Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, January 31, 2011

Aizat




Ramai betul orang gi tengok Aizat Live in Damansara malam sabtu lepas. Tua muda ada. Yang pangkat makcik-makcik pun ada. Frankly, expectation GB pasal perjalanan konsert ada sedikit tersasar. Tapi takpe lah, sekarang ni nak cerita yang best-best aje.

AIZAT.

Equals to superb!

Tu je yang mampu GB cakap.

Dia nyanyi 16 lagu malam tu. Non stop. Sebagai peminat memang GB bagi 5 bintang. Hihi~

P/S: GB harap dapat amik gambo banyak-banyak malam tu. Tapi sempat snap beberapa keping je sebab bateri lupa nak caj dan memory card error. Ini bukan alasan ye...tak caye? Tanya Cik Ceria. Hihihi~

40 comments:

  1. wah! seronotnya tgk aizat live!!

    ReplyDelete
  2. ada tak orang baya-baya uncle yang pergi ?

    ReplyDelete
  3. apa rahsia dia slim? ngeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. uncle al:

    baya uncle ade kot..tapi depa masuk lambat sebab nak cover. ekekeke!!!

    ReplyDelete
  5. daddy:

    dia tu disiplin peringkat ke 8 tu...perfectionist. huhu~

    sebab tu boleh kurus. hihi~

    ReplyDelete
  6. gb ..
    suara dia sama tak
    macam dalam album?

    ReplyDelete
  7. @Ati Masrif

    sama kak. bukan setakat suara dia, suara penyanyi latar, music equipment, semua sama! dia macam angkut the whole studio. huhu~

    ReplyDelete
  8. Susah kan ambek stage photo...?

    ReplyDelete
  9. anak muda yang sungguh berbakat...suka dgr lagu dia...

    ReplyDelete
  10. lama dah tak smpai sini..
    GB ajaq sat cam na nk wat gmbaq jadi bsaq2 mcm GB wat 2... :)

    plz2... comment kat blog sy ek...
    thankz amat2... klu sudi brithu.. :)

    ReplyDelete
  11. aizat dah hebat sejak kuar dari af

    ReplyDelete
  12. GB.. u pong g jugak eh.. seronok kan konsert Aizat.. rase dekat je ngan beliau... suke sgt sumer lagu2 yg dier bawak.... wah! untung badan eh dapt free ticket. hehehe

    ReplyDelete
  13. @gedek!

    susahh...nak nak pulak pakai kamera cap ayam. lagi susah.

    tapi itu la gunanya fotosop. heheh~

    ReplyDelete
  14. @- GC -

    yg bukan 5 bintang adalah floor manager dia. hahaa~

    kalau dia saman aku naya! :p

    ReplyDelete
  15. @sahromnasrudin

    haha. tak sempat nak interview dia haritu. huhuhu~

    ReplyDelete
  16. @~Nur Zulaiha~

    thx sudi kembali.

    gb dah terangkan macam mana caranya kat entry terlatest kamu. :)

    ReplyDelete
  17. @Mak Su

    yep. mmg terserlah walaupun bukan juara. :)

    ReplyDelete
  18. @AyuJelitaz

    yep yep. hihi~

    aizat mmg best. haap dia kekalkan kebestan dia tu. hahaha~

    ReplyDelete
  19. Sanggup lalu ke Sg Lui, Raub semata-mata nak tau tempat yg Aizat nyanyikan.. hehehe.



    kalaulah zaman moda-moda ni, mau pergi jugak kReen...


    Kali terakhir pergi konsert pun Shah Rukh Khan datang di Stadium Melawati, Shah Alam...sedekad yang lalu... huhuhu...

    ReplyDelete
  20. @a.z.r.i.n.a.03.07

    uiii..boleh tahan jugak kReen ni. sanggup gi sg lui. dan tgk konsert shah rukh khan!

    akak muda lagi la....hihihi~

    ReplyDelete
  21. mmg btol la member2 cakap yg pegi concert aizat ... best performance aizat :)

    ReplyDelete
  22. hahaha
    daddy ziyyad pun teringin nak slim mcm aizat! :P



    tapi lagu2 dia best kan


    papepun... ai masih setia meminati abg nuar! hahah!!!

    ReplyDelete
  23. @FarEast

    ternyata kawan2 kamu tak tipu. hihihi~

    ReplyDelete
  24. @h4ni3

    abg nuar tu kategori lain. dia charming.

    aizat? um..dia cute plus charming. hahah!!

    daddy tu tak pesan suruh tanya petua, kalau tak kite dah tunggu lepas konsert nak tanya. ngeee~

    ReplyDelete
  25. GB! Tolong nyanyi sket lagu Aizat untuk saya..nak dengar ni..

    ReplyDelete
  26. 16 lagu? wow kalau saya mau hilang suara dibuatnye. performance mau kuat tu....hoho....

    ReplyDelete
  27. sungai Lui!!!!!
    sungai Lui ada????

    ReplyDelete
  28. aizat best sangat..saya jatuh cinte..bileh ke?

    drsinga..akak..sg lui ada..best sangat2..

    aizat memang best..GB pon best..ehhehe

    ReplyDelete
  29. @amry

    ye.....16 lagu u know! mmg power. mmg puas hati! hihi~

    ReplyDelete
  30. @DrSinga

    ada kak. lagu wajib. dan saya nyanyi sama2 u know! :D

    ReplyDelete
  31. @cikceriacorner

    tapi kite lagi best dari Aizat. hahaha!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D