Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, January 7, 2011

gadisBunga





Saya sudah lama merisik gadisbunga.

Tidak berpunya.

Akhirnya seseorang berjaya mempengaruhi saya supaya cepat-cepat dapatkannya sebelum terlepas ke tangan orang lain.

Dan akhirnya,
gadisbunga saya yang punya.

*
*

www.gadisbunga.com

*
*
*

Pertama untuk 2011. :D

P/S: Since lots of things are still under construction, blogwalking activities might a bit slow. Sorry...(I deserve to apologize). And thanks. :)

P/S 2: Sometimes I just can't believe how impulsive I can be.

39 comments:

  1. tahniah, sudah setapak ke hadapan..
    bak kata Encik Syueqry, kalau nak serius berblog, bina domain sendiri..

    ReplyDelete
  2. tahniah gb sayang..

    hitam...elegant..i like!

    ReplyDelete
  3. @Hamba Ilahi

    thanks. tak sangka shueqry berjaya racun saya. heheh!

    ReplyDelete
  4. @Ati Masrif

    thank you kak. domain baru sempena tahun baru. yeyey~

    ReplyDelete
  5. eh.pasal domain ke? lor..igtkan pasal lain tadi.hehehe

    Pendapat anda?
    jangkamasa panjang, agak2 di mana ye?

    ReplyDelete
  6. We are extremely happy to know that GadisBunga.com sudah jatuh ke tangan orang yang empunya nama. Naik seri blog ni dibuatnya!. Tahniah untuk GB. Moga ini jadi inspirasi untuk GB berblog dengan lebih giat lagi, sepertimana gambar-gambar milik GB menjadi penginspirasi buat kami di iAwani. You deserve that name.

    -ShueQry-

    ReplyDelete
  7. @Hasrol Nizam

    haa...itu mesti igt dah ke lain kan? hihihi~

    ReplyDelete
  8. @iAwani

    hihi terima kasih kamu! atas dorongan kamu juga. padahal dah berbulan2 dok intai nama ni tapi tak nak bertukar. akhirnya mmg ada jodoh rupanya dgn nama ni. hihi~

    ReplyDelete
  9. waaa, tumpang gembira dengan nama baru blog GB. I'm very happy as well.

    ReplyDelete
  10. vahh vahh... sudah pindah rumah! =)

    ReplyDelete
  11. Tahniah babe!
    SORRY OFF TOPIC SIKIT...

    Uncle pegi makan satu kedai ni... dia tulis : Air Tembikai GB. Fresh Orange GB, Air Carrot GB, Apple Juice GB...

    Bila tengok 'GB' tu ingat kan 'Gadis Bunga'... Rupa rupanya 'GB' tu 'Gelas Besar'...

    Sekian....

    ReplyDelete
  12. wah, satu step yg bagus di thn baru. congratz GB

    ReplyDelete
  13. sah jadi milikmu. tahniah :)
    jodoh kan..

    ReplyDelete
  14. Tahniah kerana ada domain sendiri sekarang...

    InsyaALLAH, Kuasa Minda pun akan ke matlamat yang sama nanti...

    ReplyDelete
  15. gedek punye komen tu best la.. hehehe..

    anyway,TAHNIAH..!!

    ReplyDelete
  16. congrats!


    sana sini orang buat, kReen tak jugak buat-buat...

    ReplyDelete
  17. perghhh...dah ada domain sendiri..

    tabik springgg ahhh...

    tapi CE lebih prefer yang free jekk...blogspot...keh keh keh

    ReplyDelete
  18. gadisbunga yg ni dah selamat
    gadisbunga yg sana tu bile?
    hehehe

    ReplyDelete
  19. wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...congratttsssss.hehehehehehe...bia aku nyer nak bertukar jadi transformer ?ish!

    ReplyDelete
  20. Blogspot pun OK, tapi nak mahukan online presence dan imej diri yang lebih kukuh di internet, pakai le domain berbayar. Nanti nama awak kena ambik jadi nama dotkom, menyesal tak sudah-sudah..Dari segi kos, domain cuma RM38 setahun. Mula-mula ni memang rasa nak pakai aje blogspot tu tapi bila sampai ke soal nak buat duit dan nak cari advertiser, kat situlah impaknya terasa..Tak ramai orang respek kita yang pakai blogspot ni, walau cemana best pun content yang kita tulis dan susah cemanapun perah idea untuk tulis entri. Tapi bila dah bertukar ke domain sendiri,artikel kita dihargai, segala kerja keras menulis artikel sendiri berbaloi-baloi. I've been there. Trust me.

    ReplyDelete
  21. Ni yang tambah semangat bei domain tapi domain yg saya nak tu dah tak available...

    ReplyDelete
  22. @gedek!

    AHAHAA!!!

    GB ni universal. ada yg penah igt GB ni GengBlogger. kikiki~

    ReplyDelete
  23. @Kuasai minda

    wah congratulations. seronok pulak kite pakat2 ada domain sendiri ni..hiihiii~

    ReplyDelete
  24. @mimi jazman_MJ


    haha. uncle gedek mmg always think out of the box. kekeke~

    ReplyDelete
  25. @cik emymilia

    yg free tu ok jugak. cuma GB dah lama dok intai gadisbunga. tu yg last2 beli jugak. huhu~

    ReplyDelete
  26. @alien

    erk. gadisbunga yg sana tu taktau la pe citer lagi..kikiki~

    ReplyDelete
  27. @amry

    ok. tak sabar nak tunggu transformers 3. bila mau keluar daaaa

    ReplyDelete
  28. @iAwani

    shueQry ni kalau bab convince org mmg hebat. hahaha~

    ReplyDelete
  29. @Sumandak Kinabalu

    ouw..sayang. tapi takpe, mesi ada nama lain yg boleh digunakan jugak kan? :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D