Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, January 10, 2011

Sukaria bersama blogger 1 - Taman Metropolitan Kepong

Bila bloggers berkumpul, sandwich pun boleh jadi centre of attraction. Heheh~


Alkisahnya lagi, Sabtu lepas GB dan member-member blogger yang jugak merupakan member sejak dari zaman matric lagi berkumpul sedari pukul 9 pagi kat Taman Metropolitan Kepong untuk bersukaria. Kusangkakan yang anak-anak dara macam GB, MasZuber, cikTina dan BonekaDalamChermin saja mahu berjimba, rupa-rupanya Balkish the mak dara pun ada gak. Hihi. Meriah betul!

So nak expect apa lagi kalau dah berpiknik macam tu. Makan. Gosip. Photoshoot. Jogging. Briskwalking. Babysit. People watching. Heheh. Macam dunia kitorang yang punya. Hampar tikar bawah pokok di tepi tasik. Class kan? Winks!

P/S: Next time GB kene bawak nescafe dua termos. Laku rupanya. Heheh~

31 comments:

  1. yeahahah..

    1st..

    bujal kalah..ehehhe

    GB bestnye..kang nak berjinggo-jinggo roger ek..:)

    heheh..cantik pict tu..GB kreatif..:)

    ReplyDelete
  2. Aslmkm.
    Hmmm, best tu!
    Lagi best jika tak ada gosip! :)

    ReplyDelete
  3. Huh? 'berjimba' ? What the...?

    ReplyDelete
  4. @cikceriacorner

    haha tengs. lain kali roger tau kalau wiken kamu di KL. kite boleh berjimba. hihihi~

    ReplyDelete
  5. @DDrfauziah

    salam auntie,
    hihi. gosip kami cuma tentang dunia blog dan pasal jodoh aje. :)

    ReplyDelete
  6. @gedek!

    dalam erti kata lain: beronggeng. heheh~

    ReplyDelete
  7. tak main layang-layang??
    besttttttttttttttttttttttttt!!

    ReplyDelete
  8. @DrSinga

    pagi lagi masam tu. belum ade org jual layang2. hihi~

    ReplyDelete
  9. ammvoiiii meriahnyerr uoolsss.. ekeke

    ReplyDelete
  10. Amboi dah semua ambil gambar makanan tu, sapa pulak yang ambil gambar korang .khe khe

    ReplyDelete
  11. huhu..

    GB tak ajak pon tau. Dekat jer tu; Gerenti kReen datang ! Bawak kek bagai...



    hehe... gurau jer.



    hahaha... sapa yang berjam putih tu ? Sebijik gaya kReen bila nak snap. Sampaikan anak2 pun ejek... hehehe..

    ReplyDelete
  12. @a.z.r.i.n.a.03.07

    kReen, ampun....!! GB pun ikut ajakan akak2 yg lain.

    ampunkan GB kReen.
    ampunkan GB kReen.

    kekeke!!!

    next time jom kite meramaikan umah kakcik nak? ajak geng lain lagiii ramai. kakcik ckp nak buat bbq. hihihi~

    ReplyDelete
  13. @a.z.r.i.n.a.03.07

    yg pakai jam putih tu la BonekaDalamChermin. member GB since zaman matric. huhu~

    ReplyDelete
  14. pic yg cantik.. wah suma pn bertumpu pd sandwich tu ek.. comel je :) seronok dok bsantai cmtu kn.. tetiba teringin huhu

    ReplyDelete
  15. GB..
    aku nk tgk gmbar banyak2...GB kan amek gmbo cantek...hahaha

    ReplyDelete
  16. oh gitu ye gaya bloggers ambek2 gambar? cute!

    ReplyDelete
  17. @cik fiza

    nest time jom kite buat lagi ramai punye gathering nak?

    ReplyDelete
  18. @balkis

    aku kene kolajkan. tak sempat lagi. lagipun dlm kamera aku gambo korang tak banyak. hahaha!!!

    ReplyDelete
  19. @ummi5

    betul...siap je sandwich cume org kuarkan kamera. hahaha!!!

    ReplyDelete
  20. Buat pertandingan food photography ke tu?

    ReplyDelete
  21. mesti sandwich tu tersipu sipu malu, ramai betul manusia yang zoom dia :)

    ReplyDelete
  22. @gismo82

    eheh takde la...sesaje je tu. aktiviti biasa blogger. kikiki~

    ReplyDelete
  23. @Daddy Ziyyad

    tersipu2 pun tak guna sebab lepas tu sume kene ngap. hahaha!!!

    ReplyDelete
  24. situ seronok.. tapi tak kurang couple yang terlebih sudah mencemarkan pandangan hahaaha

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D