Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, December 21, 2010

The Beauty of Imperfection


P/S: Sat..sat... GB takde idea nak buat entri nih..

21 comments:

  1. huhu..
    pejam mata bentar,
    pastu pasti ade idea

    ReplyDelete
  2. ish ish cantiknya .. boleh eksiden mata !

    ReplyDelete
  3. CGG: kalau pejam mata nanti boleh membawa ke tidur terus. hahaha

    ReplyDelete
  4. uncle al: hihihi...ops jgn pandang lama2...ngeee

    ReplyDelete
  5. s8z: aik, dah pening? ok lah nanti kite taruk pic baru. huhu

    ReplyDelete
  6. GB,gambar apa tue,ana tidak berapa nampak,x kelier... ana pakai spek mata haha

    ReplyDelete
  7. GB, pening2 lalat saya tengok tapi masih x paham haha

    ReplyDelete
  8. sonny: haha...sape boleh teka ana bagi hadiahlah. hehehe

    ReplyDelete
  9. SBHN: haha. aduii..kang tingtong terus susah pulak. oke, gb taruk gambo lain.

    ReplyDelete
  10. Idea , idea datanglah ko.kena pejam mata dulu, atau kosongkan fikiran.

    ReplyDelete
  11. apa tu?? berpinar mata ku....*pitammmm*

    ReplyDelete
  12. nice..unik ni...hanya orang seni kut boleh faham..

    camner nak buat ni..?? boleh ajar..:)

    ReplyDelete
  13. imej ni abstrak, namun pengertiannya menyuruh kita memperbaiki kehidupan.

    ReplyDelete
  14. i love this! dah buat satu album dedicated utk lighting mcm ni.

    ReplyDelete
  15. adoyai...


    idea ada tapi masa tak sempatttttt...




    kerja banyak betul..dari ofis ke rumah... huhuhu

    ReplyDelete
  16. macamana dapat gambar macam gitu?
    benar2 mencerminkan tajuk :)

    ReplyDelete
  17. orang ni suka gamabr tu.. abstract..!! hehehe..

    ReplyDelete
  18. Its OK, saya pun selalu takde idea...kering kontang tak tahu nak tulis apa :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D