Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, February 14, 2011

Sape kate DIA cuma reti cocok orang je?

Katak gembira



Dia lebih terer dari tu.

Dia sms kite. Dia cakap belog kite takleh masuk. Ada tupperware malware. Kite pun tanya apa nak buat?

*

Dia dah tolong kite remove mende alah tupperware malware ni dalam masa 5 minit je. Sedangkan kite dah godek-godek nak membuang mende alah tupperware malware ni dari semalam lagi. Punye la buta IT.

So sekarang kawan-kawan tak perlu le rasa takut-takut lagi nak melawat umah kite. Meh le masuk...meh le...pintu tak berkunci.. :D

TQ dia! :D

P/S: Pasni wajib le bagi direction kat dia dalam bentuk GPS point. Ekekekeke!!!

23 comments:

  1. betul2..hari tu saya nampak binatang malware kat sini..takut kita..kita lari jelah

    ReplyDelete
  2. hebat ye penangan blogger2 otai ni. bolehlah nak jadikan inspirasi bg budak baru belajar ni hihi

    ReplyDelete
  3. iya?

    malware taknak..
    tupperware nakkk !

    ReplyDelete
  4. ermm aper tu malware .. virus kan ??
    salam maulidur rasul dikk :)

    ReplyDelete
  5. Malware + Tupperware = Underware...?

    ReplyDelete
  6. ingatkan da abes musnah dah malware nih.. ghopenye ade lagi ye

    ReplyDelete
  7. wah DrSinga pun DrIT!
    i tak tau pun ada malware. bila i datang semalam kena jangkit ke?

    ReplyDelete
  8. haha..tenkiu kat kak GB n Dr.S itteww..hihi..

    ReplyDelete
  9. kalau mcm tu

    nx time ...prob

    kita cari dr. singa :)

    ReplyDelete
  10. @a.z.r.i.n.a.03.07

    tupperware kurang-kurang boleh isi bekal kan kak? heheh~

    ReplyDelete
  11. @ieda

    malware tu macam virus jugak la kak..jahat mende alah ni. hihi~

    ReplyDelete
  12. @h4ni3

    mana penah abis musnah akak oiii....

    ReplyDelete
  13. @Zie

    tengkiu sebab kamu bagitau kat belog akak dr tu. :D

    ReplyDelete
  14. bguslah.. lpas ni xde dh la problem nak bce blog GB.. GB..nmpk drhanie x??

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D