Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, March 18, 2011

Entri tertunggak 1: Thanks Rizal sebab bikin GB speechless!

Bunga ni Rizal bagi kat GB. GB simpan kat blog ni ok! TQ banyak-banyak! :D




Sape Rizal? Sape ek? Sape?

.

Dia blogger. Of course lah. Tapi dia blogger muda yang matang. Itu pendapat GB lepas baca beberapa entri kat blog dia. Bijak dia ni!

Tekejut monkey GB bila tiba-tiba semalam dia buat entri review pasal blog GB kat sini...siap dedicate sekeping sekuntum munge kat GB. Jasminum sambac. Orang kampung GB kata munge melur. Buat GB speechless, seriously! Dan sengih sorang-sorang tengah-tengah malam sambil baca entry dia. Huhuhu~

Apa-apa pun, thank you to Rizal sebab sudi buat review pasal blog GB yang tak seberapa ni. Harap-harap blog GB ni mampu memberi sedikit sebanyak manfaat kepada Rizal dan kawan-kawan lain. Salah silap harap ditegur ya... terima kasih yang tak terhingga.... :)

P/S: Nantikan entri tertunggak ke-2 pulak lepas ni.... (sambil menghidu tangan sendiri yang bau macam cookies...nyum!!) :D

48 comments:

  1. alala sweet.harapkan sekuntum,kalau bnyak jat da petik dah 1 O.o

    ReplyDelete
  2. nak bunga gakkk..hehe kena g blog rizal baru dapat bunga eh GB..tapi nak bunga dari GB.. waterlily puhlizz.. mana kamu nk cari tgh2 kl tuh... original tau..

    ReplyDelete
  3. @zati embong

    kalau banyak boleh je kite buat bunge rampai kan? huhuh~

    ReplyDelete
  4. @Kaseh

    nak bunge jugak? tunggu waterlily kat opis gb ni berbunga dan kembang, pastu gb akan roger kamu. mau? :)

    ReplyDelete
  5. hai GB..

    hai rizal..

    dapat bunga..bestnye..heheh

    ReplyDelete
  6. waaa....mesti GB rasa bermunge2 kan.hehehe...kalau saya berdaun2.hehehe....

    dah terjah blog dia..tapi tak komen la plak.huhu

    ReplyDelete
  7. sila listkan bunga2 kegemaran GB..terima kasih...ekekkee

    ReplyDelete
  8. GB..memang wangi bunga yang dibagi kat GB..
    dan..apasa ye..terima bunga..tapi bau cookies..he he..

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat bunga..

    GKSB tak ada pon org nak bagi bunga..

    bunga tahi ayam pon jd la kalo org nak bg

    ReplyDelete
  10. Sama2 GB...i made a review because ur blog is so interesting...
    cikceriacorner: halooo...jemput2 la dtg blog k?

    ReplyDelete
  11. GB...

    akak tau nape rizal wat review psl blog GB... sbb mmg blog GB nie sgt interesting & memanggil2 utk sesapa pn m'baca n3 GB disamping gmbr2 yg GB shoot sgt la cantik & boleh m'cuci mata...soooo fresh pics!

    ReplyDelete
  12. esti terharu ek

    takde orang nak review blog ai punn...
    hahahhaha

    ReplyDelete
  13. GB tgh senyum2 sambil cium tgn sendri lagik ke? hehehe

    ReplyDelete
  14. Ehem,ehem... Siap bagi2 bunga ni... ehem,ehem... ;D

    ReplyDelete
  15. ingat munge apa warna putih
    yag besar gitu..

    rupanya melur yang di besarkan..

    ReplyDelete
  16. Bila lah ada orang sudi nak bagi bunga dengan saya ni...hik hik

    ReplyDelete
  17. ehem..ehem..ada udang sebalik mee tak? hehe..gurauu jer..jgn mare..

    ReplyDelete
  18. saya pun hendak beri GB bunga!

    ReplyDelete
  19. oohhh..rupanya imotivasi dengan iawani nie rupanya blogger yg same ke?????

    ReplyDelete
  20. Dapat bunga, hati pun berbunga-bunga...

    ReplyDelete
  21. cemburunye... sy mmg seorg yg kuat cemburu.. x bgus kan??

    ReplyDelete
  22. gilak kentang....lawa lah itu bunga....err..dah tak macam bunga melur...sebab nampak mcm besaq...ahakz

    ReplyDelete
  23. @amry

    daun bunya ros ke daun bunge kertas? hu~

    ReplyDelete
  24. @Daddy Ziyyad

    my fav part, thx for asking!

    gb suka munge ros (all time fav) and tuberose (ni kes terpengaruh dgn maya karin huhu). lain-lain, bunga kesidang sebab wanginya terlalu heaven.

    tapi rasanya gb mmg suke sume jenis munge kot...tak kisah la yg wangi atau tak. takde munge yg gb tak suka lagi. hehehh~

    ReplyDelete
  25. @kak Erna

    aaa..yg bau cokies tu tunggu entri tertunggak akan datang gb cerita. heheh~

    ReplyDelete
  26. @.:rizaL:.

    and bagi gb itu membuktikan yg dunia blog adalah dunia yg aman kalau kita nak jadikan ia aman kan? thx. keep on supporting each other ya. :)

    ReplyDelete
  27. @PynGees

    gb belajar dari ramai blogger kak...hihi. terima kasih kat semua member blog yg support and inspired gb dalam apa cara pun. :)

    ReplyDelete
  28. @h4ni3

    eh, ada kak...ada...

    dalam entri tertunggak..tungguuuu~ :D

    ReplyDelete
  29. @poyaty

    a'ah sebab wangi sampai ke malam. heheh~

    ReplyDelete
  30. @AdiaLuze

    nasib baik nama GB ni gadisBunga. kalau gadisBuah alamatnya org dok bagi buah je la kot kan? ekekekek!!!!

    ReplyDelete
  31. @Ati Masrif

    gambo tu rizal punye kak, gb copy paste taruk kat sini je. hu~

    ReplyDelete
  32. @Rina AVAIL a.k.a cik betty

    hahaha. mee banjir udang jom!

    dia pangkat adik gb la kak...huhu~

    ReplyDelete
  33. @jeBateja

    sebenarnya gb pun tak 100% sure tu melur atau spesis lain, sebab pic tu dari rizal. huhu~

    ReplyDelete
  34. eh?bunga melur org bt bunga rampai eh?

    ~blur jat datang!haha~

    ReplyDelete
  35. @zati embong

    bunga rampai tu pakai bungfa apa pun boleh..

    *tak tido lg meh??

    ReplyDelete
  36. i pun blogger muda yg matang..boleh??

    ReplyDelete
  37. lorrrr...patut lain macam...waka...waka....tak pe...sesuai dgn hang....gadis bunga....

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D