Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, February 25, 2011

Bizi? Tak sempat? Keje banyak? Hujan lebat? Ribut di luar? Smart Tunnel tutup?



Ubatnye?

Sonyum yo lah!

:D

P/S: Semalam seronok! Hihihi~
P/S 2: Tunggu GB esok ye kengkawan! Harini kenot! Sowiiii! 

38 comments:

  1. cantek ar GB gamba ni..seriusss....now tgh senyum menikmati keindahan gamba ni....pheww..

    ReplyDelete
  2. bila kuantan nk dtg awan 2.geraklah dtg kuantan please.GB tolonglah tiup2kan O.o

    ReplyDelete
  3. Petang tadi jalan tersangat sesak. Keluar ofis 4.30, terus ke Banting - tiba di sana hampir 2 jam kemudian. Walaupun langit sangat indah dengan warna biru, putih dan merah - semangat untuk merakam bagaikan tiada... :(

    ReplyDelete
  4. wow!

    superb!

    cantik gambar ni ..

    Saya sangat gembira sebab dapat jumpa seseorang tanpa di sangka-sangka, sungguh tak terfikir dia akan datang menjelma di depan mata. To GB, thank you.

    Terasa tak sia-sia kedatangan diri ini merentas kejauhan Laut China Selatan. Terlihat senyumannya, terhapus segala kekusutan. Dialah sumber inspirasi selama ni.

    Hanya GB faham apa yang saya katakan. I slept with a smile on my lips. Syukur pada Tuhan, pertemuan itu Dia yang mengaturkan.

    ReplyDelete
  5. Smart tunnel not so smart tudey...

    ReplyDelete
  6. esok kite balik kampung.. hehe

    ReplyDelete
  7. @Kaseh

    ini gambar awan tebal pembawa hujan ribut, tapi di belakangnya nampak cahaya matahari bersinar. susah nak jumpa scene cenggini. hu~

    ReplyDelete
  8. @zati embong

    puf! puf!! pufff!!!

    adey..tak cukup napas nak meniup awan ni ha...hihi~

    ReplyDelete
  9. @delarocha

    sempat..sebab tgh tunggu kt trafik light. hihi~

    ReplyDelete
  10. @cek chun

    amboi..pakat tunggu...

    kalau awan ni sampai sana jgn komplen kata kain tak kerin naaaa...hihi~

    ReplyDelete
  11. @kakcik

    kadang2 trafik sesak boleh membunuh mood kan kakcik?

    ReplyDelete
  12. @iMotivasi

    amboi..tido sambil senyum ni...kene gigit semut kang. huhu~

    org dtg dari jauh, kene la kite raikan walau setengah jam. kikiki~

    ReplyDelete
  13. @gedek!

    kene masuk skolah balik tunnel tu kan?huhuhu~

    ReplyDelete
  14. cantik giler gambo tu.....hang ni dasat laaaaa

    ReplyDelete
  15. artistik gambarnya, cantik, tapi awan kelabu itu memang agak scary jika dibayangkan jumlah air hujan yang dibawaknyer

    :)

    ReplyDelete
  16. suka betul gambar2 yu yang...



    .

    ReplyDelete
  17. @jeBateja

    scene tu dah mmg luar biasa beb. aku tukang capture je. Allahuakbar! hu~

    ReplyDelete
  18. @Mak Su

    tu awan hujan lebat yg lebat selebat lebatnya kak!

    ReplyDelete
  19. @tasekM

    hihihi....hins hins..u bikin idong i kembang kempis lah!

    ReplyDelete
  20. eh..tu waktu petang ni KL yeh...

    gelapnyeee...

    cian GB..balik lambatlah tu

    kat sini gelap gak tapi hujan sikit2 je ^_____^

    ReplyDelete
  21. gB amik sendiri gambar ni yer..pandai..guna kamera dlsr tu ker?

    ReplyDelete
  22. @Ati Masrif

    ini gambo last weekend kat shah alam. mmg luar biasa awan time tu. terus amik kamera! huhu~

    ReplyDelete
  23. @Rina AVAIL a.k.a cik betty

    ye...kite tukang snap. ni sebenarnya tanda kekuasaan Tuhan.. hihi~

    ReplyDelete
  24. @norh

    u admire i? i pun admire u. abis kalau u admire i admire u, cemana kite nak admire meng admire lagi? hihik! TQ. :D

    ReplyDelete
  25. beb, mlm neh jom tumpang payung BDC karok?

    ReplyDelete
  26. @MasZuber

    aku nak babe! nanti aku roger. wuhuhuhu~

    ReplyDelete
  27. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    ada kat situ jugak time tu ek? aku mmg nak sms tapi kalau send ke 33399 boleh ke? huhu~

    ReplyDelete
  28. senyum.. tak perlu kata apa-apa.. kalau kita senyum..semua orang berjangkit..bila semua orang senyum..dunia tiada penyakit.. hehehe.. lagu senyum tu.. hehehe..

    may ALLAH bless GB.. :) see.. Mimi jazman pun senyum gak..

    ReplyDelete
  29. @Mimi Jazman

    patut la rasa bersinar2 di sini....ada org tu tgh senyum rupanya. heheh~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D