Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, December 25, 2010

Sedikit penjelasan dari seorang blogger picisan


Dalam entri yang lepas GB taruk screen shot untuk statistic mingguan blog GB. Lepas tu GB pun balik sebab nak gi akad nikah member GB seterusnya menjadi pengapit ala santai untuk pengantin tersebut. Tapi hari ini GB ter'blur' tatkala membaca komen-komen kawan-kawan untuk entri tersebut. Ada yang buat GB senyum riang tapi ada juga yang buat GB kompius sambil menggaru kepala.

Sebenarnya GB cuma nak buat entri tentang pencapaian blog je, cuma tang tajuk tu sebab mahukan kelainan maka GB cuba pakai ayat tu lah tapi tak sangka pulak mengundang sedikit argument. Kepada semua yang terlibat, GB mintak maaf ya. Mungkin salahnya berpunca dari GB yang tidak peka terhadap tajuk blog tersebut. Atau terlalu terpengaruh dengan tips-tips SEO dari blogger otai lain tapi tak kena cara la pulak. Jadi GB dah tukar sedikit tajuk entri tu ya. Maaf kepada sesiapa yang mungkin tersinggung membaca entri GB tu.

Terima kasih kepada saudara mazidul, kak ina dan lain-lain kerana terus memberi galakan kepada GB untuk terus berblog.

P/S: Bontot kereta GB baru je dicium kereta kawan sendiri. Plet number retak. Wuwuwu~

15 comments:

  1. Alah GB , janganlah kecil hati, akak ngan En.Mazidul, bergaduh manja-manja je. Tak de apa-apa yang serius pun. Akak pun nak minta maaf, jika gurauan semalam mengecilkan hati. GB. Dalam hati akak tak terlintas pun nak menyinggung perasaan GB, mahupun En.Mazidul.Okey.cool ye. Adat berblog, dah cam adik beradik, GB boleh jadi anak atau adik akak jugak

    ReplyDelete
  2. wah
    dah macam artis

    kontroversi!

    huhu

    gb
    kalau masuk melodi
    gitau awal yer
    nak dok depan tv

    hihi

    relax aaaa

    pis!

    -_-V

    .

    ReplyDelete
  3. selotape kan ajer no plat tu GB. hehehe...

    ReplyDelete
  4. huhuuh sat lagi aku usha entry itiew

    ReplyDelete
  5. Oh alkisahnya begitu...
    Kak Azie ketinggalan cerita. (Apapun setuju gak dgn ayat komen tiada kaitan dengan kerjaya).

    Jujur, Kak Azie tak reti nak buat mcm GB buat tu. Cemana nak trace trafik macam tu?

    ReplyDelete
  6. owhhh....hihi..en mazidul seyes juga orgnye ye...bru bc komen2 kt entry gb yg bwh tu..
    gb..pic tu cantekk!

    ReplyDelete
  7. Plet number dicium secara tidak rela..kena buat laporan sexual harassment tu GB..hehe

    ReplyDelete
  8. kesiannye.. ada rosak yg lain? sabar lah wahai GB

    ReplyDelete
  9. cantik gile pic 2.. biaselaa bile dh agak naik org akn mula cr keslhn.haha

    ReplyDelete
  10. retak tak pe jangan bontot kemek sudah.. jatuh saham nanti.. keh3x..

    ReplyDelete
  11. SALAM,
    HARAP TERUS BERSEMANGAT. YANG PENTING APA YANG KITA BUAT ADALAH BERPAKSIKAN KEJUJURAN DAN KEBENARAN. TAK KIRALAH APA ORANG NAK KOMEN.

    ReplyDelete
  12. hehehe

    gempak!
    semalam xde masa nak online sgt. hihihihi

    br tau cerita.

    ReplyDelete
  13. we never stop learning :)
    syukur kerana kita maseh terus menerima pelajaran :)

    ReplyDelete
  14. cite apa tu GB

    kak ati tertinggal keretapi
    almaklum semalam tu line internet
    tak ada...

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum GB..awak jangan kecil hati tau..teruskan berblogging..kadang2 ada sesetengah orang mudah perasan dengan pujian yang sebenarnya kita nak melahirkan penghormatan ( tidak lebih dari itu) kpd individu tersebut..jgn risau, kami support blog awak.jgn terlalu berharap pd individu yang popular...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D