Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, December 14, 2010

Mari kita tengok sapa yang kena....!: BujalX dah jumpa 012345 la... :D



Tahniah kepada bujalX yang baru aje menang kontes ad hoc GB.
Harap dia dah dapat hadiahnya. :D
.
Kepada saudari Semalu yang hantar email juga, tahniah juga sebab dia tersipi 2 nombor aje...
dan terima kasih kerana sudi mengemail GB bersama gambo print screennye.
.
Kawan-kawan yang lain, terima kasih sebab sudi baca blog yang banyak merapu lagi merapik ni ok.
Kite eratkan lagi komuniti blogger kita okeh!

P/S: Kontes ni ad hoc sebenarnya. kawan-kawan lain...next time okeh! Hihihi....

31 comments:

  1. KOG :

    pakej bercanda dengan GB dan makan malam bersama~jeles kamu?

    haha~

    ReplyDelete
  2. err... gua taktau nk print screen..
    ke patutnya gua yg menang? :(

    ReplyDelete
  3. kalau edit pakai potosop dikire tak
    kekekeke

    ReplyDelete
  4. ade kontes kah?..ahaha..ketinggalaan disitu

    ReplyDelete
  5. GB, anda telah diTAG secara paksa utk join GA :) theheheh!

    ReplyDelete
  6. mesti best dpt adiah dr GB kan..entah2 adiahnya pakej landskaping percuma dari GB..betoi ka???

    ReplyDelete
  7. KOG: tu bujal dah jawab. hahaha

    bujal: best tak bercanda tepi kolam ikan koi tadi? :p

    myaby: huhu...jgn la jeleshh....

    ReplyDelete
  8. tupaimerah: nanti aku ajo. huuu

    alien: asal dah masuk dalam inbox email tu dikire pemenang la tu..hahaha

    queen: kontes ad hoc...huhu

    ReplyDelete
  9. MDT: alamak...jadi terpaksa jawab la ni???

    sahrom: haaa...hadiahnye lebih berbunga2 dari iu. hahaha

    kakcik: itu le akak...GB cek email pagi ni tgk encek bujal yg dapat...huhu~

    ReplyDelete
  10. waaa.. aku tak bw smlm.. kalo tak, mesti aku menang! hahahha
    GB... ada video special dedicated tuk GB kat blog ai! hehehe

    ReplyDelete
  11. bujal dah jenuh tersenyum keriangan pagi ni....ngeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. h4ni3: hahahaaa....best gile video tu...!! nampak abis luar dalam!

    daddyZiyad: huhu...riangggg!!! pepagi dah dapat adiah...haha

    ReplyDelete
  13. aik. tak tau pun ni..rugi2..tahniah pada yg menang :D


    Pendapat anda?
    Kenangan cuti sekolah aku dulu-dulu

    ReplyDelete
  14. Kenapa saya tak tau pasal contest nie...hehehe
    Tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  15. maksu: bujal cakap terima kasih. hahah

    hasrol: ahaha..takpe. next time GB buat yg proper sikit

    sumandak: ini kontes ad hoc...kecil-kecilan aje. hihihi

    ReplyDelete
  16. tahniah le pd yg menang...yg lain2 buleh la kita cuba lagi..he..he..

    ReplyDelete
  17. kiter tunggu 20000 plak ok ;)

    tahniah bujal!

    ReplyDelete
  18. wehwehwehhhhhh......
    mana aci!!
    .
    (bukan aci 'minaci' ya!!)

    ReplyDelete
  19. hehehhe..lain kali GB wat la cntest lg..:)

    ReplyDelete
  20. korang tunggu la kontes 23456 plak~haha~

    ReplyDelete
  21. hadoi terlepas keretapi plak GB.

    kasi contest 2 tiga round lagik!

    ReplyDelete
  22. tak sempat tahu la GB
    ceh..ceh..ada hati lak nak join

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D