Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, December 24, 2010

Saya sayang blog Mazidul


Sayang juga kawan-kawan yang lain
Baru dan lama
Otai dan low-profiler
Maya dan nyata

Tapi, kenapa Mazidul? Sebab bulan minggu ni blog dia adalah penyumbang utama link ke blog GB. Sejak dia sudi taruk GB dalam bloglistnya, makin ramai blogger yang sudi nak singgah ke blog GB ni. (Bulan ni pun dia penyumbang utama juga, tapi GB tak sempat nak edit taruk dalam entry. Hihihi)

Bak kata uncle al-Lavendari, tiada yang lebih menggembirakan bagi seorang blogger melainkan bila ada orang yang sudi nak jenguk blog kita dan tinggalkan komen. 

Selama ni GB tak pernah buat entri sebegini sebab rasa perkara ini biasa saja, tapi bila GB dihargai oleh blogger lain sampai buat satu entry khas, tibalah masanya untuk GB melakukan perkara yang sama. 

Bukan terikut-ikut. Tetapi sebagai tanda penghargaan dan sebagai cara mengucapkan terima kasih.

P/S: Ikhlas yang sebenar-benar ikhlas akan kelihatan walau tidak pernah diucapkan. Terima kasih. :)

66 comments:

  1. kebetulan plak.entri saya pun lebih kurang sama kamu..jodoh kah?

    he..aiyuk..

    ReplyDelete
  2. wah

    nomo lima!

    topten tu
    kire ok la

    hahaha

    yeay!!

    ReplyDelete
  3. Kakcik juga sayangkan kawan2 maya kakcik walaupun belum bersua muka....

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Semakin ramai pengunjung ke sini. Ini yg buat mana2 blogger tambah bersemangat.

    ReplyDelete
  5. GB ada jodoh dengan bujal. hehe. (cilok komen bujal)

    ReplyDelete
  6. yer..setuju ngan bujal X..
    n3 kalian berdua sama sekali.. kebetulan erkk

    ReplyDelete
  7. eh saya dalam list lah

    hihihiih

    ReplyDelete
  8. bagusnya,,saya tak sempat masuk link dia. tahniah ye

    Latest Entri :
    1) Contest Cerpen Sesedap Rasa
    2) Tips Temuduga Pembantu Tadbir

    ReplyDelete
  9. hikk...gue yang second lah...

    akceli...saya suka dengan penulisan gadis bunga.....betol...tak tipu ni...:))

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. seronok kalau dapat duk dalam blog lit org hebat2 nieyh..hehehehe

    ReplyDelete
  12. 1st time mengomen disini....slame nie jdik silent reader jew...hehehe

    penulisan GB bersahaja...sy suka...

    ReplyDelete
  13. GB blogger yang cool aje...sume orang suke! Tak pernah boring saya baca blog GB...teruskan ok! ;)
    Sayaaang GB!

    ReplyDelete
  14. wahaha

    dulu saya perna ada dalam blog list Anti PKR..wahaha lama gak dekt setahun, traffic kencang gile..hehe..alih2 bila dia tengok blog saya ni takde manfaat untuk dia..hehe dia buang..tapi ok jugaklah, takde lah teruk sangat

    ReplyDelete
  15. Bulan ni tak aktif sangat buat blog, huhu apakan daya, bz ngan keja, bz ngan cuti2 malaysia...

    ReplyDelete
  16. Aslmkm.
    Apa2 yang baik & membahagiakan adalah penyeri jalan kehidupan. Tak gitu? :)

    ReplyDelete
  17. baguih baguih.aku bangga ngan ko.

    aku akan contohi kamu :)

    ReplyDelete
  18. cayalah GB... keep it up the good work!!!

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Harap maaf GB, akak terpaksa menarik komen akak, sebab En .Mazidul tak boleh terima gurauan akak. Tak sangka pulak seorang wartawan tak boleh terima gosip gurauan cam tu.

    En . Mazidul, awak tak suka komen tu, saya dah delete. akak minta maaf kalau guraun itu boleh meyakitkan hati ko, sehingga ko membuat satu entry pasal tu.

    ReplyDelete
  21. Cik Ina, komen saya tidak ada kena mengena dengan kerjaya saya sebagai wartawan.

    Bear that in minda.

    Kalau terasa ingin menjadi wartawan hiburan, apply.

    Thanks.

    ReplyDelete
  22. mazidul ni kalau mengata dan jaga tepi kain org no wahid,tapi kalau org grau je skit dah trase,harap badan je gempak..hehehe,gurau je..

