Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, February 14, 2011

Alien yang menceriakan - sebenarnya bukan dia, tapi...




Pernah tak kawan-kawan ada sesuatu untuk suatu tempoh masa yang cukup lama sebelum sedar bahawa sesuatu itu adalah pemangkin untuk membuatkan hari kite lebih ceria, contohnya?

*

Tak faham? Dah agak...heheh~

*

Ok la, meh nak cakap direct.

GB bukak satu blog, pastu minimise (sebab nak tunggu loading abis) dan bukak file design GB. Pastu GB bukak web page lain, bukak photoshop, autoCad, itu ini segala, dan langsung terlupa yang ada satu blog GB bukak tapi tak baca lagi.

Lama jugak. Nak dekat sejam lepas tu baru GB perasan ada satu blog yang tengah tunggu untuk di'jalan'kan. Pastu GB pun maximise.... dan akibatnya?

*

Terhasillah senyuman GB yang paling lebarrrr untuk hari ini. :D

P/S: Terima kasih Alien sebab taruk gambo Muhamad Faiq al-Tamis. :D

38 comments:

  1. gb cayang...

    kak ati dah gi blg dia..

    tapi masih tak clear apasal..
    baby tu kenyit kat gb ke ^___^


    Jom baca: Menakutkan…Gambar Ini Menceritakan Segalanya..

    ReplyDelete
  2. ewaaaahh! huhu~

    sukanya bila dia ceria! =)

    ReplyDelete
  3. nak cuba pahamkan...







    psst : orang tempat hantar barang di kaw rumah kata "boleh kasi borang kak, tapi sistem down, entah esok-lusa pun belum tentu ok"..

    jadi, lusa lah ke tempat hantar barang di kawasan ofis pulak.

    sowi yea..

    ReplyDelete
  4. saya tidak memahami?

    apa terjadi~

    ReplyDelete
  5. kak GB, pasti ada sesuatu yg bisa membuatkan akak tersenyum lebauu tuuu. jap nak baca.. pasti lucu ceritanya tuuh:)

    ReplyDelete
  6. ~cantik VW yang transparent enjin nya..:P

    ~ menceriakan hari anda kan bila tgk gambar baby tu..:)

    ReplyDelete
  7. GB, apesal keluar page merah ekk bila bukak blog ni? ada virus ke?

    Gb ni arkitek ke? designer ke?
    buat lah lagi entry cara shoot gambar

    ReplyDelete
  8. hikhik, sye pun, klau dh syok ngan photoshop, dh pndg dh yg lain...

    ReplyDelete
  9. @Ati Masrif

    bukan kak. dia tak ingin pun nak kenyit mata kat gb. tapi gb sukeee tgk! hihi~

    ReplyDelete
  10. @princess laila

    haha. mesti la. hilang stress sekejap. :)

    ReplyDelete
  11. @gedek!

    ni gelak betul ke gelak pelsu ni? hahaha~~~

    ReplyDelete
  12. @a.z.r.i.n.a.03.07

    takpe kak. ai tunggu. ai tunggu sampai syurga. hihihik~

    ReplyDelete
  13. @MataHati @ MH

    heheh. dari semalam dah godek2 tapi tak reti nak buat apa. drSinga ajar tadi baru boleh remove. try bukak balik kuar lagi tak page tu? :D

    ok, nanti kite buat lagi entry pasal amik gambo. huhu~

    ReplyDelete
  14. @Ayuni

    photoshop, otocad dan freehand sktech sekali harung.

    huwarghhh~

    ReplyDelete
  15. @Yunus Badawi

    kalau la betul GB yang punya kan...alahai bestnyeeee!!!!

    ReplyDelete
  16. hr ni sy sgt stress kt lab tp yg membuatkan sy rs tersenyum2 sorang..adalah gmbr anak kengkwn yg bulat dan botak dlm keadaan nk merangkak tp x tau mane kaki ke tgh nk gerak dulu..jdnye statik disitu..hahahah..mmg la babies keep the blues away..hahhaha..correct me if i'm wrong..hehe

    ReplyDelete
  17. terima kasih kepada anak abang saya yg membawa ceria
    keh3

    ReplyDelete
  18. so cool the car. nvr see before.
    thanks to ur eveready camera.

    ReplyDelete
  19. mula2 hang ngan entry ni. pas tu baru paham. huhuhuhuhu..patut la lambat loading erk? kikiki

    ReplyDelete
  20. @~Ati_Hime~

    nothing wrong with tht. in fact u r absolutely right! :D

    ReplyDelete
  21. @alien

    terima kasih abang kamu.

    kamau boleh tarik nafas lega dulu. bila baby tu dah besar, baru kamu kene risau balik. hahahaha~

    ReplyDelete
  22. @ummi5

    aha. ada story tentang kereta tu. in my future entry. :D

    ReplyDelete
  23. @amry

    dari haritu lagi kamu lambat sikit nak loading. hahaha!! takpe. dimaafkan. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D