Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, December 9, 2010

Ingatkan dia nak belanja McDonald's...rupa-rupanya.....

Amaran: Nasi ambeng ni sedap! Ni first time makan nih!


"GB, please help Mr Donald when he call about the CS project - tks Harry"

SMS.
Dari boss di obesi.
Ayat kopipes ja... hampir sejibik.
Cuma tukaq tang 'GB' ja.
.
.
.
Persoalannya sekarang...
Kenapa nama client mesti sama dengan nama makanan?
Dia tak tau ke GB tengah diet??
Huhuhuhu~

P/S: Prosperity bege dah kuar kan kan?

33 comments:

  1. macam nasi ambeng the colours food! (ada entri kat tempat kita).

    ReplyDelete
  2. nanti kite cek entri.

    tak perasan pulak dari mana. kite bedal je tak pandang kiri kanan dah. huhuhu~

    ReplyDelete
  3. s8z:
    itu la..sebelum tu tak berani nak try. tp bila dah makan jadi addicted pulak. heheh

    ReplyDelete
  4. dah makan sekali bulan posa tahun ni. Jiran sebelah rumah bagi.. SEDAP ! punyalah banyak..



    tak kira..esok lunch nak gi McD ! diet tolak tepiiiiii..

    ReplyDelete
  5. GKSB:
    a'ah...jawa. tapi sedap woo..penah try?

    ReplyDelete
  6. kReen:
    akak ada taruk nasi ambeng tu kat entri ke? mcm nampak kat entri sumbody, tapi tak pasti akak punye atau org lain.

    u just spoke my mind! hahahaa...esok mekdi! tak pedulik!

    ReplyDelete
  7. gb;

    ko nak akak htr mc d ke?sila bg alamat..akak tel ko bayar ok!!hehehe..

    ReplyDelete
  8. nasi ambeng mmg best.. belum penah beli lgik.. selalu dapat free jek time kenduri kt kg ;)

    ReplyDelete
  9. nasi bujang my friends slalu mkn..
    he.he

    ReplyDelete
  10. Kak Azie komen di entri Kak Azie yg terbaru... tentang Prosperity Burger.

    ReplyDelete
  11. laki kite pegi singapore, jakun tgk nasik ambeng.. sbb tak penah makan.. kikiki.. kesiannn

    ReplyDelete
  12. Okey le tu! Kat Malaysia kalau teringin boleh pegi McD bila bila. Kami kat New Zealand ni dah bertahun tak makan McD. Kena tunggu setahun lebih lagilah baru boleh merasa.


    Ada sapa sapa boleh pos ke sini tak? Big Mac please...

    ReplyDelete
  13. nampak mcm sedap je..
    mcm mana la pula rasanya..
    heheee

    ReplyDelete
  14. 1stime? oh sana tak biasa eh nasi ambeng? we like cos we jawa :)

    kalau client Mr Beng u teringat nasi ni ye :D

    ReplyDelete
  15. Oo Mc Donald had a farm.. ee..ii..ee..ii..ooo

    hahaha godaan org berdiet..

    sy skrg tetiba craving nk mkn KFC.. tetiba je!

    ReplyDelete
  16. as salam ziarah..makanlah kamu sebelum kamu dimakankan hehhehehe

    ReplyDelete
  17. oyehh

    suke posperity beger
    suke!!

    ReplyDelete
  18. littlehumblelynn:
    bayo senirik? takmo. lalala... :D

    ReplyDelete
  19. iina:
    kan? kalau beli sebungkus harga dalam 5-6 engget kan?

    ReplyDelete
  20. puteri :
    nasi bujang tu mcm mana pulak rupanya?

    ReplyDelete
  21. Lady SharpShouter:
    wah..ramai yg suke nasi ambeng rupenye...? :D

    ReplyDelete
  22. azieazah:
    sampai skrg ni saya belum pegi beli mozza bege lagi. heheh

    ReplyDelete
  23. h4ni3:
    ahahaaa...sana punye agak2 rasa sama macam sini punye ke ek?

    ReplyDelete
  24. Ismail Fitry:
    pos gambar je boleh la. nak? hahahahaa

    ReplyDelete
  25. mie:
    rupa dan rasa sama naik....sedap...!

    ReplyDelete
  26. ummi5:
    ahaha..sini pun ada tapi tak dijual meluas. kalau pegi kat komuniti jawa mmg dapat la nasi ni.

    tp mmg sedap....! nanti ajak la kite mkn nasi ambeng best kat sana... :D

    ReplyDelete
  27. cik fiza:
    oh no...!!!!! ada nampak perkataan kfc pulak kat sini...
    hahaa!!!

    ReplyDelete
  28. sahrom:
    hahaha. itu ayat keramat tuh! hahaha

    ReplyDelete
  29. myaby:
    mesti tiap2 tahun tertunggu2 kan?

    ReplyDelete
  30. HUK3.. NAMA DIE tigt nak makan ek GB? hihii

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D