    ReplyDelete
  23. wow...hebat..
    rezeki kamu murah ^_______^

    ReplyDelete
  24. Anonymous, setakat berselindung di sebalik nama, hampeh!

    ReplyDelete
  25. @sahromnasrudin

    terima kasih.

    hebat tu jauh sekali..masih belajar. kamu lebih hebat. :)

    ReplyDelete
  26. @kakcik

    betul kakcik. terasa mesra kat sini. :D

    ReplyDelete
  27. @Yunus Badawi

    YB antara pencetus semangat. terima kasih. :)

    ReplyDelete
  28. @- GC -

    itu lah. same wavelength dgn bujal. nampaknya ada wayar yg kene dibetulkan. hahahaa

    ReplyDelete
  29. @FATIN MRAZ

    masih mencari wayar yg perlu dibetulkan. hahahaa

    ReplyDelete
  30. @Myaby

    terima kasih myaby. GB nampak kamu antara blogger yg makin rajin dan byk belajar.

    ReplyDelete
  31. @eiela

    bukan automatic eiela..dia sediakan satu platform, GB perasan dan join. kalau sesaja mana mungkin dia akan perasan blog kita. :)

    ReplyDelete
  32. @emymilia

    ya. kamu penyumbang kedua terbanyak. terima kasih atas sokongan. :D

    ReplyDelete
  33. @h4ni3

    jauh sekali kak. kene masuk selebriti fitness baru boleh jadi selebriti. hahahaha

    ReplyDelete
  34. @Queen

    seronok sebab itu satu platform utk org kenal blog kite. hihihi

    ReplyDelete
  35. @Rara Farah

    owh tengkiu. tak sangka lak GB ada silent reader. as long as u enjoy reading my blog, GB dah happy sgt2 dah. :)

    ReplyDelete
  36. @Didzy

    mekasih didzy! kite lebih syiok sebab org brunei ni sudi baca blog kite. bile la nak gi brunei ni...! :D

    ReplyDelete
  37. @IMANSHAH

    really? dia la rugi sebab blog awak seronok dibaca. :)

    adat la kot dalam proses pembelajaran even blogging sekalipun. dalam segala hal pun kite kene lalu certain stage of development. baru boleh belajar.

    ReplyDelete
  38. @Zezebel

    cuti melesia sambil berjumpa tunang tersayang..itu dikira cuti terbaik! hihihi

    ReplyDelete
  39. @DDrfauziah

    betul auntie. yg penting kite terus belajar.

    ReplyDelete
  40. @noreed

    terima kasih. kite teruskan sokongan kepada satu sama lain ok! :D

    ReplyDelete
  41. @hiro

    mana de pemes....hahaha

    lu punye blog lagi dahsyat! wa tak mampu kejar wooo :p

    ReplyDelete
  42. @Mazidul Akmal Sidik

    sebenarnya blog boleh jadi platform yg baik utk mencungkil bakat jugak. ramai blogger ada bakat terpendam tau.

    ReplyDelete
  43. @Mazidul Akmal Sidik

    maaf, lupa nak ucapkan terima kasih sebab encik mazidul sudi mengomen di sini. selebriti yg dekat dengan komuniti adalah selebriti yg mudah beroleh penghormatan masyarakat dan senang mendapat kerjasama ramai. :)

    ReplyDelete
  44. @Anonymous

    kalau boleh biarlah blog ni dijadikan saluran untuk kita sama2 berkongsi ilmu dan maklumat...

    kritik membina boleh diterima, tapi biarlah bahasanya bersesuaian.

    ReplyDelete
  45. @Fxysche Nas

    amin...tengs.

    terima kasih ya sebab sudi mengomen.

    ReplyDelete
  46. saya sayang awak dan blog awak...
    :)

    ReplyDelete
  47. @DrSinga

    saya sayang awak juga. blog awaklah puncanya. :D

    ReplyDelete
  48. kat blog lama, saya ada letak entri khas untuk blog GB, simply sebab tiap kali nampak gambar-gambar yang ada kat sini, saya memperoleh inspirasi.

    Di blog baru, saya akan buat review lagi, khas untuk ucapan terima kasih buat GB. My your pictures was so amazing! Ia menyentuh hati, penyuntik sekelumit inspirasi.

    Thank you...

    -ShueQry-

    ReplyDelete
  49. @iAwani

    terima kasih sangat...GB harap kita akan terus memeriahkan arena blog secara sihat dan berhemah.. :)

    ReplyDelete
  50. keep up d good work ;)



    p/s : i tho gadis bunya mana la. huhu

    ReplyDelete
  51. tumpang glamer sama bley tak.....?? he he....

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D