Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, December 11, 2010

Entry seluar dalam - 18SX




Dan disebabkan tiada kepala - 18SG
.
Kesimpulannya ini adalah entri 18PL. Kan?

P/S: Patung tu pun tau malu rasanya diperkotak-katikkan sebegitu. Selamat hari Sabtu! :D

39 comments:

  1. Ehhh.... ni scheduled? 5.45 am?
    Muncul jam 11.06 pm di hari masih Jumaat...

    Nampak benor merapunya si GB nihhhh..

    ReplyDelete
  2. x boleh bayangkan...kalau hari konvo nnt ade org dtg pakai cmni...hahaha

    ReplyDelete
  3. hehe..

    lagi 40 minit yang..


    tetiba teringat ..baju sekolah anak2 belum beli !

    ReplyDelete
  4. GB...patung tau malu..tp ada org yg b'nyawa x tau malu..camno???

    ReplyDelete
  5. Cik GB. haha. patung itu sangat confident. bagus!!!!

    ReplyDelete
  6. selalu klu smpi dept ini...buat2 tak nampak patung..tumpu pd kotak2 tu je...hihiih

    ReplyDelete
  7. tak suke lalu kat tempat jual seluar dalam lelaki

    hahahahah

    esp kalo jalan dgn boypren. maluuu.

    ReplyDelete
  8. tak tahan..
    pakai topi macam yang grad punya topi tu
    hu.huu

    ReplyDelete
  9. pakai spender tu boley jadi bijak ke? haha

    ReplyDelete
  10. kalau pegi department ni rasa nak lalu-lalang kat sini 24 kali..kehkeh!

    ReplyDelete
  11. ini rupenyer citer n3 seluar dalam..wat saspen jer GB nih..huk3..

    ReplyDelete
  12. point and shoot and run...
    jika tidak..takut di chop pervert
    (berdasarkan pengalaman..)

    ReplyDelete
  13. hehehe...
    GB dah tak ada gambar nak snap..huhu

    ReplyDelete
  14. uhh..sempat lagi tuhh snap gambar ni..agak2 GB nak beli apa ekk duk bahagian tuu.

    ReplyDelete
  15. kalau saya snap gambar kat area lingerie, mau kena tangkap dgn jaga..wakakaka

    ReplyDelete
  16. ada orang nampak tak ko snap gambo ni?? hahaha

    ReplyDelete
  17. mannequeen skang dah makin kuruih, perasan dak?

    ReplyDelete
  18. Slam perkenalan. Haru-haru kalau gini rupanya mesti kena halau balik :-)

    ReplyDelete
  19. tupaimerah: nak jimat kos. hahaha

    eh tibe je jwb utk GB.

    weyyyy apa niiiiiii
    bum equipment tak seksiii laaaa!!!

    ReplyDelete
  20. Posting ni sepatotnya bertajuk : "BonekadalamChawat" Cadangan saja... Setuju tak BonekadalamChermin...?

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog

    ReplyDelete
  23. ish ish nafsu ko nie..pelik aku lahh!!

    ReplyDelete
  24. @unclegedek!

    hahahaha
    cha-wat tu cho-mel!

    ReplyDelete
  25. azieazah: ala kak...sekali2 nak merapu merapik..kikiki

    zaMir: haa..baik jgn. takut disuruh repeat semua paper kang...hahaha

    a.z.r.i.n.a.03.07: biasanya beli baju sekolah termasuk dgn yg baju2 kecik sekali ke kak? ngeee

    MasZuber: haaa...ada org tu panggil 'sarung'. miahahaha

    PynGees: tau takpe...sah la yg tak malu tu ada sikit shot kat mane2. heheh

    ReplyDelete
  26. yammy08: kompiden harus di level atas. hahaha

    DaHLia: tutup2 mata anda..hahahaha

    suffer8zine: heheh...pi cari kat blog lain naaa... :p

    Queen: malu kan??? hahaha

    sahromnasrudin: tak..model bende tu. kikiki :p

    ReplyDelete
  27. unik :) Kalau ada ni di dunia sebenar, pasti berdebar dada memandangnya, apatah lagi jika si dia bertubuh sasa.

    ReplyDelete
  28. Myaby: mesti masa tu muke sampai naik pink menahan malu kan? hehehe

    puteri: itu salesperson punye keje. ape punye fashion statement ntah kan? hahahaa

    Sumandak Kinabalu: cari ais sekarang! hahaha

    roq: mungkin. agaknya ada alat penggalak kebijaksanaan kot dalam tu. hahahaa

    makdara TERdiva: ahahahaaa...bravo!

    ReplyDelete
  29. FATIN MRAZ: saya mana le reti buat yg dahsyat2 punye...kikiki

    afendi ariff: eip? marah? jangan...nanti kene jual...hahaha!!!

    DrSinga: tu pengalaman pakai kamera yg mane tu kak? hahaha

    Ati Masrif: hahahaaa!!!! malas nak biar terperuk lama2 dalam hard disk. nanti kurang pahala pose. hahaha

    Pn Kartini: sebenarnya tgh otw nak ke watsons...lalala

    ReplyDelete
  30. Daddy Ziyyad: nak2 kalau pakai dslr..mmg sah2 kene chop pervert punye la. hahahaa

    h4ni3: pssstt..takde org perasan. buat keje ala2 mcm lara croft. hahahaa

    Erma Fatiha: hahaa..tgk kat patung takpe. jgn tgk kat org betul. huuu~

    tupaimerah: tak perasan. hahaha

    akubiomed: salam...sebab tu jgn buat. sebab kompem kene halau punyelah! haha

    ReplyDelete
  31. BonekadalamChermin: abis yg mana shekshi? wa no idea woo...kihkihkih

    gedek!: takut nanti patung tu ada krisis identiti atau mungkin GB akan disaman che' BDC. hahaha

    Melor: salam. hi melor. nice name. :D

    sebelas: eip. aku mmg lain. hahahaa

    Lia Nadia Qistina: wah..komen kamu buat saya pulak yg terasa malu. ngeee...

    ReplyDelete
  32. GB : Spendot biru tu siksa akk tgk...hahaha

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D