Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, January 25, 2011

Birthday wish list. ;)

Ni la baju GB 29 tahun dulu. Masih elok sampai sekarang. 



Wish list GB tak banyak. Sikit je. Sebab tu tak malu nak taruk dalam entri ni. Hihihi~

  1. Wallet baru – yang ada sekarang dah lunyai
  2. Tinted kereta - malu ah orang dok usha-usha (padahal tak tahan silau...;p)
  3. Cincin berlian -  jeng jeng jeng...
  4. Sunglasses baru - yang lama dah patah, ter'duduk'. Chets! 
  5. External hard disk - flash drive 8gb dah terasa sangat kecik sekarang
  6. Tiket teater Terima Kasih Cinta - mau jiwang-jiwang ;)
  7. Kamera Olympus pen – compact kamera yang boleh tukar-tukar lens ni (dah rembat Lumix GF3!)
  8. Sponsor ubat kurus - supaya dapat wish no 9
  9. Calon suami  dari Tuhan - Ngeee.....
Amacam kawan-kawan? Bagi seorang yang dah memacu 3 series pada 25/01/11 tepat pukul 10.06pm, 9 perkara dalam wish list ni boleh dikatakan sangat sedikit kan?

P/S: Best jugak rasa bila dah masuk 30 ni. Huhuhu~

P/S2: Streamyx lembab dah merosakkan hari yang indah macam ni. Grrr...Kawan-kawan, sorry tak dapat blogwalk harini. Loading je 10 minit. Last-last terus hang..Sorry sangat-sangat ok. :)

73 comments:

  1. baju GB tewww leh wat baby GB nanti kanns.. gudluck my dear frenn ;-)

    ReplyDelete
  2. well


    gua petik je kalau 8!
    yg no 9 tu, tunggu gua dpt dulu!


    kehkehkeh


    ...

    aku x penah ada bday wish
    loser kah??

    .

    ReplyDelete
  3. @en_me

    itu pasal la simpan sampai sekarang..mmg memahami en me ni. huhu~

    ReplyDelete
  4. @BonekadalamChermin

    psstt...ni fes taim aku ada bday wish.

    loser ka?

    hahaha!!!

    ReplyDelete
  5. semoga Allah mengurniakan lelaki terbaik sebagai jodoh kita kak GB..Aminn...

    *jemput kita taww akak! *wink wink*

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday orang kampung ku...hehheee

    acu doakan semoga tercapai apa yg dihajati tu..amin..

    pssstt!! kita nie bukan saja "sekapal" tapi juga berkongsi bulan bufday yang sama :)

    ReplyDelete
  7. sungguh taching yang no.9 itewww..hikss..!

    semoga yang terbaik menanti di hadapan...:))

    psstt..ada apa dengan 3 series...semua tu number jek..janji hepi sentiasa..kiki

    ReplyDelete
  8. "Amacam kawan-kawan? Bagi seorang yang dah memacu 3 series pada 25/01/11 tepat pukul 10.06pm, 9 perkara dalam wish list ni boleh dikatakan sangat sedikit kan?" Hang jap kat ayat ni. Apakah??? huhu...ish...dah seratus kai baca ni, tak paham gak...

    ReplyDelete
  9. Uncle maseh memacu basikal... (basikal dipacu laju dan teros cabot...!)

    ReplyDelete
  10. GB, list no 9 tu pun mgkin akan sy masukkan dlm wish list sy bulan 3 nnt huhuhu tiap2 tahun tak tercapai lagi :P

    ReplyDelete
  11. GB! Oh baru masuk 3 series! langsung tak nampak 3 series pun..hehe
    wish no.9 tu harap2 dapatlah tahun ni..amin ;)

    ReplyDelete
  12. tukaq streamyx tu...pakai Unifi.. he..he..he..

    ReplyDelete
  13. GB list no 8 n 9 tu saya pon nak..heheh...:)

    ReplyDelete
  14. best nyer masih simpan baju beby.. lawa lagi pulak tuh! kagum!

    err... tang kuwos tuh meh kita sama2 usahakan ;)

    ReplyDelete
  15. GB...

    akak doakan GB b'jaya p'oleh semua tu within this year 2011...tp..dlm bnyk2 tu...akak rasa no.9 tu klu dpt akan mampu melengkapkan whishlist GB bg no. 1,3,4 & 7..he..he..GOD LUCK DEAR!

    ReplyDelete
  16. life begins at 30's..
    hehe..


    apa ada pada umur ...kannn.


    mana addnya GB ?

    ReplyDelete
  17. awak tak perlukan sorang no9 yang mahu awak ambik no8, tau... tak bagus no9 gitu :)

    happy belated birthday

    ReplyDelete
  18. opssss... PM di FB ek?

    nanti kReen check..

    ReplyDelete
  19. hehehe.. bagus3.. dpt buat wish list mcm ni mmg seronok..

    ReplyDelete
  20. bila nak ambik hadiah ni wehhhhhhh...
    :)

    ReplyDelete
  21. gb cayang..

    tak perlu no.8
    utk dpt no.9
    terima kita seadanya lah..

    tapi kak ati perlukan yg no.8 tu..ahak!

