Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, December 10, 2010

Kalau lapar, ubatnya apa?

Sudah gaharu cendana pula. Ini kan Zinger Burger kepsi.... :D

*
Mazidul Akmal Sidik dah taruk blog GB dalam bloglist dia
Ngeee.....

*

P/S: Taman Desa punye line jammed. Tak dapat blogwalk. Tak dapat YM. Tapi yang peliknye update blog boleh pulak? Huuu...~

73 comments:

  1. salam

    tmn desa ni kat mana?

    maaf kalau soalan ni berat nak dijawap :-)

    ReplyDelete
  2. alamak

    tiba tiba lapar tgk beger. urghhh

    *tgh bersedih durjana kat opis sbb x lunch*

    ReplyDelete
  3. td aku dh mkn..tgk gambo ni lapola blk...
    heh!

    ReplyDelete
  4. psst..dkat gambarajah tu..asal ade gmbr menarik jek..hapdet! takyah ikut giliran bagai. ikut kadar kerajinan. hahahaha!

    ReplyDelete
  5. ada masa nanti tolong tangkap gambo macro ciken McDeluxe mekdi ye...hehehe

    ReplyDelete
  6. adess la...kembali terasa lapar walau td bru ja mkn hehehe :)

    ReplyDelete
  7. owh tidak~~~~
    mmg tgh craving nk mkn KFC GB letak pic ni plak.. adoiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  8. tahniah!!! zinger benger tue mmg leh kenyang kalau kita belasah ramai2 hehehhe

    ReplyDelete
  9. saje jer si GB ni..MDT dlm mode diet ni taw! :P

    ReplyDelete
  10. awak sudah menjoin ibusinga di sana! weeehuuu! (saya masih di sini, makan-makan, lepak-lepak, gemok-gemok, haha) ;)

    ReplyDelete
  11. suka komen KOG!
    hahahaha

    cheese tuuu sgt cissss!!!

    ReplyDelete
  12. uiyooo! meleleh, marvellous!

    wow! geng ngan mazidul, glem gitu, blink blink

    ReplyDelete
  13. hancur diet jap tengok burger ni T___________T

    ReplyDelete
  14. kalau lapar ubatnya tidor. hihi

    ReplyDelete
  15. adOhaiiii!!!

    meleleh air mata tgk beger gb nih.

    nak satu jugak.

    ReplyDelete
  16. alamak..tetiba lapar terbaca post GB. Makan pun dah tak menentu kebelakangan ni.Sibuk!

    GB, blog baru saya adalah di http://www.iAwani.com/

    -ShueQry-

    ReplyDelete
  17. selalu jeles melawat blog ni sebab picturesnya mak aiiiiii lawwwwa

    ReplyDelete
  18. Aslmkm.
    Jika selalu ikut sedap, nanti badan ikut debab! :)

    ReplyDelete
  19. kalau lapar, ubatnya apa ya GB?
    jawabnya=makan

    kalau sakit, makannya apa?
    jawabnya=ubat

    p/s:baru abes siapkan i.d layout..skrg ni bos mintak keje mcm order kat mamak..setiap kali order, sy jawab 'siap'..

    ReplyDelete
  20. waaaaaa..bestnye.. cemane nk masuk dlm bloglist dia?

    ReplyDelete
  21. Elehhh makan sorang memanglah leh kenyang, cuba kalu ajak Kak AA makan sesama... hahahahaha

    ReplyDelete
  22. salam GB..lapar..tak ubat..
    kecuali makan..

    ReplyDelete
  23. salam...GB,

    masuk ini tengok buger king tu...huhuhu lapar tibe2..


    huhuhu

    ReplyDelete
  24. bila gambar memang nampak sodappppp.... bila pergi beli, naper tak eger kita tak rupa macam tu.... waaa... lapar plak...

    ReplyDelete
  25. Wanita Bertudung Hijau:
    salam...
    taman desa ni dkt dgn midvalley. tapi alamatnya jalan klang lama. :)

    ReplyDelete
  26. CGG:
    yg mengunyah ni lagi sodappp...hihi

    ReplyDelete
  27. myaby:
    nape nak durjanakan kesedihan tu? hihihi

    ReplyDelete
  28. lynn:
    erk! jgn marah...nanti tak kenyang. kihkih

    ReplyDelete
  29. hanie:
    nanti aku snap gambar goreng pisang pulak. heheh

    ReplyDelete
  30. afendi arif:
    heheh....lupa lak nak taruk warning, heheh

    ReplyDelete
  31. kan dah kata semalam..

    lunch tadi di McD.

    hati mau prosperity set tapi belum dekat CNY. takmo dulu..

    amik set lunch...fillet.

    puas hati.

