Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, December 18, 2010

Kawin!

Lauk kenduri. Salah cara masak boleh sakit perut. Atau mungkin sebab perut GB yang sekenhen.



18/12/2010

  • Jengka 20, Maran - Sepupu kawen, kena didahulukan.
  • Tapah, Perak - Ex-Coursemate kawen, memang nak pergi, tapi GB belum beli helikopter lagi

18/12/2010
  • Kapar, Klang - Adik member baik kawen. Wajib pegi. Kalau tak pegi mungkin akan mengakibatkan tidur tak kenyang, makan tak basah, dan mandi tak lena.

24/12/2010
  • Masjid Shah Alam - Member baik menikah, harus hadir.  Dia mintak tolong amik gambar sebab nak banyakkan angle. GB bukan fotografer official dia, harap maklum. Tapi GB adalah official pengapit. Huhu.

25/12/2010
  • SS 20, Shah Alam - Member yang menikah semalam tu bersanding hari ini. GB pengapit. Baju? Recycle je. Yang kawen dia, bukan GB. Huuu~

P/S: Sila telan soalan kawan-kawan, jika ada. Terima kasih. :D



19 comments:

  1. cadangnya nak petik la dua tiga soalan.. tapi terpaksa ku telan jua..

    ReplyDelete
  2. nak pinjam helikpter kak ati tak GB?

    yg smlm tu GB yg mana satu..
    yg kat FB GB promote tu ^_^

    ReplyDelete
  3. mari akak kita kawen jugak..

    ekekeke

    ReplyDelete
  4. ala tak tertelan cmne. hihihihihih

    ReplyDelete
  5. Sempat lagi tu nak berkejar ke ICE ROOM, Kota Damansara...!
    Makan eskrim utk sejukkan perut!

    ReplyDelete
  6. tak ada soalan...
    cuma nak cakap..banyaknyer jemputan kawen...he he

    ReplyDelete
  7. fuh penuh timetable GB tuu...
    err.. mmm.. OKlah, tak jadi soal ;)

    ReplyDelete
  8. gb mesti ada byk gambar candid kan? hihi

    saya de tag gb tau

    http://susukocak.blogspot.com/2010/12/candid-itu-cun-lah.html

    ReplyDelete
  9. salam ziarah.penuh agenda masa cuti sekolah ni ye.

    ReplyDelete
  10. salam nanti gua kawen ..gua suruh lu cuci gambar

    ReplyDelete
  11. saya pun belum kawen..ile2 suda..jodoh pasti datang..

    ReplyDelete
  12. Soalan paling kerap saya dapat adalah, "bila ko mau kawin?". Jawapannya, "calon isteri tak ada". Jawapan lain, "cemana nak mencari isteri, sibuk ngan kerja". The truth is,saya tak tahu cemana mau cari calon isteri, juga tahu tahu cemana nak memikat seorang gadis untuk dijadikan seorang isteri, selain kekangan masa untuk keluar jalan-jalan cari seorang isteri. Namun, saya tak menyesal hidup sebegini. Setiap orang ada rezeki masing-masing.

    -ShueQry-

    ReplyDelete
  13. lauk kenduri kat atas ni sangat sedap nampaknya

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. GB ada diari tak untuk susun semua ni supaya tak berlanggar?? hehehe..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D