    ReplyDelete
  22. hehehhe..wish list tu lebihkurang nik punye..kecuali no.8 dan 9..kalau nik ada lagi no.9 dgn no.8 tu..mau kene hempuk dgn tayar treller...ahhahaha

    ReplyDelete
  23. cantik baju baby. mesti mahal, maseh bertahan. best baby dapat pakai baju bonda :)

    ReplyDelete
  24. agak2 kalau yg no 9 tu tercapai..
    kenduri kat mana ek?
    nak pi tempah baju awal2!
    miahahahha

    ReplyDelete
  25. Happy belated birthday gB... Kakcik dah ketinggalan jet pejuang! :(

    Semoga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  26. -Wecome to the club...The 30's Club...ngeeeeeeee:)

    -Mintak no.9 aje..lepas tu No.9 boleh beri pada GB yang no 1-8 tu...:)

    ReplyDelete
  27. semoga wishlsit tercapai...
    wishlist sy thn ni yg no 9 jugak..:P

    ReplyDelete
  28. GB, ada ke lelaki yang cakap ko gemuk. Buta hapa dia. No 9 tu semoga mendapat ngan kadar segera ye.

    ReplyDelete
  29. @Zie

    terima kasih zie...kalau akak kawen kamu2 suma akan kujemput. no worries naa..ihihi~

    ReplyDelete
  30. @@cu SaYaNg

    really acu? acu punye bday berapa hb?? ;D

    ReplyDelete
  31. @cik emymilia

    yes..no 9 tu tak dapat sampai sekarang. hahaa~

    ReplyDelete
  32. @amry

    saya lahir 10.06 malam pada 25 january 1981.

    tepat2 umo 30 la tu kan? huhuhu~

    3 series dah...huhu~

    ReplyDelete
  33. @gedek!

    saya dah lama tak memacu basikal. sebab tu dah kurang fit. huhu~

    ReplyDelete
  34. @cik fiza

    bulan 3? tiap2 tahun? huhu~
    sama kes ek? hahaah~

    ReplyDelete
  35. hepi belated bday GB..

    semoga dapat ape yg dicita2kan..
    welcome to 3 series.. :D

    ReplyDelete
  36. @Didz

    amin amin amin!!!

    biar 3 series asal kan bahagia. :D

    ReplyDelete
  37. @||alis||

    ramai rupanya nak kurus. hihi~

    baju baby tu mak kite yg simpan... :D

    ReplyDelete
  38. @PynGees

    heheh~

    nampaknye kene terbalikkan senarai tu. hahah! thx akak!

    ReplyDelete
  39. @a.z.r.i.n.a.03.07

    salah faham yg berlaku itu kan akak...GB rasa kelakar.

    akak nak bagi apa sebenarnya? huhuh~

    ReplyDelete
  40. @kucingorengemok

    thx KOG.

    sebenarnya saya bukan nak kurus sebab nak suami. tapi itu cuma satu motivasi terhadap diri sendiri. hihi~

    ReplyDelete
  41. @Mimi Jazman

    sekali skala. ai jarang mintak2 tau. huhu~

    ReplyDelete
  42. @DrSinga

    tuh laaaa...bila tah nak free nyer? huhu~

    ReplyDelete
  43. @Ati Masrif

    hihi..itu sekadar motivasi kak. dah tentu gb nak org yg boleh terima kite seadanya. :)

    ReplyDelete
  44. @Queen

    tayar treller mainan mau? hahaha!!!

    ReplyDelete
  45. @ummi5

    huhu~ thanks kak ummi.

    baju tu taklah mahal rasanya, cuma kenangan tu yg mahal. :)

    ReplyDelete
  46. @FATIN MRAZ

    hihi~ skrg irizz dah lagi besar dari baju tu kan? :)

    ReplyDelete
  47. @h4ni3

    kenduri kat sini kot kak. nak senangkan kawan2 yg dok sini. kalau kat kedah utk sedara mara.

    eh?? terus siap plan? hahaha!!!

    ReplyDelete
  48. @kakcik

    kakcik naik MIG ye? hihi~

    tengkiu kak. amin.. :)

    ReplyDelete
  49. @Daddy Ziyyad

    kamu org yg keberapa ntah dah advice kite cenggitu.

    jawapannye, baiklah! hihihi~

    ReplyDelete
  50. @aYa

    jom pakat2 kite kawen tahun ni. hihihi~

    ReplyDelete
  51. @Cik Ina minat Do do Cheng

    takde la depa cakap gemuk. tapi bila ada yg tanya 'tgh diet ek?' bila saya tak keluar makan, saya anggap depa cakap yg saya ni gemuklah. huhu~

    but..i always chill. :D

    ReplyDelete
  52. fid, get olympus pen!!! amat best :D btw, ur 30 already ye? happy belated bday then ya fid :) for the time being, kita sama umur, hihi

    ReplyDelete
  53. @kayla

    really?? omg i cant wait to have one!

    thx kak.

    kite sebaya untuk beberapa bulan ni je...hahaha~

    ReplyDelete
  54. bagi apa ek?


    ntah....


    manabolehbagitau...

    ReplyDelete
  55. @a.z.r.i.n.a.03.07

    eh akak ni...cakap la kak cakap la kak!!! hihi~

    ReplyDelete
  56. oooo...baru la paham.... hahaha...slow tul la otak ni....eh. asanya tak ucap selamat lagi kan. selamat hari jadi GB. sorry lambat wish. hehe

    ReplyDelete
  57. hahaha..saya tau...olympus tu yang terkini kan.....selaindslr?hehehee

    ReplyDelete
  58. SIU tu untuk Southern Illinois University ke ?

    29 tahun dulu GB kecik jer orangnya ek !

    ReplyDelete
  59. @amry

    ;D

    saya jawab lambat gile gak ni. :D

    ReplyDelete
  60. @al-lavendari

    a'ah. souther illinois university at carbondale.

    29 tahun dulu saya boleh ditimang2 aje. hihihi

    ReplyDelete
  61. uncle pernah sampai SIUC .. kalau tak ada students dari Malaysia pada masa itu, mungkin bandar itu tak berorang ..

    begitulah ramainya pelajar kita di sana. ada yang pergi McD pakai kain sarong je.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D