Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, February 23, 2011

Yang sempat dalam sempit

Nymphaea capensis (waterlily)
Tasik Chini Resort, Pahang, Malaysia


Waterlily special untuk kawan-kawan, especially Kak Ati Masrif yang tercayang. :D

Harini tak sempat nak bertandang ke rumah korang sume. Sebab tu tak buat entry baru. Bizi kejar dateline design, presentation, submission dan kejar dateline bayar saman. Ayo!

So nanti dah setel segala GB akan menjenguk macam biasa okeh! Daaaa....

P/S: Korang, betul ke kalau bayar saman kat kaunter trafik dapat lagiiiiii murah compare dengan bayo kat myEg?


37 comments:

  1. nak jugakkk special bunga utk kita..

    ReplyDelete
  2. GB..xpe sayang..kasi settlekan dulu ape yg patut..heheh

    ReplyDelete
  3. kat kaunter boleh kenyit-kenyit mata dengan abang polis !!

    ReplyDelete
  4. Kamu suka men in uniform? Bayar kat kaunter....

    ReplyDelete
  5. kat kaunter bleh men mata..muehehehe

    ReplyDelete
  6. selamat berbusy GB.

    aku pun la nie x dan nak jenguk macam biase...manae yang dan jea la..

    entry pon x selang berhari2 baru buat,, ;(

    ReplyDelete
  7. hoho..ade saman parking 50hengget xbayar lagi..adeyyy...tp pelik..saman lggr lampu merah da lupus..hihi..alhamdulillah...tp betul dpt less lg??erkk...soklan dijawab ngan soklan...>_<

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum GB

    bayar kat kaunter murah sket kot...
    agaknya lah...

    cantik bunga tu... unggguuuu ~

    ReplyDelete
  9. huh bznya..i pon bz..nak blogging kena curik² masa..time wat entri lain..belogwalking lain..tak sempat dalam sempit

    ReplyDelete
  10. macehhh GB cayanggg....

    i likeeeee flower tu...cantikkk

    ^_________^

    dapatlah less skit tapi gi awal tau
    kaunter cepat tutup

    today nak kena gi hospital serdang lagi...muaahhhh.... :(

    ReplyDelete
  11. salam


    dahulukan mana yang penting, lebih2 lagi bayar saman tu..huhu

    ReplyDelete
  12. Ini kira update jugaklah. Hah siapa nak balas komen yg banyak ni. Saya punya ni pun dah no 15 hehehe

    ReplyDelete
  13. ha'ah. dengar nye kalu bayar kat ipd lagi dapat diskon. giler banyak dengar nye .. cuba lah!

    ReplyDelete
  14. apesal kak ati jer yg dapat???
    tak aci!!!
    heheh

    ReplyDelete
  15. @Kaseh

    oke oke. satu satu oke. giliran awok akan sampai nanti. heheh~

    ReplyDelete
  16. @Sham

    itu la...dah setel kat myEG semalam..

    ReplyDelete
  17. @♥ manje ♥

    salam...mekasih. hihi~

    dah terlanjur bayo kat myEG. huhu~

    ReplyDelete
  18. @Ati Masrif

    sebab akak bertanya, maka GB bagi le. hihihi~ mekasih...

    tak gi kaunter dah...sesak. takmmo. huhu

    nanti update cerita dari spital ye kak. :)

    ReplyDelete
  19. @sepet

    arghhh!!! dah dah! aku dah terbayo kan online ni. wuwuwu~

    ReplyDelete
  20. Kelopak teratai PURPLE...! I like!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D