Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, December 29, 2010

Blog iAwani dengan blog GB ada chemistry ke?


Ecececehhh....
.
.
.

Pagi ni menitik tik tik tik air mata GB tatkala membaca sebuah entry yang sungguh mengejutkan pasal GB kat blog iAwani. GB sungguh tak sangka... Betul-betul tak sangka... sob sob sob!

Nak tahu ape ceritanya? Baca la kat sini. Bikin cair hati membacanya...ngeee...

Inilah kebaikannya bila kita berblog secara sihat.

Blog iAwani ni baru lagi kalu nak tengok usianya, tapi progress nya amboi! Sampai traffic jem! Dikendalikan pulak oleh ShueQry yang dah lama dalam arena memblog ni. Dulu kat blog lama pun dia ada tulis pasal blog GB juga kat sinun...hins hins...kembang kempis GB membacanya..ngeee...

To ShueQry kat rumah baru iAwani, from the deepest of my heart, thank you. :)

P/S: Blushing tak abis lagi ni...hihih....

44 comments:

  1. wahaha tahniah GB, sungguh terharu kan bila ada org tulis entri pasal kita..saya dah tengok

    ReplyDelete
  2. Itu yang bestnya kalau kita berblog secara sht...

    ni tak asyik nak bergaduh ja...

    ReplyDelete
  3. jangan kembang lebih sangat GB, nanti susah nak kecut..ngeeeeeee

    ReplyDelete
  4. Siapa itu bbaju oren???
    Katakan padu lalalalallala...hahhaha

    ReplyDelete
  5. wah! congrats GB!!! wah..macam tak lama lagi nak jadi celebrity ni..heeee!

    ReplyDelete
  6. tahniah GB..da ada peminat setia..:)

    ReplyDelete
  7. aku tompang bangga beb

    xoxo

    teruskan active anda!

    ReplyDelete
  8. takdak org pn nak wat entry utk GC.. sob3x..

    ReplyDelete
  9. tahniah GB..anda mmg blogger hebat..sebab itu, bile m*z*d*l menghantar komen yang tidak brp sedap, sy bingkas mempertahankan pujian anda pada entrri itu..sy anggap ia sekadar sebuah pernghormatan tidak lebih dari itu kan...

    ReplyDelete
  10. @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

    tu la pasai.. takda ruginya kalau kite berblog elok2 kan? tgk mcm blog GKSB, femes ja walau takda kutuk-kutuk. :)

    ReplyDelete
  11. @Daddy Ziyyad

    eip...

    nak gi cari ubat kurus lah! heheheh

    ReplyDelete
  12. @CT

    itu gambar curi kak. lalala.... :D

    ReplyDelete
  13. @Didzy

    uish..takdala sampai tahap selebriti. takmau jadi selebriti pun... kite mesra2 cenggini dah la. :D

    ReplyDelete
  14. @cikceriacorner

    heheh. tq CC.

    boleh panggil peminat ke? rasa cam artis. panggil kawan blog lah. baru rasa best. :D

    ReplyDelete
  15. @MasZuber

    yeshh...tengkiu mas. sementara aku boleh aktif ni. hihihi

    ReplyDelete
  16. wahh.. tahniah GB :) GB mmg layak terima pujian.. *clap clap*

    ReplyDelete
  17. @sahromnasrudin

    tengs sahrom. kamu adalah contoh blogger yg tak cepat melatah. jgn tanya mana saya tau. sebab saya mmg tau, heheh..

    pasal kes haritu, m*z*d*l beri komen yg bersesuaian...saya tak terasa..cuma sikit gurauan yg berlaku tu buat saya tekejut sikit sebab tak penah berlaku sebelum ni. jadi kene la amik pengajaran. :)

    ReplyDelete
  18. @en_me

    takde la en me...mana ade fofuler.... :D

    ReplyDelete
  19. @cik fiza

    kite teruskan blogging ok. komuniti blog ni mmg best kan cikFiza? :)

    ReplyDelete
  20. bangga kan?..tahniah dan turut saa berbangga utk GB.. =)

    yeay!