    ReplyDelete
  32. hanie lagi:
    oo...baiklah.

    akhirnya gambo2 yg berkepuk dlm hard disc tu ade juga tempat nak membiak. kihkihkih

    ReplyDelete
  33. queen:
    pergh. mmg tak nampak mak mentua le jawabnye. kihkihkih

    ReplyDelete
  34. daddyZiyyad:
    roger! huhu~
    assignment ni boleh bikin gua gemok! hahaha

    ReplyDelete
  35. cikFiza:
    tetibe rasa seronok pulak berjaya buat org lapar. hahahaa

    ReplyDelete
  36. sahrom:
    maka oleh sebab itu wajiblah kite cari pasal untuk membelasahnye. hahaha

    ReplyDelete
  37. KOG:
    silakan...

    saya sdg dalam musim kelaparan ni..heheh

    tgh tunggu briyani session dgn ibusinga itu. entah bila agaknya...hahaha

    ReplyDelete
  38. BDC:
    kamu mmg suke sokong KOG tuh...

    bedebah kan cheese itu? hahaha

    ReplyDelete
  39. makSu:
    hahaha....nikmat nye makan....!

    sesekali menyempil kat blog mazidul...ngeee

    ReplyDelete
  40. en_me:
    tahniah dan terima kasih untuk en me sebenarnya....forever... :D

    ReplyDelete
  41. h4ni3:
    eip....lap air liur tuuuu.... :p

    ReplyDelete
  42. myaby:
    takleh tido...nanti perut keruk2. heheh

    ReplyDelete
  43. sepet:
    jgn nak cover kata air mata sedangkan air liur kamu yg meleleh. hahaha!!!

    ReplyDelete
  44. shueQry:
    sibuk2 pun kene jaga makan tau...(ini nasihat org kt GB sbnrnya..hihi)

    thanks for the new link. jap lagi GB visit ok

    ReplyDelete
  45. hamzah:
    yg kamu makan 3 hari lepas tu ape?? huhu~

    ReplyDelete
  46. erma:
    ala...jgn la jeles....wuwuwu~

    ReplyDelete
  47. DrF:
    erk...ahahaha....

    terus pandang badan. ngeee

    ReplyDelete
  48. fatin:
    formula matematik tambahan. heheh

    ReplyDelete
  49. darkbatman:
    tadi mazidul offer nak taruk link blog kat blog dia dgn syarat kite komen dan tinggalkan link kat entri dia tadi lah..

    ReplyDelete
  50. AA:
    sbb tu GB share gambo aje.

    ahahahaa!!!!!

    ReplyDelete
  51. sekamar rindu:
    patutnye kene letak rate 18PL utk entri ni. hahaha

    ReplyDelete
  52. ayin:
    itu bermaksud nafsu aje yg tgh membuak2 tu...hahaha

    ReplyDelete
  53. kReen:
    yeah....kata kene dikota! tambah2 utk diri senirik kan?

    nanti nak membedal prosperity roger la GB. walaupun kat blog kak AA kata tak best, tapi nak jugak. hahahaha

    ReplyDelete
  54. kReen lagi:
    burger lebih complete sebab ada roti, daging dan sayur.

    tapi kalau utk drSinga kene la minus sayur, jadi tak complete dah...hahah

    ReplyDelete
  55. hahaha...

    untuk yg tak makan sayur macam Dr Singa dan YB jugak..

    ReplyDelete
  56. ukh!!..mmgnye lapar sungguh melihat n3 ini GB...lg2 time nie jam menunjukkan kul 12.35pm...hu..hu...KFC dh tutup...

    ReplyDelete
  57. Ini yang cair nie...
    Camana lah nak kurangkan berat badan...hohoho

    ReplyDelete
  58. wahhhh...
    dah masuk bloglist MAS...
    ngeeeeeeee....

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D