Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, December 8, 2010

Pengapit yang tersepit

Jadi baby paling best sebab tak payah fikir apa-apa. Kan? :)
(Qallisyah...buah hati Kish)



Sebenarnya masa GB nak tulis ni GB tengah bengang. Nak je tulis habis-habisan tentang apa yang membengangkan tu. Tapi setelah ditimbang tara dengan weighing scale, rasanya biarlah GB simpan aje dalam hard disk. Sebab zaman sekarang ni  paham-paham je lah…terlajak taip badan binasa. Muehehe.

P/S: Baru jadik pengapit dah tersepit macam ni. Ni kalau jadik pengantin agak-agak GB boleh kurus selama-lamanya kot. Huhuhu~


34 comments:

  1. Ok lah tu...dah ada aura bakal naik pelamin tuh..mula mula jadi pengapit...:)

    ReplyDelete
  2. daddyziyyad:

    aha..pantas!
    tuh la...ada yg cakap jadik pengapit ni cepat kawin. ada yg cakap jadik pengapit ni lagi lambat kawen.

    ape2 lah kan?

    ReplyDelete
  3. GB,

    Cool & pretend macam tak berlaku.Boleh ?



    Macam kReen last weeklah!

    bila bengang rasa macam nak meletops aje tapi bila difikirkan balik... watdek aje walaupun mmg lagi bengang bila tengok orangnya.

    ReplyDelete
  4. org tnya pengapit bila plak nk kawin kan??

    buat bodo je wahai pengapit.

    ReplyDelete
  5. eheemm eheemm.. jadi pengapit ke GB.. klakar la jd pengapit ni.. mmg tersepit pn.. penat pn iyer juga.. tp ok juga jd pengapit.. saham naik hihihihi

    ReplyDelete
  6. kReen:
    tuh la...tgh cool.. harap2 tak meletop. dah la org tgh berhijrah ni. hihihi

    ReplyDelete
  7. GC:
    soalan tu kite dah immune. ni bengang mende lain ni..

    ReplyDelete
  8. cikFiza:
    haha...baru nak merasa nak jadik pengapit tapi dah tersepit macam ni. kang kalau malas nak mengapit kesian pulak kat bakal pengantin. hahaha. emo lebih pulak. :p

    ReplyDelete
  9. org kata jd pengapit...seru tu lambat..ekekeke

    ReplyDelete
  10. hang bagi depa makan kuih sepit banyak2. sat gi, tengok lidah depa plak yang tersepit.



    :D

    ReplyDelete
  11. GB...

    jgn tersepit lama lama.. kang kurus kering nipis jer kang. huhuhu...

    ReplyDelete
  12. ehh bila baca comment.. ingatkan pasal soalan bila nak kahwin. rupanya hal lain. apa yg dibengangkan tu GB.

    meh meh makan macaron.. bagi jadik manis jerk.. huhuhu

    ReplyDelete
  13. auntie gadis bung...
    Qallishah nk tgk gmbar ikea...
    cepatlah...

    ReplyDelete
  14. auntie gadis bung...
    Qallishah nk tgk gmbar ikea...
    cepatlah...

    ReplyDelete
  15. hani:
    eipppp! kang pengantin xde pengapit kang...huhu~

    ReplyDelete
  16. sepet:
    bagi mkn sepit ketam ok tak? hahaha

    ReplyDelete
  17. rina shariff:
    ahahaa...bagus juga! kalau betul2 boleh buat kurus GB nak lah! hihi

    ReplyDelete
  18. rina sharif 2:
    ahaa...bengang ni bukan pasal soalan tu..hehehe...

    sedap2 nampak macarons dalam blog rina...nanti nak order. tunggu tau...! :D

    ReplyDelete
  19. balkis:
    qallishah yg nak tgk ke...atau mummy dia yg nak tgk? hahaha...tunggu aaa

    ReplyDelete
  20. ok..jangan marah2!!next time GB kawin..ramai nak offer jd pengapit lak ;)

    ReplyDelete
  21. littlehumblelynn:
    hihi...tak marah lah...bengang je...

    :D

    ReplyDelete
  22. patot lah ari tu tgk sunyi je. gb jd pengapit yeh. hihi

    mesti cute je :))

    ReplyDelete
  23. alaa GB jadi je la..
    pengalaman yg baik tau kalo kita nk jd pengantin nnt hehehehe (ayat pujuk tak igt) lgpn sian kt pengantin nk cari pengapit gojes lain.. kang jd pengantin tersepit plak huhuhu

    ReplyDelete
  24. bagi saya, apa saja yang membuat kita bengang,elak simpan lama-lama dalam hati. Kita akan menarik lebih banyak situasi membengangkan.

    ReplyDelete
  25. Yes, jangan simpan lama2. Sometimes kena luahkan dengan orang yang kita paling percaya...Takpe kalau dia tak dapat tolong, yang penting dia boleh tolong dengar. Kalau simpan banyak2, nanti hard disk boleh kena virus tau :)

    Comelnya baby tu, geram nak cubit...

    ReplyDelete
  26. myaby:
    eh...belum lagi.....haritu senyap sebab bercuti.. lalala

    ReplyDelete
  27. cikfiza:
    yep2...kite ni bersabar sebab memikirkan bakal pengantin aje. dia lagi byk bende nak dirisaukan. hihihi

    ReplyDelete
  28. shueQry:
    err...ok...

    nanti GB cerita abis dalam next entry. tapi tak la abis sgt. takut ada yg kecik hati pulak. huhuhu~

    ReplyDelete
  29. sumandak:
    org yg kite percaya2 satu2 dah kawen. jadi masa untuk kite dah kurang. wuwuwu (ish tetibe rasa sebak pulak masa taip ni hahah)

    baby tu montok kan? smalam baru hangout dgn baby dan mummynye. :)

    ReplyDelete
  30. Juat nak g tahu..dah jadi your follower. Yelah..itu yg sebaiknya, simpan dalam hard disk kalau ada rasa marah dan bengang. Nanti orang takut nak masuk blog yg penuh kemarahan ni. Betul tak GB yang pandai menaip..eh cam sama jer..saya GA yang pandai bercakap gak...ahaks.

    ReplyDelete
  31. GA:
    hi..terima kasih daun keladi. :)

    kite marah2 sayang je sebenornye...mmg stail tak reti marah sebenornye... :)

    eiela:
    haha..tersepit ala mengada2 je ni... :D

    ReplyDelete
  32. dah jadik ke ..belum??
    kalau belum?? jemputlah saya ...
    saya tak nak nengok perantin..
    saya nak nengok pengapit sahaja...
    .
    boleh??

    ReplyDelete
  33. drSinga:
    aiseymen...hahahaa!!!! eiii i malu u!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D