Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, March 22, 2011

Bahulu sudah abis stok~

Ini antara telur yang terkorban dalam proses mengikat bunga telur. *Terkorban masuk perut. Hu~


Kawan-kawan yang dah tinggalkan alamat dan no telepon, tunggu ok. Nak bungkus dan post. Sambutan agak menggalakkan jadi GB bahagikan sama rata untuk setiap orang ye. Bahulu tu bukan GB buat, tapi GB tempah kat Klang. Sesaja je ni nak kongsi kegembiraan sebab dah rileks lepas wedding adik GB haritu.

Yang sempat bagi address/no tepon:

  • SahromNasrudin
  • Siti Hajar (by hand kot)
  • Roslaini Saad
  • Zati Embong
  • GKSB
  • DrHanie (by hand kot)
  • Atikah Laila
  • Nihadriz (by hand if possible sebab nak gi Putrajaya ni)
  • AcuSayang
  • Rizal 
  • CikBetty
  • Nik (by hand)


P/S: Kawan-kawan, tunggu ye... :)

P/S 2: Comment moderation has been turned off. Korang jangan tulis nombor telefon atau alamat dah tau kalau taknak kene ganggu dengan peminat. Hu~

35 comments:

  1. gadis bnga meh meriahkn bloglist y zaty wat ney...

    ReplyDelete
  2. cepatnya habis .. uncle bukan tak ndak, tapi malas nak menyusahkan gb yang dah keletihan !

    ReplyDelete
  3. Saya tunggu GB pandai buat bahulu... ;)

    ReplyDelete
  4. patut tinggai kulit telur jaaa....

    ReplyDelete
  5. wow! leh tahan baulu GB macam goreng pisang panas. hehehe..teringin gak nk merasa baulu GB tuh..tp xnk menyusahkan GB lak.. hahahaha.

    (Eceh! wat malu2 kucing lak :P)

    ReplyDelete
  6. jom kita buat bisnes kuih baulu..:P

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Terharu dengan kemurahan hati GB (siyuos beb). Pada teman2 blogger yg dpt baulu GB..jgn lupa doakan GB cepat2 dipertemukan jodoh ngan lelaki soleh.

    kak tak minta baulu GB bkn pasal tak nak susahkan GB (akak tau GB pasti tak rasa susah beri baulu tu pada kwn2 krn GB mmg ikhlas dan nak share kegembiraan dpt adik ipar dg teman2 blogger kan?) cuma akak baru dapat 2 plastik beso baulu dari bakal adik ipar dari Phg, so akak eksen skit lah, hahaha. Kalau tak akak pun nak baulu GB ;)

    ReplyDelete
  9. kak GB, yang siti hajar tu sape eyk? saye ke? kot org lain ke. sbb nme tu common.

    ReplyDelete
  10. kak GB,sekarang dah jarang sangat org buat telur sebagai door gift tu kan,arapkan bunga telur aje la skrg ni..telur mahallllll

    ReplyDelete
  11. alamak.....lambat plak dahhh....mana aci ni.....ada peluang kedua tak..??

    ReplyDelete
  12. by hand?
    yeay yeay yeay..
    boleh dating dgn GB! :D

    ReplyDelete
  13. Weh!

    Pilihan gambar dengan tajuk tu sangat bijak...

    bes!

    ReplyDelete
  14. GB! thanks GB.. jat sengaja bg address ofis.nk bg diorg ni makan.diorg mmg suka makan pun!hihi

    ReplyDelete
  15. GB! thanks GB.. jat sengaja bg address ofis.nk bg diorg ni makan.diorg mmg suka makan pun!hihi

    ReplyDelete
  16. ala..MDT pun teringin gak tp dah terlepas..kes tertinggal kapal selam..sob..sob..

    ReplyDelete
  17. sedapnya bahulu.. x pernah makan boleh minta 1 hehe

    ReplyDelete
  18. akak teringin tu ada..tp xde la mntk sbb x nk susahkan GB nk ngepos jauh ke Melaka.. xpe la.. rezeki kawan2... papepun, tq GB coz sudi kongsi2 rezeki b'sama kengkawan blogger... moga rezeki GB dimurahkan & dipermudahkan...amin..

    ReplyDelete
  19. gb cayang,

    cite apa ni..gb jual bahulu ke..
    nak bagi sedekah

    kak ati dah tertgl keretapi ni
    baru dapat bertenet today..

    rugilah kak ati ni..huhu

    ^___~

    ReplyDelete
  20. Alahai GB..dah habis ke..cepatnya..

    ReplyDelete
  21. punya lama x singgah sini, GB dh buat business bahulu!


    pos sket ke saye buleh??

    :p

    ReplyDelete
  22. alah patutnya Boy Friend kan kena bagi dulu..mana nama I??

    ReplyDelete
  23. yeayyy..takpa gB..jgn rushing ok..bila gB dah x penat barula pos yaa..

    ReplyDelete
  24. jat tu eksen lah tu...sampai 2 kali postnya....ahakz...ahakz

    ReplyDelete
  25. hehehe...comel betul..
    nanti post lah yer rupa kuih bahulu tu..

    GB = gadis bunga
    GB = gadis bahulu.. ;p

    ReplyDelete
  26. alalala, i missed it. nk bahulu dr gb. dtg la klang, bg by hand juga.

    ReplyDelete
  27. GB bahulu awk dh samapi..sodap sgt..tenkiu yea.

    terima kasih daun keladi
    kalu ade, beri lagi..
    hahhahahha~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D