Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, February 14, 2011

Saya sayang pendrive saya




GB sayang pen drive GB. Ia sepenting henpon dan kamera bagi GB. Ia macam kotak harta karun. Walaupun saiznye cuma 8 gig, tapi segala jenis gambors, lagus, drafts untuk entry baru...semua ada dalam tu. Template untuk GB buat design pun ada.

Dan ia macam diari juga. Bila GB tengah jiwang, gembira, sedih atau bersemangat, GB akan taip dan save dalam tu. Sebab selalunya GB pakai komputer opis. Takmolah save kat dalam hard disk komputer opis. Bahaya. Hihihi~

Dan yang paling bestnye...nak tau satu benda tak?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Harini pendrive kesayangan GB tu tertinggal kat umah. Huwaaa!!!!!

P/S: Sebab tu entri jadi cenggini. Draft entry baru yang GB taip semalam ada kat dalam pendrive tu. Huwaaaa!!!!

48 comments:

  1. me baru beli 4 gig jer.. ehehe

    ReplyDelete
  2. Pen drive yang drives u crazy...?!

    ReplyDelete
  3. jom kiter lik uma amik pendrive awak tue huhuhhuhu..

    p/s: pendrive sy baru kne virus..abes semua repot kene wat semula huhhuhuuhhh

    ReplyDelete
  4. huaaaa

    kesian..lain macam je huaa nye

    ReplyDelete
  5. dulu masa mula2 ada pendrive(zaman2 belajar), macam poyo aja gantung kat leher...mcm cool giler lah masa tu...

    ~wakakaka :P

    ReplyDelete
  6. kecik sangat..selalu sangat hilang/miss place.
    - sekarang gantung macam rantai kt leher...baru ok

    ReplyDelete
  7. hahaha...kesian GB
    sabar yaa, balik rumah jumpa juga tu nanti :)

    ReplyDelete
  8. hhehhehehehe........siannya dia...seriously monday blues...xper2 sok cuti

    ReplyDelete
  9. jaga baik2 jgn hilang

    ReplyDelete
  10. apsal tak save draf dalam blog je? kan senang?

    ReplyDelete
  11. nik dulu pakai 256 mb je...sampai bos pun gelak...hahah..pastu asyik kebas yabang punye...die jela rajen beli pendrive baru..skang dah upgrade ke External HD plak...
    terus advance u...

    tappiiiii.....

    yang External HD tu pun klebas yabang punye..muahahhahahhaha.....

    ate.die asyik beli..tp tak fully utilized...naseb la kan..hakhakhak

    ReplyDelete
  12. pendrive kak ati kena virus dulu..

    pulak hubby letak semua pic syahmi masa
    cukur jambul...hangusss...lagi huwaaa

    ReplyDelete
  13. ops.. cmne leh tertinggal tu GB dear??
    sy suka tgk pendrive GB sbb kaler pink.. :P

    ReplyDelete
  14. keh2 keh2 keh2
    takpe, sekali sekale spontan ~

    ReplyDelete
  15. @gedek!

    better dont drive with a pen drive that drives me crazy. ngeee~

    ReplyDelete
  16. @Daddy Ziyyad

    EHEH..kite dah penah buat entri tu. zaman poyo dgn pendrive. hahaha!!!

    ReplyDelete
  17. @ab@h_Izz

    baru sekarang nak gantung kat leher? dulu?

    heheh~

    ReplyDelete
  18. @Sumandak Kinabalu

    itu la...ade mende tu tapi tak taruk dalam beg. huhu~

    ReplyDelete
  19. @aspenladylovely

    bos dah cocecoce dah pasal cuti besok.....

    ni yg harus kubelajar ckp cina ni!

    ReplyDelete
  20. @ummi5

    aishh kak...jgn la hilang! peti harta karun tu! hihi~

    ReplyDelete
  21. @Queen

    tu le namanya orng yg bijak! heheh~

    ReplyDelete
  22. @Ati Masrif

    oh akak.

    gb dapat memahami kepedihannya.

    jom kite nangis sama-samam kak.

    huwaaaa!!!!!

    ReplyDelete
  23. @cik fiza

    tertinggal sebab minggu ni byk sgt aktiviti pakai mende alah tu. huwaa~~~

    ReplyDelete
  24. i like your pink karerrrrrr pendrive...

    ReplyDelete
  25. @alien

    spontan best ape kan? nak nak masa zaman ada arwah din beramboi dulu. ngeee~

    ReplyDelete
  26. @MasZuber

    tengkiuuuu...but i love the contents moreeee...hihi~

    ReplyDelete
  27. wuish, kaler pink!
    Tertinggal takpa, jangan terhilang...

    ReplyDelete
  28. @Abu Aiman

    aipppp....jgn la hilangg...nangis sampai banjir kang. huwaa~

    ReplyDelete
  29. heheheh..saya memahami...musti GB macam da mati kutu kan..heheh

    ReplyDelete
  30. tiap hari sebelum keluar mesti pastikan ada dalam henbeg..

    sebenarnya bukan pendrive aje, memory card, card reader, USB hp charger..
    *itu kReen lah..

    heeee..

    ReplyDelete
  31. wa........ pink kaler.. comelnye..

    ReplyDelete
  32. @a.z.r.i.n.a.03.07

    bunyinye macam beg akak tu banyak poket. ihihihi~

    ReplyDelete
  33. hahahahaha...lucu la baca entry GB ni. ala-ala manjer gituuuu....kikikikiki

    ReplyDelete
  34. @amry

    ala-ala budak tadika bercerita je kan? heheheh~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D