Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, January 7, 2011

Bila matahari berlabuh...



P/S: Hari ini menggembirakan GB. :D

44 comments:

  1. cantiknya! saya terpaku lama di gambar ni..cantik, sangat cantik.

    ReplyDelete
  2. saya pun tumpang happy baca, :D

    ReplyDelete
  3. cantik gambau tu..GB kreatif..GB da xpakai blogspot ye..:)

    ReplyDelete
  4. cantik gambau tu..GB kreatif..GB da xpakai blogspot ye..:)

    ReplyDelete
  5. hari hari menggembirakan :)
    ada 'risikan' lain yang dah berjaya?

    ReplyDelete
  6. Memang cantik pemandangan tu...
    Cantik dan mendamaikan...

    Semoga hari kita juga akan secantik dan sedamai itu...

    ReplyDelete
  7. haa...
    mesti ada kena mengena yg tu...

    kak ati TAG gb tau...sila2

    ReplyDelete
  8. GB kena ngorat ke today tu pasal hepi...hehe
    saya tumpang sekaki hepi lah...

    ReplyDelete
  9. kak GB kene ngorat?? betul ke?? hehehe..

    ReplyDelete
  10. psttttt....ce citer...ce citer....

    hati sedang berbunga-bunga kah??

    ReplyDelete
  11. Cantik suasana senja.

    Pssttt... esok datang, ajak ler CIKCERIA tu sekali.

    ReplyDelete
  12. suka tengok panorama maacmtu..apa yang gembiranya GB?

    ReplyDelete
  13. Dia gembira sebab dia dah ada Domain baru, GadisBunga.com..

    ReplyDelete
  14. @iAwani

    thanks. gambar ni amik kat hiway utara selatan. kat area ipoh. :D

    ReplyDelete
  15. @cikceriacorner

    sebenarnya still under blogspot. cuma domain sendiri la. huhu~

    ReplyDelete
  16. @ummi5

    takde kak. cuma risikan ini lah. hii~

    ReplyDelete
  17. @Kuasai minda

    insyaAllah...

    sepatutnya bila tgk pemandangan macam ni jiwa kite boleh jadi tenang. :)

    ReplyDelete
  18. @Ati Masrif
    takde kak. sungguh. tak tipu. hihi~

    nanti kite tgk apa yg akak tag kan tu ye. tengkiu. :D

    ReplyDelete
  19. @a.z.r.i.n.a.03.07

    takde la kak...cuma hal domain tu je. ngeee~

    ReplyDelete
  20. @Didzy

    bukan GB yg kene ngorat. tapi kite yg berjaya grab domain tu. hihihi~

    ReplyDelete
  21. @mimi jazman_MJ

    taklah...mana ada. sape la nak ngorat kite ni..? huhu~

    ReplyDelete
  22. @Yunus Badawi

    takde. YB toksah le tertipu dgn spekulasi. huhu~

    ReplyDelete
  23. @Yunus Badawi

    tak. sebenarnya ni kat hiway menghala ke KL. time tu kat ipoh tu. huhu~

    ReplyDelete
  24. @azieazah

    sebenarnya lepas balik baru saya terbaca komen ni kak. ngeeee~

    ReplyDelete
  25. @amry

    gembira sebab dah ada domain sendiri....hihi~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D