Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, February 19, 2011

Tanpa coli (rating - U)




Pervert mana yang gatai pi search keyword ni kat belog GB? Ingat ini belog bogel-bogelan ke?

Lawak la. Hahahaha!!!



P/S: Tolonglah divert sikit otak tu...jangan nak mikir mende alah ni sangat. Pegi masuk raja lawak lagi bagus. Hahahahaa!!!

62 comments:

  1. hahaha....(komen ni je yg mmpu, terdiam jap, kes mcm ni pun ada)

    ReplyDelete
  2. Let your wild mind take control...!

    ReplyDelete
  3. ahaha.. nak tengok nak tengokk

    ReplyDelete
  4. jaat jaat jaat!!! bencinya pervert macam ni...

    ReplyDelete
  5. uikkk....mcm tu pun ada....malu...malu.....ahakz

    ReplyDelete
  6. kekadang pelik kan..kalau desperate sangat nak tgk gambar blue, bukak lah mana2 website blue..habis cerita...ni pi godek blog org..

    ReplyDelete
  7. hahahaha

    biase la tu ragam mnusia

    ReplyDelete
  8. serius ke ni>???? hahaha lawak tol

    ReplyDelete
  9. (.)(.)

    haaa...
    bagi dia tengok kat atas tu .




    hehe..

    ReplyDelete
  10. Diorang saja nak test u.. mana tau, tetiba ada lak..

    ReplyDelete
  11. hehe ade2 jek kan..mcm xde bnda lain dh nk search..

    ReplyDelete
  12. raja lawak tak lepas de. cite tu kategori U

    ReplyDelete
  13. haahhaha! lawaklah! setahu saya blog site GB ni masih suci lagi menyucikan kan? ;)

    ReplyDelete
  14. Mak oii!
    Sikit punya ngancam tajuk dia...

    ReplyDelete
  15. kehkehkeh
    kasi fire itu orang satu kali!
    buzzzzzzzz...

    ReplyDelete
  16. hehe..

    ni da desperate ke org tu..hehe

    ReplyDelete
  17. salam kenal...

    saya pun tertarik gak...ngeh...

    i folow gadisbunga...

    ReplyDelete
  18. mebe sbb nama blog ni adalah gadis maka dia pun random saja

    ReplyDelete
  19. hu haaa..eh..erk biar betul hiii..
    lupakanlah sja tu bt bias ajer geee

    ReplyDelete
  20. hahaha...ok la tu GB, daripada keywords tokay gecko je memanjang :)

    ReplyDelete
  21. mcm tu punya org pun ada. Pergilah cari kat tempat lain. Ini kat blog gadis suci mcm GB ni mana ada.

    ReplyDelete
  22. @Kaseh

    kite pun tak caya, ada rupanya. mueheh~

    ReplyDelete
  23. @♡ Sutera Kasih ♡

    tuh la.

    tak pulak dia seach belacan ke, tempe ke kan?

    ReplyDelete
  24. @cek chun

    adeh. kene taruk kategori lain pulak ni. huhu~

    ReplyDelete
  25. @cikceriacorner

    baik tgk desperate housewives kan? heheh~

    ReplyDelete
  26. @Sham

    terima kasih singgah dan follow. tertarik nak tgk ape? heheheh~

    ReplyDelete
  27. @suri

    depa suka kot nk tgk mende2 cemni ek. heheh~

    ReplyDelete
  28. @Zezebel

    mesti lepas ni org tu search tanpacoli kat blog kamu pulak. hahahaha!!!!

    ReplyDelete
  29. ' besarnyaaa!! boleh buat tapis santan !'

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D