Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 13, 2010

Gadis Maghribi bikin panas!

Sebab tu GB pakai payung!

Kisahnye semalam Harian Metro buat iklan baik punye pasal gadis Maghribi ni.
Cantik, setia, belum tercemar, tak perlu dating.
Subur, pembersih, pandai menjaga kecantikan.
Dan boleh disunting jadi isteri dengan kos RM14 ribu bersih.

.

Tapi untuk rasa terancam
Tak kot....


.


Malaysian girls, chill ok! 
Winks!

P/S: Jodoh itu keje Tuhan. Jangan nak memandai.

35 comments:

  1. is dat ur umbrella GB?
    rr..selalunya GBnye payung munge2 kan.. duta avon katakan..hihi..;)
    nway-sy suke pic ni

    ReplyDelete
  2. aku suke statement ko
    "malaysian girls, chill ok!"

    di samping itu aku nak tambah,

    malaysian women juga cantik, setia, belum tercemar, pembersih, pandai menjaga kecantikan serta we use our brain to the max.

    jadi, untuk rasa terancam?

    well, absolutely NEVER.

    ReplyDelete
  3. salam

    nak join komen for the first time blh? suka yr last statement jodoh kerja Allah, jangan nak memandai.

    Saya rasa depa2 yg cari gadis magribi tu nak maid yg dengar je cakap depa sepanjang masa.ikuttttt je ye dak?

    ReplyDelete
  4. eheheh..ade ke?... tahukah mereka..org2 kat arab sana..menjadi kebanggaan kalau dapat menggemuk kan isteri masing2.. sebab tu bile diorang kawen diorang sehat2...

    Mampu ke suami2 malaysia ni?.. Kalau baru nak mintaktolong amikkan cawan pun dah kene jeling..dah kene marah...ha...

    renung2kan..

    ekekekke

    ReplyDelete
  5. gua tak rase terancam sbb gua adelah

    'Cantik, setia, belum tercemar, tak perlu dating, pembersih, pandai menjaga kecantikan'

    tp bab

    'Boleh disunting jadi isteri dengan kos RM14 ribu bersih'

    tu kita boleh bincang.

    yeahaa!

    ReplyDelete
  6. maghribi = morocco = maroc

    tempat cantik
    pantai cantik
    perempuan cantik

    puteri pnh nk g blajar kt sna..
    dlu2 la.. he.he

    semalam ad bc psl ni kat blog bujang susah.. hu

    ReplyDelete
  7. kalau duit banyak, apalah salahnya...ngeeeeeeeeeee..

    ReplyDelete
  8. hi GB:0
    cgg setuju sangattt!

    macam cgg pon tak carik..
    sana sini sebok bising tanya2..
    tapi bila jodoh tu dtg..kejap je sis..dan kamu akan bahagia:)

    ReplyDelete
  9. saya lebih suka gadis sebangsa.gila hendak belajar bahasa asing sedangkan lidah hari-hari mengunyah tempe.

    saya lepak sebentar ya?

    ReplyDelete
  10. GB,

    Kita pun t'baca gak psl news tu kt paper smlm...memula wat dek jer tp disbbkn n3 nye kt front page, maka t'pnggl la gak nk m'baca...

    sbg kaum hawa, for sure x bnyk sket kita rasa krng selesa ngan benda2 cmtu..mklum la, kekadang ada kaum adam ada yg suka m'ubah citarasa...tp mntk2 kita bkn golongan yg jd mangsa...nauzubillah himinzaliq!

    ReplyDelete
  11. MDT pun pilih melayu gak walaupun lain negara..eceh!

    ReplyDelete
  12. haha. nice!
    bace ni lak
    http://hidayahrahman87.blogspot.com/2010/12/cerita-gadis-maghribi.html

    ReplyDelete
  13. bukan senang nak jaga oo
    silap2 14k lesap..
    si gadis pun lesap

    ReplyDelete
  14. Ramai gadis-gadis tempatan melenting termasuk isteri saya.

    Jodoh dan ajal ditangan kalau dah rezeki beristeri orang luar itu jodoh dia.

    Ramai gadis kita lari dengan jejak Lombok, berkahwin dengan bangla dan mat salleh. Tentu teruna diluar sana pun makan hati juga :-)

    ReplyDelete
  15. jom cari laki magribi pulak

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  16. aku baru plan nak order sorang ! lalalala

    ReplyDelete
  17. Surely HOT, rasa tercabar nie...hahaha
    Apapun, percaya pada diri sendiri :)
    Cantik dipandang, tapi dalam hati boleh teropong ke??

    ReplyDelete
  18. cikceriacorner -->>

    kan?

    "siapa bilang gadis melayu tak menawan
    tak menarik hati tiada memikat?"

    =)

    ReplyDelete
  19. comel jugak gadis maghribi tu.. kos pun kira murahlah..

    tu ler gadis melayu, jangan ler letak hantaran melambung tinggi. kan dah terjadi cinta beralih arah

    ReplyDelete
  20. menyampah gila baca metro pasal tu semalam huuuu

    ReplyDelete
  21. kos kawin ngan gadis dalam negara biasanya mencecah puluhan ribu, dah masyarakat kita yang tetapkan budaya kos kawin mahal camtu...sebab tu ramai lelaki tertarik ngan gadis maghribi. Cantik, dan kos kawinnya murah.

    ReplyDelete
  22. suke komen dokter lion.
    hahaha

    SUBUR KEW??

    gile ah promosi.
    lepas ni konfem kua katalog plak.

    walla~

    ReplyDelete
  23. jd maid yg dah akad pn ok..agak2 geram je tgk dia cuci pinggan or mop lantai, kita nk tolong lebih2 sket pn xpe..jgn maraaahhh...ngeeee

    ReplyDelete
  24. Asmk. Diharap kalian yang berminat dgn iklan "kahwin gadis maghribi 14k", tidak terpedaya dan akan menyesal seumur hidup.

    ReplyDelete
  25. Current :
    Bini No 1.....melayu

    Plan :
    Bini No 2.....maghribi

    Best2...taste lain2....hehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D