Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, February 8, 2011

Selamat Ulang Tahun Cik Ceria :)




Bagi sesiapa yang mengenali Cik Ceria secara in person pasti akan bersetuju dengan GB: Dia adalah seorang yang ceria dan positif. Pendek kata memang calon terbaik nak dibuat menantu lah. Hihihi~

Dia punya tahap ceria plus positif tu memang kelas 1. Kalau GB rasa down, Cik Ceria merupakan antara orang yang akan membisikkan kata-kata semangat walaupun pada waktu itu dia sendiri pun down jugak. Dan jangan tak tahu, Cik Ceria ni seorang yang sangat perihatin dan akan meng'offer' diri untuk membantu rakan-rakan yang dalam kesusahan.

Sempena ulang tahun kelahiran Cik Ceria yang dah jadi sebaya dengan GB pada hari ini, GB nak ucapkan Selamat Hari Lahir dan semoga segala kebahagiaan akan jadi miliknya jua.

P/S: Sorry ek kalau GB ada marah-marah manja kat Cik Ceria. Marah tu bermaksud sayang sangat tahu! Marah sebab tak mahu orang ambil kesempatan atas kebaikan kamu. Nanti kite makan kek ok. :D

50 comments:

  1. hehhehe..thanx a lot GB..

    so sweet..xtau nak kate ape..kad kat atas pon cantik sgt..kamu nye skill drawing memang power..

    saya pon sayang kamu jua...kita kene saling ingat mengingati..kalo saya silap..tego ye..sayang kamu...

    terima kasih..saya terharu..siyes..

    ReplyDelete
  2. Sapa punya sketch tu? Sapa punya sketch tu? Pakai marker tuuu!..

    Pernah tengok gambar GB kat blog cik ceria...! Whee!

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun kelahiran buat cik ceria...moga bahagia selalu..

    ReplyDelete
  4. @cikceriacorner

    saya rasa bersalah sebenornye sebab lambat teringat besday kamu...hihi...ampun... :D

    ReplyDelete
  5. ehehhe..alal GB..xde ape la...xyah rase bersalah..kamu xde buat salah pon dekat saya..

    asalkan kamu sihat dan ceria pon da ok..hehhe

    ReplyDelete
  6. @gedek!

    sketch tetibe tu uncle.

    buat masa tgh tunggu mamat computer repair connection, sambil kite refill ink, sambil menyeketch dan tetibe teringat harini bday cikceria. haha~

    ReplyDelete
  7. @Adinda Amy Sensei

    hihi. dan hari lahir dia sama dgn hari lahir kamu! :)

    ReplyDelete
  8. GB cayang...

    kemana dah berhari tak on9?

    cantik lukisan di atas tulah!!

    5 star utk GB!!

    ooo...CC tu mmg betui2 ceria yek
    bilakah dapat bertemu dgn 2 dara pujaan ni ..^__^

    ReplyDelete
  9. @Ati Masrif

    saya ada masalah yg tak dapat dielakkan kak...(jawapan cam artis hahah!!)

    tul kak....cc tu mmg ceria. itu dia punye prominent feature tau! huhu~

    dwg tu asalnya tujuannya nak buat figure dwg utk proposal, last2 jadi cenggitu. hahaha! thx kak. :D

    ReplyDelete
  10. udah nama nya cik ceria...kena le dia ceria...mcm den budak jahat...so kena le jahat...ahakz

    ReplyDelete
  11. Happy birthday untuk sahabat GB cik ceria :) have a great celebration!

    ReplyDelete
  12. Hepi besday buat kawan GB tu
    Power aa sketch GB,kagum sudah..

    entri kahwin saya di http://razifradzi.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Beruntungnya dapat kawan macam tu GB. Saya ada gak kawan yang baik tapi tak sebaik cik ceria tu sampaikan dia sedih pon masih mampu ceriakan orang lain. terharu nya!! Happy besday to Cik Ceria :)

    ReplyDelete
  14. Selamat hari ulangtahun kepada Atieq....

    ReplyDelete
  15. Ohhh best!

    Selamat Ulangtahun Kelahiran CIKCERIA, moga sejahtera berbahagia dan ceria ceria selalu!

    Kalu kiter rasa nak majuk, nanti kita nak pi ngadu kat CIKCERIA laaaa..

    celebrate kat mana?
    Kain Pelikat La La La...!

    ReplyDelete
  16. happy birthday cik ceria, happy birthday cik ceria, happy brithday cik ceria, happy brithday to u:)

    may God blessed Cik Ceria with happiness and joy.

    ReplyDelete
  17. xkenal sapa cik ceria..jgn marah..nanti kita kenal2 ye

    ReplyDelete
  18. waa..lmnye x jejln cni..
    comenye name 'cik ceria'
    epi beday cik ceria!

    ReplyDelete
  19. kalo dah kawen nnti mesti lagik ceria kanns.. ekeke

    ReplyDelete
  20. waa....
    cik ceria..:)
    happy besday dear

    ReplyDelete
  21. besay saya bila nak wish??

    he~~hepi besday CCC~~

    ReplyDelete
  22. ya..selamat hari lahit untuk CCC..dia memang gadis yg sgt menceriakan dunia blogging kita kan

    ReplyDelete
  23. @jeBateja

    takdet nama jahat pun? cepat tukar sekarang! lalala~

    ReplyDelete
  24. @Didz


    thanks on her behalf. heheh.

    nanti kite nak gi selebret bday dia. :D

    ReplyDelete
  25. @Razif Radzi

    selamat pengantin baru!!!!

    nanti kite gi jenguk ok. :D

    sketch tu ad hoc. terima kasih. :D

    ReplyDelete
  26. @amry

    mmg...itu la kelebihan cik ceria. :)

    tgh nangis pun boleh gelak. hihi~

    ReplyDelete
  27. @azieazah

    cadangan yg bagus kak! hihi~

    nanti nak pi selebret kat memana yg sempat. mau join? :D

    ReplyDelete
  28. @FIFIEY LYCHEE MARATION

    acapella bday song. heheh.

    thx on her behalf FLM. :D

    ReplyDelete
  29. @IMANSHAH

    insyaAllah kalau diizinkan Tuhan akan berkenalan lah nanti. :D

    ReplyDelete
  30. @Semarak Api

    namanya comel macam orangnye jugak. hihi~

    ReplyDelete
  31. @bujal X

    bila sampai harinya nanti saya wish. tapi jgn tak cakap pulak ye. :D

    ReplyDelete
  32. @sahromnasrudin

    haha. setuju dgn kamu sahrom. meriah rasanya kan? sama macam kawan blogger lain jugak. :)

    ReplyDelete
  33. saya nak jugak kad besday lukisan tangan !!
    .
    .
    hadiah besday dah bersawang ni wehhhh...
    Akak pakai kang!!!

    ReplyDelete
  34. waaah, ari tu bln 12 x bg yaty kad cecantik camni pon. saddd. huhuhu.

    ReplyDelete
  35. @DrSinga

    akak!!!!

    saya nak buat apoinmen. bile free? ngeee
    (takut adiah saya bersawang heheh~)

    ReplyDelete
  36. @poyaty

    ala...kamu dpt hadiah lagiiii best.

    jgn la sad2 ek...ngeee~

    ReplyDelete
  37. alaaa...
    belated lah pulak..

    nanti ke sana.

    ReplyDelete
  38. hehe, setuju dgn marah tanda sayang tu..

    ReplyDelete
  39. @Zezebel

    saya sayang kamu. meh nak marah sikit.... heheh~

    ReplyDelete
  40. ye ye ye.. name pun cik ceria kan?? mestilah ceria.. hihihi..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D