Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, December 8, 2010

Tak puas hati. Nak tulis jugak!

Ada yang mau kene fire ke?



Heheh. Dasar blogger (lah sangat!). 

Pertanyaan umum: 
  • Boleh tak kalau ada sesuatu perkara tu jangan fikir pasal yang negatif dahulu?
  • Boleh tak kalau bertanya tu jangan nak tanya yang negatif duu?
  • Boleh tak kalau nak komen tu jangan komen yang negatif dulu?

Sebab bila vibration negatif tu dah keluar, GB rasa menyampah.

Sedangkan yang berfikir, bertanya dan mengomen tu pun sangat-sangatlah tak kurang negatifnya. Boleh je nak di pin point kan…

Sekian.

P/S: Tak sampai maksud, tapi boleh la dari tak ade. Heheh.

22 comments:

  1. Makin tak puas hati..makin comel. (Power Puff tu)

    ReplyDelete
  2. Setiap kebaikan yang orang lakukan kepada kita, ingat-ingatkan selalu. Ia menerbitkan rasa betapa bertuahnya diri sering menerima kebaikan itu. Namun dalam banyak-banyak pihak yang memberikan kebaikan, ingatlah kebaikan Pihak yang paling berjasa kepada kita iaitulah ALLAH.

    so positif selalu..dan selalu senyum

    ReplyDelete
  3. ehh..

    kReen termasuk dlm nak kena Fire tu ke?

    huhu..


    * kReen dah letak n3 tempat tu dlm komen balas GB. Mapnya sat gi eh..

    ReplyDelete
  4. masukkan aura +ve kat dia
    jgn serap aura -ve dari dia
    .
    .
    .
    .
    .
    bukankah kena jadi lebih baik di tahun baru? =))

    ReplyDelete
  5. takutnyerr GB nk fireeee...

    sabar2.. ni mesti tahap kesabaran dan terlebih ek...

    ReplyDelete
  6. sabaq2.. tp mmg tension skit kalau ayik dpt2 yg negative je.. :D

    Pendapat anda?
    blog Serol-Nizam

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu...banyak2 sabar yer gadis bunga...

    ReplyDelete
  8. komen balik kat dia dgn komen negatif.

    Sebab -ve x -ev = +ve.

    :)

    ReplyDelete
  9. tetiba pulak rasa nk komen negatif kat sini. ha ha.




    peace bunga!
    ahaks.



    .

    ReplyDelete
  10. GA:
    itu la..tak reti nak marah tapi nak marah..kan dah jadi cemtu..haha

    imanshah:
    terima kasih atas nasihat.. :)

    ReplyDelete
  11. kReen:
    time tu tak terbagi pulak yg positif tu kak...sebab bercampur baur rasanya. bertubi2. haha...munkin GB PMS kot..lalala


    h4ni3:
    yup2...sepatutnya mcm tu. tapi tetiba start dgn yg nakal2 pulak. heheh

    ReplyDelete
  12. cikfiza:
    huuu...tahannn je.... malas nak cerita kat org sebab nanti ada nama yg terlibat.

    serol:
    yup...itu la yg GB rasa. hhu

    ReplyDelete
  13. lynn:
    yep...sabar...sabar..

    daddyZiyyad:
    errr..kene kursus dulu. heheh

    ReplyDelete
  14. liza:
    sambil bayangkan diri jadik powerpuff girl..boleh aje! hihihi

    tasekM:
    pis! :p

    ReplyDelete
  15. GB,

    sabar ye...kt dunia nie mmg ramai yg cakap sblm b'fikir...maka, wujudla perkara2 yg negatif itu, walhal belum m'kaji isi di dalamnya...nnt dh sedar baru la t'malu sndri...

    ReplyDelete
  16. ppl are born with expectations. they grow up with expectations. what to do. hurm sabar je la GB

    ReplyDelete
  17. s8z:
    takmo. nanti api padam. hahaha

    PynGees:
    tapi bende ni buat kite malas nak jumpa dia...kan dah renggang silaturrahim..hihi

    yammy:
    yup...sabar is the keyword. tapi hari ni batas kesabaran tu boleh pecah pulak. huhu

    ReplyDelete
  18. harap-harap bukan saya yang dimaksudkan oleh anda itu...

    ReplyDelete
  19. drSinga:

    eish..bukan anda.....

    mungkin org yg dimaksudkan tu tak baca pun belog ini. heheh

    ReplyDelete
  20. yg meng pin point tu negatif sbb tu reaksinya naturally negatif.

    so kita kan positif, kita pun terima dgn positif :)

    cakap memang senang, buat memang susah :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D