Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, February 13, 2011

Breakfast jom! - Versi kuey teow goreng




Harini GB jadi suri hani rumah. Jamu kuey teow goreng saja untuk perut-perut kat umah untuk breakfast.

The verdict? Berani diorang nak cakap tak sedap? Hahahahaa!!!!

Sape nak angkat tangan!

P/S: Langgar pantang karbohidrat. Eh, macam hari-hari je langgar pantang. hihihi~

40 comments:

  1. Err... ada buat special delivery, tak...?

    ReplyDelete
  2. nampak sedap!..ni yg terasa nak makan kuey teaw hari ni, tapi tanak masak nak beli je. muahaha

    ReplyDelete
  3. Amboi mantop,makcik memang teruja ngan kueh teow goreng, lagilah kalau ada kerang.

    ReplyDelete
  4. Wowowowowowo...mmg lawa lah cara hang ambil gambo.....dasat oooo.....nampak bertambah sedap makanan tu....ahakz

    ReplyDelete
  5. aishh, kecur air liur da nie

    ReplyDelete
  6. wah..nampak macam sedap je....GB kena tag..http://eimah2328.blogspot.com/2011/02/contest-kucing-paling-comelmiawww.html

    ReplyDelete
  7. Berkilat-kilat gambar kuey teow tu...
    oh my gosh..lapar terus. Nasib baik kat dalam peti ais tak de kue teow, klu ada, sure dah gie masak nie

    ReplyDelete
  8. sila htr semangkuk besar di umah..wat makan ptg ..aci?

    ReplyDelete
  9. wow!.. sdap.. pos c ney skit...;p

    gades bunga d tag... tgk kt blog zaty taw..

    ReplyDelete
  10. gb, nampak sedap, hantar ler cikit kat sini.. ;)

    amy pb2

    ReplyDelete
  11. dah boleh dah tu...

    jadi SURI ...hihi.. :P

    ReplyDelete
  12. mana kerang tak nampak pun dlm gambaq?
    Harini kami pun makan kerang, rebus je. Feveret aiman.

    ReplyDelete
  13. nampak menarik kuey teow ni...nak jugakkk...hehe


    gadis bunga...saya link blog awk ke blog sy ..bole?

    ReplyDelete
  14. kecor air liur tgk kuegtiaw GB dear ni.. dh la tgh lapo huhuhu mesti sedap ni.. tgk rupa pn tau menyelerakan...

    ReplyDelete
  15. @Alexandriana Alia

    bukan nampak je sedap. rasa pun sedap ni! heheh~

    ReplyDelete
  16. @Cik Ina minat Do do Cheng

    heheh. yg ni kurang mantop kak. sebab tak taruk kerang. :D

    ReplyDelete
  17. @jeBateja

    hahaha. gambar aku ni tak menipu. sebab rasa dia mmg mcm kuey teow goreng. ekekeke~

    ReplyDelete
  18. @LoLLieZ

    haha. goreng mende lain pun boleh kan? :D

    ReplyDelete
  19. @☀ Izzaty Hedry☀

    aha. tag lagi. baiklah, akan kujenguk. tengs. :)

    ReplyDelete
  20. @PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET

    saya kene hire despatch la untuk buat delivery ni. heheh~

    ReplyDelete
  21. @Adinda Amy Sensei

    nak jugak? meh meh~

    nak link kan? boleh aje... :D

    ReplyDelete
  22. angkat tangan sambil pegang mangkuk kosong!

    ReplyDelete
  23. @cikceriacorner

    sekali sekala.

    ngeeee (lari la mama2 yg nak tekel aku cenggini. hahaha!!)

    ReplyDelete
  24. @DrSinga

    mangkuk kosong maksudnye udah kenyang. muehehehe~

    ReplyDelete
  25. kurang sikit ngan kotiew ni, tapi kalau mee atau bihun ok. hehe..

    nak komen hari tu GB, tapi tiba2 ada kuar malware time nak komen. tu takut nak komen tu.

    ReplyDelete
  26. @amry

    eee sedap tau ketiau goreng ni...rugi tak cuba. hihi~

    tgk, baru sehari ada mende alah tu dah ramai yg lari dari GB. sob sob!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D