Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, March 29, 2011

Entri tertunggak 2: Samohaeyo gajok! Kak Reen...thank you for the pencil case!





Back to Entry Tertunggak episodes. Sebenarnya dah lama dah GB dapat pencil case ni dari KakReen, tapi entrinya asyik tertangguh sebab ada entri-entri ad hoc. Beginilah nasib belog bila ada di tangan GB. Huhuhu~

*

Sebelum ni kan, GB jenis main sumbat je pensel ke pen ke eraser ke segala dalam handbag. Itu pasal la bile pegi memana time dah kelam kabut mencari dalam handbag tu, GB main pinjam je sesapa punya pen yang ada time tuh. Lepas tu tetibe terbawak balik pulak. Ingatkan harta sendiri, rupanya harta orang lain. Dah penat nak memikir mana pulak GB cilok pen-pen yang tetibe banyak dalam henbeg tuh. Ngeeee~

*

Tapi....lepas KakReen bagi GB pencil case kaler pepel yang diterbangkan nun jauh dari Korea sana, GB dah tak cilok pen orang lain lagi dah. Siyes cakap ni! Dah beberapa bulan jugak la GB tak jadi penjenayah curi pen (sejak dapat hadiah ni). Heheh~

Semuanya kerana KakReen. Tengs banyak-banyak akak! ~Hugs!~

Kak Reen sekarang ni bizi sikit, tapi dia ada buat GA tau! Hadiahnya adalah tirai jurai-jurai macam dalam pic ni. Kalau kawan-kawan nak cuba nasib pun boleh, cepat sebelum terlambat. Tak rugi mencuba! Cepat-cepat pegi kat sticky post dia kat sini!

P/S: Pen-pen curi dari opis client dan butik Avon dan post opis masih ada kat dalam tu. Nanti le GB singgah untuk pulangkan. Wuwuwu~

38 comments:

  1. Salam :

    Kaler purple lak tu.. :)
    Nice...

    ReplyDelete
  2. tak bleh lawan cek chun punya pencil case lagi :-'

    ReplyDelete
  3. me kasih ya datin bahulu cinta laramu itu

    ReplyDelete
  4. jauhnyee pencil case tu terbang..

    Entry terbaru padlie: Penceramah yang dah lama tak berceramah

    ReplyDelete
  5. Pen uncle bila nak pulang...?

    ReplyDelete
  6. salam

    beshnya....untung badan yea kak...

    ReplyDelete
  7. tolong... tolong.... pencuri.... pencuri...


    harharhar....

    ReplyDelete
  8. oh patutla pen i ilang aritu hehe..

    kaler purple sukerr..

    bahulu dah sampai..tq haa..

    KEBIASAAN YANG BIASA

    ReplyDelete
  9. tak yah lah pulang kan...depa halal kan terus....ahakz

    ReplyDelete
  10. gb.. nk blaja nk shoot pic.. mehla ajar....

    ReplyDelete
  11. hai GB...wah, rasa mcm berckp dgn GURU BESAR je...
    kekekeh...

    syoknye dpt pencil case tu...
    cantek laaa...

    ReplyDelete
  12. kiut la pencil case GB, akak rasa kena pakai pencil case juga, pen memang selalu hilang ..hoho...nasib selalu dpt pen free kat tempat keja

    ReplyDelete
  13. wow!!
    cantik tu...
    gue pun ucapkan terima kasih juga..
    ehehee

    ReplyDelete
  14. selalugak pegi blog kak reen..err maklumlah blog akak akak

    ReplyDelete
  15. Yang akak nampak..LABU dulu dari pencil case..huhuu.sebab ada nostalgianya di situ...4 tahun tauu pernah akak bertapak kat situ!:)

    ReplyDelete
  16. sonotnye kalau ade org bagi sthing yg very2 useful kan.. :)

    ReplyDelete
  17. wah! bestnya dpt present...jauh gitu!...ha...Cik GB, simpan leklok & gunakannya selagi boleh... cantik gitu!

    ReplyDelete
  18. Atas meja tu nampak mcm pen saya je tu? he..he..he..

    ReplyDelete
  19. gb cayang

    boleh lah buatkan lakaran
    taman cinonet kak ati tu...^___~

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum..

    trime kasih kerana bahulu awak dah sampai semalam..awak tempah kat klang?? dekat dgn uma mak saya tau :-)

    ReplyDelete
  21. wowww.. kaler pepel.. santekkkk!!

    ReplyDelete
  22. ayohai GB..sampai buat entri pulak dia..tengs to u too..


    kReen punya pink-karer !



    Kawan2 lain pun ada dalam list tapi tak tau nak bagi apa sebab abg dah jarang ke obesi sekarang ni....

    ReplyDelete
  23. nampaknye nik pun kene ada pensil case gini..asyik ilang je pen..pensil..haahaha

    ReplyDelete
  24. cepat2 pulangkan, kalau lambat kang malam2 mimpi hantu suhaimi babe~
    kekekeke

    ReplyDelete
  25. tingat pencil case zaman skola.

    beli kt ostolia. ade kepala panda besau gila siap boleh buh pemadam

    member2 sume jeles je tgk

    wakakaka

    ReplyDelete
  26. owh! mata saya merayap tengok pelan yg di atas meja buleh? saya lebih tertarik kpd pelan ittew instead of the pencil case plaks...ngeeee

    *lain yg disuruh tgk..lain plaks yg saya tgk..ngeeee :p

    ReplyDelete
  27. imported tuuuuuuuuu.....berapa ribu henggit case tu..miahaha....sebatang pen rm1. kalau 10 batang dah rm10..wah!tak boleh jadi.kena report polis ni....kekekeke

    ReplyDelete
  28. Pencuri pen? Huhuhuh...

    Dulu, pen aku pun selalu kena 'curi'. Bila pi tuntut balik, mesti dah xde.

    Last sekali, aku beli pen satu bekas. Letak atas meja, sapa nak guna ambil je, tp yang ada di poketku, sorry ye, sudah tidak dibenarkan lagi!

    ReplyDelete
  29. hehehhee...bnyk la pen dalam pencil case tu yer..? :)


    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    BLOG REVIEW : LIFE IS A WORD

    ReplyDelete
  30. bofa set simpan dalam handbag jugak ke? :P

    ReplyDelete
  31. pergh!!!!!!!!!!!! terbaik la..suke korea!

    ReplyDelete
  32. Patutlah pen kat pos opis selalu hilang. Awak rupanya yg ambil hehehe

    ReplyDelete
  33. GB..cantiknya bekas pensil tu..
    akak pulak..asek kehilangan pen.kalau letak atas meja..sah2 lesap..ada je yang macam GB..pinjam lupa pulang..he he..jangan marah..gurau je..

    ReplyDelete
  34. tgk je drawing teringt kerja kat ofis.hihi

    jat pn sama GB, segala mcm pensel sumbat dlm beg,kalkulator,buku nota.haha

    ReplyDelete
  35. Auw..sedey bila ingat tak dapt pegi korea disebabkan hutang..uhuk uhuk...padan muka sendiri, liat sangat nak byr utang...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D