Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, December 3, 2010

Ben Ashaari jadik follower: GB takleh makan nasik seminggu!

Kenyang ke? 



GB baru perasan lepas Ati Masrif tegur tadi...rupa-rupanya ikon dunia blogger iaitu Ben Ashaari dah jadi follower blog GB!!! 
.
.
.
GB seronok ni sebab Ben sudi masuk blog GB dan follow. Tak kisah la dia baca atau tak entri ni, sebab memang maklum sangat dia teramatlah busy!
.

Tak dapat la GB makan nasi seminggu. Nak tau kenapa? Tengok komen GB kat sini

P/S: Kawan-kawan, doakan GB bertahan. DrSinga, jangan ajak briyani dalam tujuh hari ni okeh! Huuu~

38 comments:

  1. as salam ziarah..kalau dia anta komen, mahu tak makan nasik sebulan...
    p/s: it's about promotion..not more than that

    ReplyDelete
  2. sahrom:
    salam...haha. itu la cara promote blog yg GB kene belajar. tapi GB bukan sesapa pun, just seronok2 aje. :D

    ReplyDelete
  3. gb!!!! makan laok je seminggu. ayok xleh makan nasik. ayok ayok. hihi

    *cute je komen gb kt blog ben tuh*

    ReplyDelete
  4. sedapnya gambar makanan tu walupun sekadar buah buahan

    ReplyDelete
  5. myaby:
    takpe. ayam kepsi tu kire lauk gak kan? hahaha!!!

    GB tak join segmen2 dia sebab nanti kompem ketinggalan. itu yg tinggalkan komen aje tu. huhu~

    ReplyDelete
  6. sayangibu:
    sebenarnya tgk gambo tu buat GB rasa mcm tak cukup makan. heheh

    ReplyDelete
  7. ayam kepsi?? sedap nye. nyam nyam. boleh boleh. masa diet nasi ari tu bedal je ayam kepsi. kihkih

    ReplyDelete
  8. myaby:
    haha...kan kan? bukan nasik tapi kenyang jugak kan? heheh

    ReplyDelete
  9. hahaha..encik ben tu tuntut tak jnji GB nih?abesla bole tenung ajela nasik smgu ni..haha

    ReplyDelete
  10. alaa.. takleh makan nasik jer.. yg lain boleh..

    apa mau.. mi goreng, bihun goreng, ketiau goreng, mi rebus, mi jawa, mi bandung, roti canai, roti bakar, tosai, rojak, capati, suuuuumuuuuaaa adaaa...!!

    ReplyDelete
  11. iskh..tak yah sampai gitu.. tu dera diri tu.. tak baik .. hehe.. insyaAllah akan selalu singgah.. tapi diam diam je.. hehe...tqqq GB

    ReplyDelete
  12. wah hebat penangan ben ashaari ni yer.. sampai GB mkn x lalu, mandi x basah.. wah2..

    ReplyDelete
  13. hehehehhe..lawakla GB ni..CC smpai tergelak2 dibuatnye..anyway caiyok2..CC xmkn nasi 1 ari pon da lapau lain mcm..hehhehe..penangan Ben Ashari memang hebat la..hehheheheh

    ReplyDelete
  14. semarak api:
    sebab tu GB sebut nasik je. pizza masih boleh makan. hahaha

    ReplyDelete
  15. h4ni3:
    hahaha...fandai...

    nasi je jgn sentuh. hahaha

    ReplyDelete
  16. ben pon komen gb. lagi seminggu tak makan nasi. hehehe

    ReplyDelete
  17. BEN ASHAARI:
    nasib baik ben cakap jgn menyeksa diri.

    kalau tak kompem 7 hari straight GB makan mekdi. phew!

    thank you ben sebab sudi mengomen di sini. :D

    ReplyDelete
  18. cikFiza:
    hahaha. itu tektik je tu. laki org weh. jgn buat GB lebam bijik mata nanti. huu~

    ReplyDelete
  19. CCC:
    skrg ni mcm sana sini org dok join segmen ben lepas tu jadi femes. GB sesaja je cuba nasib. hahaha

    ReplyDelete
  20. S8Z:
    laaa tak tau ke setiap kali kamu komen GB pengsan? heheh

    ReplyDelete
  21. DSTB:
    tetibe bertukar fikiran. nasi lebih baik dari pizza. hahaha!

    ReplyDelete
  22. Uitsss! Ben bagi komen lagi...akk adalah jd follower dia...dia ntah bila gaknya nk jd follower kita...segan nk tegur...melukut kat tepi2 dia jadilah...hahahaha

    GB pasni ko ngetop! hehehhe

    ReplyDelete
  23. siapakah dia ?

    idaman lelaki semalaya ke ?


    kekeke...

    ReplyDelete
  24. CT:
    takmo ngetops kak. cenggini2 lebih baik. lebih mesra gitu. huu~

    ReplyDelete
  25. kReen:
    kihkihkih. GB nampak kat entri uncle lavendari tempoh hari. itu yg pegi usha2 tu..

    ReplyDelete
  26. sukanyer GB

    kak ati time tunggu flwr ke 100 last month
    tiba2 ben jadi flwr ke 98
    terlompat2 mcm kera kena belacan
    terus tak lalu mkn makan yg beli
    di psr mlm ...hehehe

    bukan apa..dia beri semangat skit kat org2 baru ^_^

    ReplyDelete
  27. ati:
    haha...itu la perasaan kite. semangat tu. seronok mmg la seronok tapi takdela sampai keterlaluan kan?

    ReplyDelete
  28. aie komen x hapi kaa?aaaa..sadis2.hahaha.. ben mmg fofuler..

    ReplyDelete
  29. saje-je..

    ramai blogger perempuan macam suka xtreme ngan dia...

    ReplyDelete
  30. darkbatman:
    aie komen pun hepi gile dah tapi tak berani nak tunjuk lebih2. hahah!

    ReplyDelete
  31. kReen:
    kebanyakan blogger pompuan tu mungkin dalam kategori bujang kot. zaman gelenyar tak abis lagi.

    tapi kes GB ni sebab uncle lavendari yang minat dulu...tu yg GB gi jenguk2. ngeee

    ReplyDelete
  32. orait!!
    set!!
    minggu depan.. dabel..
    :)

    ReplyDelete
  33. drSinga:
    ouwww.....tak sabar nak membriyani!

    ReplyDelete
  34. mimizuzuhaha:
    sedap tapi kurang kenyang. heheh

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D