Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 13, 2010

Mencari 012345: Sebenarnya GB dalam situasi geram melampau sebab tak dapat blogwalk dan reply komen kawan-kawan disebabkan Streamyx yang dah bersekongkol dengan berukband nak menguji kesabaran kaum manusia. Tapi yang pelik tu, taruk entry baru boleh pulak! Grrr!



Kawan-kawan, siapa yang terrrrrmenjadi pelawat bernombor 


0 1 2 3 4 5 


di blog GB ni,
harap dapat print screen dan emailkan kepada GB.


Nanti GB bagi hadiah sikit.
Terima kasih. :)

P/S: Idea buat tajuk panjang berjela ni....GB curik dari Ardzmarn (nantilah GB taruk link, internet menyiput!). Tq kasi curik! :D

23 comments:

  1. 2nd

    i like teluk chempedak!



    komen takde kene mengene entry
    lagi i like!

    like!

    ReplyDelete
  2. mungkin sebab musim hujan, line internet jadi slow.. just be calm. Semua ni hanya sementara saja.

    ReplyDelete
  3. yup.. tenet memang agak slow.. nak bukak blog pun blh rasa macam setahun.. =)

    ReplyDelete
  4. pkai UNIFI plak GB.lajuuu.cable fiber.kalo ujn x effect punye.hehe

    ReplyDelete
  5. Tak kisahlah panjang.. janji happy n smpi maksud hehehe

    ReplyDelete
  6. bace buku ABC la ape lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. ha,ni yang kena selalu visit blog akak.
    nak dapat hadiah!:D

    ReplyDelete
  8. hopefully i can be the winner...he..he...rezeki sape agaknye ye...whatever it's klu bkn krn hadiah pun saya kn ttp visit blog GB...:D

    ReplyDelete
  9. GB buat kontest mcm al-lavendari ke???

    ReplyDelete
  10. cuba buat reconnection.. mana tahu kalau2 boleh dapat speed laju balik

    ReplyDelete
  11. ala..dah terlajak nombor ni..melepas lah..

    ReplyDelete
  12. serius panjang giler tajuk.. hahahaha.... amni memang terlepas selalu la.... tak terfikir lak nak tgk nombor tu...=P

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan

    alamak
    tak bertuah
    dapat no. 12356

    ReplyDelete
  14. ala terlepas... eh kita nak cek kat blog kita pulak lah (tak pernah tengok² mende tu)

    ReplyDelete
  15. maka...oleh kerana tiada walking-walking...silalah berkerja dengan tekun ...

    ReplyDelete
  16. GB!! I LIKE U PIC TUH..HUK3..
    SATU MALAYSIA ABES..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D