Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, January 3, 2011

Agenda


Ini kerja multitasker di pada hari pertama bekerja setiap kali awal bulan. January 2011 pun tak terkecuali.

  1. Buat claim
  2. Buat gaji
  3. Isi borang EPF and SOCSO
  4. List down stationeries yang nak dibeli
  5. Check duit sewa umah kat maybank2u
  6. Check ASB dah potong ke belum kat maybank2u
  7. Check saman.
  8. Check blacklist list kat PTPTN. Heheheh!
P/S: Nampak ok tak? Nampak semangat? :D

45 comments:

  1. aa..
    banyak nye keje kamu GB...

    gud luck eh

    ReplyDelete
  2. belanja saya makan.jangan lupa itu~

    ReplyDelete
  3. kite pula selalu check blood pressure...heee!
    Happy New Year GB! :D

    ReplyDelete
  4. heheheh..bagus2 buat checklist...topi tu mcm kenal aje..heheh

    ReplyDelete
  5. hehe, baru register online maybank2u, sbb gaji kt tmpt baru masuk kt maybank.

    ReplyDelete
  6. dah check kat myjodoh.net.. ihiks

    ReplyDelete
  7. check ada tak org baru add kat fesbuk hehehehehe

    ReplyDelete
  8. @CGG

    banyak...tapi kene la buat. huhuhu~

    ReplyDelete
  9. @Didzy

    bagus. blood pressure jangan sampai ke tingkat 2 ok. :)

    take care...

    ReplyDelete
  10. ihiks..ok la tu...nampak semangat! :)

    ReplyDelete
  11. @liza

    awal tahun...fresh lagi semangat. heheh

    ReplyDelete
  12. @sahromnasrudin

    check2...e'eh..ada la. mcm kenal pulak tu. kikiki!!! tengs. :D

    ReplyDelete
  13. Amboiii banyak nyer cek yang dia nak kena check...

    ReplyDelete
  14. @azieazah

    byk kak...! tapi check saya 2 je. kikiki!!!

    ReplyDelete
  15. kak, yg point nombor lapan ai kena tiru yu jugak lah pertengahan tahun ni..hakhakhak..

    ReplyDelete
  16. @Zie

    ehehe..takmo cek sekarang ke? kikiki!!!

    ReplyDelete
  17. GB.. haha, byk aktiviti hrus dijalankan! semoga dapat jalankan satu persatu dengan okei:)

    selamat tahun bru ye sis!

    ReplyDelete
  18. wah, semangatnya GB, ni mesti pasal nampak gambar makanan tadi kan, haha

    ReplyDelete
  19. saya hanya kisah utk check saman bila roadtax dah nak expire aje...:)

    ReplyDelete
  20. @FIFIEY LYCHEE MARATION

    thanks ya singgah di sini. selamat tahun baru kepada kamu juga. :)

    ReplyDelete
  21. @Zezebel

    salahkan kamu. bikin lapar tau! hahah!!!

    ReplyDelete
  22. @Daddy Ziyyad

    saya check je. bayarnya later lah. heheheh

    ReplyDelete
  23. kerja baik2 ye GB..bagi saya satu payung tu

    ReplyDelete
  24. @IMANSHAH

    tengs. payung tu saya snap gambo je. tak beli pun sebab payung sendiri elok lagi. huhu~

    ReplyDelete
  25. ni org Johor nk mintak banje. Pucat lesi dgr... hahaha

    ReplyDelete
  26. Selagi tak blacklist tak nak bayar hutang PTPTN tu ya? Tak baik tahu.

    ReplyDelete
  27. Gunakanlah sikit duit rumah sewa tu buat bayar hutang tu hehehe

    psst - muda2 dah ada rumah sewa. Untunglah siapa yg jadi laki awak nanti ngeeee

    ReplyDelete
  28. @Yunus Badawi

    aish jgn...nak travel kang sangkut2 susah pulak badan. huhu~

    ReplyDelete
  29. @Yunus Badawi

    nak hidup kene le ikhtiar lebih dan doa byk2, tak gitu YB? huhuhu~

    umah tu bukan mahal pun sewanya...huhu~

    ReplyDelete
  30. nak kena seidik ni apa kerja GB ni,hmmm

    ReplyDelete
  31. kalau ada jual payung ni...
    saya nak beli!!!
    cantik!!

    ReplyDelete
  32. @amry

    uish sampai nak kene selidik. tanya je dokter singa apa keje GB. tak pun msfatin. tak pun cikceria. tak pun maszuber. cik boneka pun. (tetibe list jadi panjang. hahaha)

    ReplyDelete
  33. @DrSinga

    ler. awat tak habaq awai2? kat MAHA haritu byk payung tuuu...

    (pic tu kat MAHA lerr..)

    ReplyDelete
  34. nak payung color rainbow tu satu!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D