Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, February 9, 2011

Nostalgia Surat Cinta



Eh silap.
.

Ni surat dari Akak DrHanie lah. Lawa kan tulisan dia? Tak macam tulisan dokter kat klinik dekat dengan rumah GB tu. Ngalahkan cakor musang.

Akak Hanie bagi hadiah kupon makan kat Rasamas sebab GB berjaya (sipi-sipi) menjawab soalan teka jawinya. Heheh~

Lamaaaaa dah GB tak dapat surat bertulisan tangan yang posmen anto tau. I teruja uuu. Tengkiu akak!

P/S: Haritu dah makan beramai-ramai dengan mak ayah dan adik-adik. Jimat berbaloi-baloi...!

72 comments:

  1. syok eh.. ;p
    makan reramai pulak.. meriah kan?

    ReplyDelete
  2. Kupon makan je? Kan bagus kalo drhanie terus bagi kupon nak MC...hehe
    Congrats GB!

    ReplyDelete
  3. wah, kupon makan? Bestnya..tahniah GB

    ReplyDelete
  4. Kenyanglah GB sekeluarga makan free. Cakap dengan keluarga, lepas ini diorang pula belanja GB...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.
    Tahniah, walaupun sipi-sipi, tapi anda telah berjaya...

    Sejuk 'perut' orang tua bila anak ajak makan bersama.

    TQ

    ReplyDelete
  6. drhanie,
    saya jeles!

    tulisan dokter kiut laaa.









    huhuhu

    ReplyDelete
  7. Memang lawa lah tulisan dia....

    ahakz....

    Unik....

    ReplyDelete
  8. Sekarang orang ke pejabat pos untok urusan parcell, je....

    Agaknya Posmen pon hantar email je untok awek....!

    ReplyDelete
  9. cantiknye tulisan!! betul lah tulisan dr kt klinik sy pun x selawo tu..huhu..

    ReplyDelete
  10. tahniah GB...
    bestnyaaa.. dpt mkn free...

    PS: orang kedah jg ya.. wahh satu alumni la kita...

    ReplyDelete
  11. jeles nak gak surat.first time tengok tulisan doktor boleh baca sebijik sebijik.

    ReplyDelete
  12. malam ni kak ati larat singgah beberapa blog saje

    sudilah doakan utk kak ati..TQ!

    ReplyDelete
  13. wahhh best nyerrrr..
    tulisan Dr Hanie mmg cantik dan kemas..

    pssttt GB dear, mesti dolu2 slalu dpt surat chenta ek?????

    ReplyDelete
  14. GB..tahniah..tetap menang walau pun.
    memang betul la GB..sape kata tulisan doktor tak cantik kan..

    ReplyDelete
  15. wah!!! bestnya..mesti puas makan sefamily kan...

    ReplyDelete
  16. nice handwriting. orang kata boleh lihat perwatakan dari handwriting.
    tapi mine cakar ayam sejak zaman sekolah dikutuk cikgu.
    wataknya pun messy jugak la :D

    ReplyDelete
  17. tunjukkan sikit handwriting GB. tentu cantik berseri berbunga2 :)

    ReplyDelete
  18. salam.. gadis bunga.. cantik namanya.. terpangggil mengikut ke sini..:)

    makan beramai ramai sama keluarga memang saat yang dinantikan.. :)

    ReplyDelete
  19. lawo tulisan hanie eik.. anyway tahniah dear..

    ReplyDelete
  20. doktor berjiwa muda... tulisan macam budak tingkatan tiga ;)

    ReplyDelete
  21. tahniah !

    huhuhu...
    alaaaahhh..tetiba teringat


    asyik tertinggal aje.
    latest next week eh..

    atau Jumaat ni GB ada kat area mana ?Kita jumpa. kReen half day hari tu.

    ReplyDelete
  22. MDT pun dpt kupon ni..tp x de mase nak pg lagi..sedap ke?

    ReplyDelete
  23. wah....best tu dapat kuponnnn.....
    tulisan saya kawan2 cakap macam tulisan doktor. hehehehe

    ReplyDelete
  24. takde sapa pn nak bg GC kupon... Ohhhh.. huhuhu

    ReplyDelete
  25. -tulisan saya cantik tawwwwww....ngeeeeeeeeeee:P (macam cakar beruang )

    ReplyDelete
  26. @sayangsayangibu

    mmg syok...meriah. pastu macam biasa, kompem terlebih makan punye kalau dah ramai2 cenggitu. heheh~

    ReplyDelete
  27. @Didz

    kupon mc rugi...nanti GB tak guna. hahaha bajet rajen konon! hahaha!!

