Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, December 14, 2010

Skodeng adalah cara yang bagus untuk menghilangkan stress


I just did

P/S: I'm lovin it!

35 comments:

  1. saya sdang mandi.mahu skodeng?he..

    eh,1st lah..

    ReplyDelete
  2. i kno dis!
    i kno dis!

    tara pap pap paaa~

    i'm lovin it!

    ReplyDelete
  3. nasib baik takde kontes 1st commenter. kalau tak dah tentu kamu jadi bahan buruan penembak tepak. kihkihkih

    ReplyDelete
  4. bdc: u like it? i love it! lalala

    ReplyDelete
  5. haha

    brjaya blas dndam kat bon..

    ReplyDelete
  6. mana tahu lepas ni gb snapped gambar kita pulak ! :P

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    SUKA SKODENG YA ! NANTI ORANG SKODENG GB PULAK, BARU GB TAHU !

    ReplyDelete
  8. abesla kalo uncle tu bukak blog gb.kang die claim komisen.haha

    ReplyDelete
  9. wahh..best! nk join skodeng bleh?

    ReplyDelete
  10. akak, adik nk sekodeng juga.. khik3

    ReplyDelete
  11. esok nk makan prosperity beger ah!

    ReplyDelete
  12. Phiewww! Mujur I sempat keluar dulu. :)

    ReplyDelete
  13. lama tak makan McD

    makin mahal...tak kenyang..huhu

    ReplyDelete
  14. suka skodeng, nanti mata ketumbit!

    haha

    ReplyDelete
  15. glamer ahpek tu kena skodeng... hahaha

    ReplyDelete
  16. which mc d is this? der..skodeng apek wat mender? huk3

    ReplyDelete
  17. macam pernah kulihat foto ini..
    tapi dimana yaaa..

    psst.. edit gambo pakai ape?

    ReplyDelete
  18. Syida Shukor: haaa...kalau cemtu kunyah kene pelan2...nanti dah masuk dalam ni dah takleh buat apa dah...hahaha

    LF: bila uncle ckp mcm tu GB pulak yg terasa takut. ikikiki

    semarak api: GB cakap la kat dia dalam dunia ni ada 7 org muke serupa..kikiki

    darkbatman: jom jom. mana? subway skypark? byk mangsa situ. kikiki

    aini: gi sekodeng org lain tau. jgn sekodeng akak. hahaha

    ReplyDelete
  19. sepet: lepas makan taruk review kat blog ok. GB tak rasa lagi tahun ni punye. hihihi

    AA: ooo....rupa2nya akak la org yang tuuuuuttttt tu? hahahahaa

    sahrom: mekdi tu utk org bujang yg takde masa nak masak aka malas. hahaha

    ati: mmg pun. lepas makan mekdi cari nasik jugak. hahaha

    tupai merah: oklah. next meeting point.... NZ lagi. haha

    ReplyDelete
  20. myaby: awat macam terkejut ni?

    cikFiza: masa tgh lapar makan ape pun sodap. huhuh

    GC: kite skodeng org tgh makan je...tak skodeng masa buat mende lain...heheh

    elyn: dia saje posing macam tu sebab dah tau mesti nak publish kat blog ni. hahaha

    fatin: mekdi OUG. apek tu jer yang boleh jadi subjek...huhuhu

    h4ni3: haha...foto ni pernah ku publish ni fesbuk. tapi ada 2 tau. satu lagi tu lagi best punye posing tapi dah terdelete kot. wuwuwu~
    edit ni pakai fotosop CS2 ja..huhu~

    ReplyDelete
  21. hihihihi...everybody loving it tak kira peringkat umur :)
    Imagine pakcik tu tetiba nyanyi ala2 acapella macam dalam iklan...

    ReplyDelete
  22. eeeeee..

    dapat makan jugak ...kekeke...

    ReplyDelete
  23. salam..

    jgn tersalah skodeng sudahlah..:)

    ReplyDelete
  24. sumandak: nasib baik dia tak nyanyi. kalau tak mesti GB kantoi menskodeng dia sebab kamera jatuh. hahahaa

    ReplyDelete
  25. SA: itu la...dalam keadaan berjaga2 jugak waktu menyekodeng tu. huhuhu

    ReplyDelete
  26. drSinga: seluar katok tu yg macam bermuda tu ke dok? hihihi

    ReplyDelete
  27. ini skodeng berhemah namanya. I love tengok gambar yang kena snap spontan! Thanks GB, really wonderful tengok gambar-gambar kat sini. I was deeply inspired.

    -ShueQry-

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D