Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Gambar-gambar Pangkor & Taiping. :D

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Wednesday, June 23, 2010

Thursday Morning

Luar ofis. Dalam taman. Sejuk. Hijau.
Sorang-sorang. Huuu~

Friday, June 18, 2010

Bukan Halimunan

Hari tersibuk. Hari termalas.
Ada waktunya aku nak je menyorok di atas kerusi empuk ni dan tak hiraukan bos atau call in yang masuk bertalu-talu. Tapi aku bukan halimunan.
Apakah aku sudah bosan? Perlu ke aku intai peluang di seberang sana? :)
p/s: ups and downs are normal for a fine lady like me. hahah!

Friday, June 11, 2010

Nervous

Harini penuh dengan rasa nervous yang tak tahu hujung pangkal. Since pagi. Muke kompem ketat.
Padahal malam ni nak gi tengok makhluk hijau tu. Dan benda bulat yang bergolek-golek di tengah padang yang hijau. Dan masih kene mengadap bende hijau tak bernyawa depan komputer ni. Dengan otak yang ada sedikit hijau semenjak dua menjak ni. Terlalu banyak hijau?
Padahal, ada orang kata tengok benda hijau ni boleh menenangkan jiwa. Sigh.....
Dan sehingga entri ni ditulis, aku masih lagi mengadap bende hijau ni dengan perasaan nervous.
p/s: salah makan kot.....terlebih makan bende hijau :p

Monday, June 7, 2010

Kisah Selendang Putih

Nak beli selendang putih yang baru. Yang lama ada tiga, tapi nak beli yang baru juga. Kena cari betul-betul. Fabric kena sesuai dengan muka yang bulat ni, takmau nanti nampak jatuh terkelepek kat muka. Putih pun macam-macam putih, banyak 'hues' bak kata orang putih. Kalau kena putihnya, muka pun nampak lawa putih sikit. Tapi kalau salah putihnya, eee....tak cantik! Susah juga nak cari ni. Alamatnya dua bulan juga lah kena pakai selendang putih yang lama ni.
p/s: Harini pakai selendang putih ke opis.

Friday, June 4, 2010

Frust

Ada yang frust sebab tgk blog ni lama tak update.
Tapi entri ni pun boleh bikin frust juga sebab takde pape pun. Cuma nak hilangkan frust orang yang frust tu aje.
p/s: maaf....masa sangat mencemburuiku. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...