    ReplyDelete
  28. @Zezebel

    heheh. makan la aktiviti yg paling jujur selain tido. heheh~

    ReplyDelete
  29. @Pemerhati Dunia

    mmg akan kutuntut pasni. takkan lupa punya. hahaha~

    ReplyDelete
  30. @Admin P@P

    terima kasih...

    mmg sejuk perut bila kite mengajak, tapi lepas makan perut ayah meragam pulak. haha~

    ReplyDelete
  31. @jeBateja

    tak mcm dokter punye tulisan kan? kikiki~

    ReplyDelete
  32. @gedek!

    posmen skrg ni main BBM je. dahsyat! hahah~

    ReplyDelete
  33. @Cik Ina minat Do do Cheng

    jenuh le dr hanie kene nulis surat banyak2 pasni. hahaha!

    ReplyDelete
  34. @IMANSHAH

    sila sila..

    ni dah makan obat ke belum? ramai dokter kat sini tau!

    ReplyDelete
  35. @Ati Masrif

    kak ati...semoga cepat sembuh ok..

    amin...

    ReplyDelete
  36. @cik fiza

    pssttt...dulu selalu dapat surat...

    tapi kite tak tau rupanya itu surat cinta.

    blur tahap babun. heheh~

    ReplyDelete
  37. @kak Erna

    dokter2 sekarang ni dah berevolusi.

    hahaha!!!!

    ReplyDelete
  38. @sahromnasrudin

    alhamculillah puas hati. makan banyak2 bayar 50% je dari jumlah bil. heheh..berbaloi....~

    ReplyDelete
  39. @ummi5

    penah dgr pakar motivasi cakap cenggitu. tapi GB jarang tengok dalam2 pasal perkara ni.

    best gak buat aktiviti people watching with their handwritings ni. heheh~

    ReplyDelete
  40. @ummi5

    alamak...

    errr...

    tulisan saya macam cakar katak. ngeeee~

    ReplyDelete
  41. @kella

    thx kella sebab sudi singgah sini. :)

    makan beramai2 ni dah jadi event yang agak susah nak dibuat, tambahan kalau anak2 duduk asing2 dari mak ayah.

    so bila dapat kumpul sebahagian besar pun dah rasa best. itu pun tak cukup korum. :)

    ReplyDelete
  42. @Kaseh

    mmg lawo. kite yg dapat surat ni tenyeh2 mata nak tengok...betul ke? hahaha!

    ReplyDelete
  43. @a.z.r.i.n.a.03.07

    ape bendenye tu kak? bikin suspen tau. heheh~

    friday GB macam biasa, ada kat opis sampai malam. heheh~

    ReplyDelete
  44. @makdara TERdiva

    sedap. peminat ayam mesti puas hati.

    tapi makanan lain pun ada gak. tak semestinya ayam je. huhu~

    ReplyDelete
  45. @amry

    kamu patut jadi dokter tau! hehehe~

    ReplyDelete
  46. @en_me

    ala. en me pun merajuk jugak. takkan sama mcm GC kot. mueheheh~

    ReplyDelete
  47. untuk tulisan seorang Dr dari yang biasa tengok, yang ini terlalu cantik. A'kum, firstime ke sini. menarik tertarik tengok blog ni :)

    ReplyDelete
  48. ala.. nk mintak jgakla kt drhanie.. daa... hehehe.. nak pegi bodek drhanie jp..

    ReplyDelete
  49. wah ade kupon..mcam same yg saye dapat..singah2 la ke HN...

    http://wanworld89.blogspot.com/2011/02/malaysian-favourite-roaster.html

    ReplyDelete
  50. @Hati Curio

    hihi. terima kasih sudi singgah ke sini. :)

    ReplyDelete
  51. @ciK LyndaWawa igUana

    nak? tunggu kite buat kontes tahun depan. mueheheh~

    ReplyDelete
  52. @Nawza

    really? kite geng la ni? hihi. tq sudi singgah. :)

    ReplyDelete
  53. wakakakaaa
    tak perasan la entri ni babe
    terglamer pulak tulisan ai yg macam budak skolah tu! hahaha.. mana ada cantik weh.. korang ni patut pakai/tukar spek lah!

    tapi kan, takleh blah baca komen KOG
    kekekeke

    ReplyDelete
  54. @h4ni3

    org baru balik hanimun mmg la tak perasan org kutuk2 dia kat belog. hahahaha!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D