Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, December 2, 2010

. (Dot)

Multitasking

~
MODE: BLOGWALKING
~

P/S:    :D

38 comments:

  1. h4ni3:
    ok la. tukar.

    blogdriving.

    ngeeee

    ReplyDelete
  2. 90+kmph dan ambik gambar... inikah yang dikatakan ada mata? (dan ada berani)

    ReplyDelete
  3. KOG:
    yang ni ko jgn la ikut pulak. aku tak suruh ikut... huuU~

    ReplyDelete
  4. sambil driving, sambil jeling kiri kanan. kang x pasal jer nampak uncle dok celah highway tu.



    ekekkekkee..

    ReplyDelete
  5. sepet:
    aish..! masa drive ni takde jeling2 dah. shoot terus. hahaha

    ReplyDelete
  6. sahrom:
    ni kat guthrie. dari sg buluh menghala ke kota damansara. :D

    ReplyDelete
  7. nasib kereta auto. kalu manual sempat ker nak ketik2 gambar gaya gini??



    hehehhee ..

    ReplyDelete
  8. a'ah GB..cantik jari..runcing..hahahahha

    ReplyDelete
  9. hahaha

    nice one GB!
    i loike!

    sila ke blog sy yg sunyi sepi tu yer.

    thank u!

    ReplyDelete
  10. tangan kanan pegang kamera. tangan kiri pegang stering. mata pandang mana agak agak?

    ReplyDelete
  11. 1) pandai tulis blog.
    2) pandai ambik gambar
    3) pandai buat stunt... (ambik gambar while driving!)

    ReplyDelete
  12. -anak sulung
    -kuku gelas

    nak carik apa lagi ciri2 GB yg sama ngan alis ;P

    lawa kete ;)

    ReplyDelete
  13. sy nk gi link blog GB dr blog sy td tercarik2 mane tjuk nk klik.upenye titik jek.hik2

    ReplyDelete
  14. scha:
    macam dia tak penah tgk je sebelum ni ek... :p

    ReplyDelete
  15. sepet:
    nasib baik semua pun main auto2 je..heheh

    ReplyDelete
  16. CCC:
    kite baru jumpe semalam. jgn la buat mcm dah lama tak jumpe. lalala

    ReplyDelete
  17. BDC:
    blog kamu tak sunyi lagi. hu~

    ReplyDelete
  18. DSTB:
    lepas jeling2 kat kamera mata terus pandang depan. heheh

    ReplyDelete
  19. gedek:
    nak teh tarik dgn roti canai ek?

    ngeee..tengs. dah biasa multitasking.

    ReplyDelete
  20. alis:
    haa...nanti kite tgk apa lagi yg sama.

    kete tu tgk dari dalam nampak ok. cuba tengok dari luar. mungkin ada yg menggeleng. ngeee

    ReplyDelete
  21. s8z:
    haha. tak terlumba. kamu otai.

    ReplyDelete
  22. SA:
    sebenarnya taktau nak taruk apa. tapi gatal nak update. itu yg last2 jadi titik je. huhu~

    ReplyDelete
  23. Hmmm... siapalah yang berada di sebelah agaknya yerrr...?

    ReplyDelete
  24. wow..Satria Neo ke tu? saya suka, saya suka! Satria Neo adalah kereta keminatan saya selepas Satria GTi dan Lotus Elise Spyder..cuma 3 jenis kereta ni aje, BMW mahupun Mercedes saya kurang berkenan..

    ReplyDelete
  25. sueQry:
    tett! salah. sila cuba lg. hihi

    yg sebenarnya GB mmg minat satria neo tapi sebab dia cuma ada 2 pintu..tu yg GB tak jadi beli.

    lagi satu suka volswagen yg herbie tu. mmg teringin nak beli 1!

    BMW mmg saya berkenan bentuknya tapi skrg merc pun boleh tahan sporty. huhu. tak nak pakai sendiri? dalam mimpi dulu laa... :D

    ReplyDelete
  26. EHEMMM!!!!!!!
    meh nombor telepon Bunda!!
    nak ngadu anak Bunda memandu sambi mengambil gambar...

    ReplyDelete