    ReplyDelete
  21. saya jeles... saya nak laser mata kamu! ;)

    ReplyDelete
  22. GB ni memang fofuler sehhhh...
    Sikit masa lagi boleh celen itu Ben...:)

    ReplyDelete
  23. Dah baca :)
    Tahniah GB...
    Gambar-gambar yang GB ambil memang cantik dan memberikan inspirasi :)
    Entry pun tak berat sangat and fun to read...
    Teruskan berusaha yaa...

    ReplyDelete
  24. tahniah GB. macam ni barulah best kan kita berblog. bukan sekadar nak tarik visitor jer. tapi menghargai blogger2 lain. :)

    ReplyDelete
  25. ingat kata Uncle al_lavendari..
    :)

    ReplyDelete
  26. maka... saya meninggalkan komen..
    :)
    .
    .
    'katak' saya memanggil2!!

    ReplyDelete
  27. owh, its ok,sebagai penghargaan buat GB juga sebab selalu memasukkan gambar-gambar menarik buat tatapan sesiapa yang membaca. Rasanya chemistry tu cuma friendship spirit between bloggers.

    Saya ada dua blog sebenarnya, satu lagi adalah iMotivasi, yang ni pun trafik jem juga sebab lebihan flow of traffic...ia adalah non-profit.

    Inspirasi untuk menulis datang mencurah-curah tiap kali mata saya menatap gambar yang ada kat blog GB ni,sebab tu, saya appreciate and grateful very much sebab ditemukan dengan gambar-gambar yang ada kat sini.

    ReplyDelete
  28. pengakhiran 2010 yang happening for gadis bunga :)

    ReplyDelete
  29. @Queen

    thanks nik. terus ceria ok, bagus utk baby. ngeee

    ReplyDelete
  30. @kucingorengemok

    wacaaa!!!

    tapi saya takde bola nak ditangkap. apa kata kamu pegi laser baju kecik JuPe. heheheh!!!

    ReplyDelete
  31. @Daddy Ziyyad

    taknak populer..nak jadi mesraaa je. huhuhu~

    ben tu dah gaya mutu keunggulan dah...lain mukasurat dah tuuu...huhuhu~

    ReplyDelete
  32. @Sumandak Kinabalu

    thanks sumandak. malas nak beratkan kawan2 dgn entri berat. (padahal diri sendiri yg malas berfikir..kikiki!!!)

    ReplyDelete
  33. @amry

    yup, itu yg kite nampak dalam komuniti blogger kat sini. saling berbaik2 dan menyokong antara satu sama lain. mmg seronok. :)

    pasal trafik? GB masih buta blog. heheh

    ReplyDelete
  34. @DrSinga

    a'ah. boleh jadi quote dah tu. dasat la uncle al. huhu~

    ReplyDelete
  35. @DrSinga

    saya mahu ambil tapi tgn belum terisi. tunggu ek doc. (haritu cari mashmelo kt pasar tani tapi depa bukak stall lambat, tak dpt tunggu sebab nak gi ipoh...this wik ok. :D)

    ReplyDelete
  36. @iAwani

    tengkiu. tengkiu. dan tengkiu.

    10 bakul tengkiu pun tak cukup nak ucap ni. hihihi

    ReplyDelete
  37. @Mak Su

    alhamdulillah.

    GB harap permulaan yg baik utk kita semua juga. :)

    ReplyDelete
  38. tahniah GB.. ku berbangga dgn penghormatan yg diterima mu ini...^^

    ReplyDelete
  39. @Mata Hati

    huhu~ sungguh mengharukan...sob sob. terima kasih...sob sob! :D

    ReplyDelete
  40. terharu bila sumbangan kecil dari hati dihargai ramai :)
    memberi inspirasi untuk terus berkongsi :)
    simple is cool :)
    memang gambar2 GB cantik esp yg latest keropok bayam, boleh nampak kerangupan yg detail :D

    ReplyDelete
  41. @ummi5

    terima kasih ummi. tapi kalau ada silap sudi-sudikan la tegur GB ye. :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D