Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, February 12, 2011

Mak aiii ramainye orang! Apa dah jadi ni? Ben? Mat Gebu pun ada? Rupa-rupanya....

Disebabkan harini GB malu-malu kucing, maka GB share pic Ortosiphon aristatus (Misai kucing) ni. Bagus pokok ni, boleh dibuat teh.



Pagi ni GB hampir-hampir dapat kejutan buah pinggang sebab tengok apasal follower ramai sangat ni walau tak seramai Ben Ashaari, Hanis Zalikha, dan MissLolly? Apa dah jadi? Pengomen baru pun ramai gak. Apa keyword GB yang buat trafik naik sampai cenggini? (Eceh pandai nak cakap pasal keyword bagai dah sekarang... :p)


Huh... GB check dalam referral pagi ni .. terkejut ! Sangat tinggi trafik dari dia .. Pelik ... GB terus masuk menerusi link yang terdapat di referral tu ... (ini ayat kopipes dari entry dia itu, cuma tukar tang nama je...huhu~)


Ye la..kalau takde angin masakan pokok bergoyang. Kalau takde orang yang uar-uarkan mana mungkin orang akan masuk blog GB ni ye dak?


*


Rupa-rupanya ada orang tu sudah bikin onar. Sudah bikin cerita pasal GB. Ai malu tau. Malu! Mana ai nak surukkan muka ai pasni?? Sob sob!



Ini yang dia tulis: Huh... Aku check dalam referral aku pagi ni .. terkejut ! Sangat tinggi trafik dari dia .. Pelik ... aku terus masuk menerusi link yang terdapat di referral tu ...

Abis, GB tak tekejut ke? Lagi tekejut tau!!!


*


Kawan-lawan, drama je tu! Pape pun, thanks to Ben Ashaari sebab dia dah membuktikan yang dia mesra blogger walau dengan blogger yang jarang-jarang sekali ngomen kat blog dia dan tak join segmen (sebab GB yang tak terer-terer...) tapi dia tetap sudi nak baca blog kite dan buat review kat sini. Review yang boleh bikin sonyum sampai ke petang. Dan review yang buat GB maluuuu...heheh~


P/S: Pipi ai merah lagi ni. Ish la Ben....

40 comments:

  1. GB sebenarnya se'web'riti.... Hurrah!

    ReplyDelete
  2. @gedek!

    ala uncle. i prefer dok belakang tabir je. wuhuhuhu~

    ReplyDelete
  3. Assalam..hehe baru je follow kamu kejap tadi...eerr cntk pulak bunga misai kucing dlm gmbr tu.. mcm misai kucing pun ada !

    ReplyDelete
  4. @CT NoArIzAh ArIs

    haha tengkiu sudi follow.

    sebab tu namanya misai kucing, sebab rupa dia mmg macam misai kucing. :)

    ReplyDelete
  5. TAhniah sis !!! BErbisa sungguh n3 EnBEn tu kaannn :D

    ReplyDelete
  6. GB takmau guna header macam ni ke;

    'GB yang sedang berposing ayu di dalam gym'

    -musti menjelang Dec2011, follower GB jadik 10K.


    ngeeeeeeeeeeeeeeeeee :P

    ReplyDelete
  7. ajar2..saya punya trafik susah mo naik wooo

    ReplyDelete
  8. as'slm
    sy folow kamu c0z sy ske fot02 dlm bl0g kamu.
    nice.sy ske tgk f0to2 yg cantik.
    keep it.:)

    ReplyDelete
  9. Tuu diaa haihh...N3 sikit nya panas. biasa lah ben kan jiran DTS...of coz DTS support nyaa...tapi serius lah GB pandai nyaaa tangkap gambar "melelehhh" bila tengok pic2 ni semua...(

    ReplyDelete
  10. GB..wa..tahniah..memang meningkat drastik..terima kasih pada dua orang popular tu kan.

    ReplyDelete
  11. Wah naik saham. Lepas ni ramailah org nak berkenalan dgn awak hehehe

    ReplyDelete
  12. beb

    aku syak esok lusa kau mesti masuk melodi beb


    kehkeh


    pasni tolong promot blog aku plak


    :D


    terel lah kau!

    peh.

    ReplyDelete
  13. GB,nanti kalo dah femes masuk tv, lambai-lambailah dekat kita ek ;)
    GB ni bleh dkira tahap sifu blogger dah tau sebenarnye!

    ReplyDelete
  14. as salam gb cayang..

    Tahniah ye!!

    lepas ni GB jadi fofular lah..

    sampai tak larat jawap semua komen...huhu

    kak ati mmg peminat setia gambar2 GB
    dari dulu lagi ^_~


    Jom baca: Khas Untuk Semua KAUM WANITA.. mesti baca!!

    ReplyDelete
  15. Mekasih sudi follow kita balik :)

    ReplyDelete
  16. weee..gb da glemer..gb,nk sainnnnnn..haha

    ReplyDelete
  17. @Daddy Ziyyad

    rugi kalau posing cenggitu sebab nanti gb cuma taruk gambo kaki juge. hahaha~

    gb target dulu nak folower 251 org je. ngee~

    ReplyDelete
  18. @ciK LyndaWawa igUana

    gb cuma reti citer pasal amik gambo je cikLynda. pasal trafik mmg fail!

    ReplyDelete
  19. @zaty zakarie

    thank you sudi folo. kite sesuke je share pics kat sini sebab sharing is caring. :)

    ReplyDelete
  20. @Mat Gebu

    hahaha tq mat gebu. ai punye gambo leleh pun takdele menyelerakan macam gambo makanan kat belog kamu. boleh bikin segala bende melelehhh..huhu~

    ReplyDelete
  21. @kak Erna

    betui tu kak. nasib baik i tayang gambaq kaki ja. kalau gambaq hidung? tak ke puas nak kene sorok? hahaha~

    ReplyDelete
  22. @Yunus Badawi

    alah yb ni saje je bagi harapan...sob sob~

    ReplyDelete
  23. @BonekadalamChermin

    babe, aku syak aku dah masuk melodi last week sebab konsert aizat tu. nasib baik last week kitorg serumah lupa nak tgk melodi. hahahaa~

    ReplyDelete
  24. @cek chun


    tak kukuh tu cik chun....kene siasat lagi. hahaha~

    ReplyDelete
  25. @Didz

    kalau sifu dah tentu nuffnang kite dah jadi rm8k dah. ni dok rupiah 8k lagi tak ubah2. hahaha!!!

    ReplyDelete
  26. @Ati Masrif

    salam kak. harap2 tak le sampai ke situ. gb lebih seronok sebab ada kawan blog yg baik macam akak dari dulu lagi. ngeee~

    ReplyDelete
  27. @Semarak Api

    tu ada sain GB kat every entry. amacam, santik tak? heheh~

    ReplyDelete
  28. ni pun dtg dr belog abg ben, terus follow. :D btw, mmg nice belog pun

    ReplyDelete
  29. @Ratu Sulaman

    thank you cik ratu. ben mmg bikin panas lah. haha~

    ReplyDelete
  30. wah....dah ramai kawan hang....powerz gila lah hang.....ahakz....

    ReplyDelete
  31. @jeBateja

    ala...org lain sampai ribu2. kite behser2 je...heheh~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D