacip Fatimah?

    Or..really it is a Tongkat Ali drink?

    Nanti testosterone GB meningkat, tak tauuuuu...ngeeeeeeeeeeeeee:P

    ReplyDelete
  28. @makdara TERdiva

    kacip fatimah tak hilangkan mengantuk la mdt...hu~

    ReplyDelete
  29. @Daddy Ziyyad

    tongkat ali. siyes.

    tapi kan....gb ada hormon testosteron ker? huhuhu~

    ReplyDelete
  30. hahahhaha...rasa terhibur lak bila baca komen kawan2 GB kat sini..
    Kadang2 kwn di cyber lg bagus dr yg berada di depan mata..huhuhu

    ReplyDelete
  31. kopi boleh layan tp nescafe tak leh pi la huhuhhhh

    ReplyDelete
  32. Bukan 'Terima Kasih'

    Tapi 'Terima lah Kasih'

    ReplyDelete
  33. GB :

    bnykkan sabar ye dik...kn ke hidup umpama roda...kdg di bwh kdg di atas..klu happy aje x adventure la life kita...itu yg org tua2 kata asam garam dunia...

    papepun kak G doakan GB sntsa b'oleh ketenangan... slalunya bila kita dlm keadaan "sebegini" lbh m'dekatkan kita kpd yg maha Pencipta...

    ReplyDelete
  34. @Azira Mohamad

    a'ah. padahal bukan jumpe face to face pun kan? huhu~

    ReplyDelete
  35. @sahromnasrudin

    nescafe lagi keras rasanya...betui dak?

    ReplyDelete
  36. @gedek!

    kalau terima lah kekasih?

    mueheheheh~

    ReplyDelete
  37. @PynGees

    betul tu kak. bila dah cenggini baru la igt lebih kat Allah..tak patut kan?

    ReplyDelete
  38. la minum lg kopi tongkat ali tu..kang sakit lg baru tau..

    ReplyDelete
  39. My beloved GB...hihi jgn salah anggap tau!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D